Güncellemeler
1 yıl
Mamayı uyurken vermeyi deneyin ilk bir kaç kez reddeder sonra alır belki geceleri deneyin genelde
Beş ay bir haftalık bebeğim geceleri güzel emiyor ancak gündüz çok zor acıkıyor aşırı acıkıyor öyle emiyor yani emdiği zamanda efrafami baksa yoksa benimi emse öyle sinir bozucu emiyor sürekli tutuyo bırakıyor birtek uyurken emiyo kilo alımı çok az çok üzülüyorum napmaliyim dr mama yazdı onuda asla içmiyor herşeyi denedim😭
Elafat sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
O zaman gece uyurken daha sık emzireceksin ve artık 5 aylık olmuş. Ek gıdaya erken bir geçiş yapabilirsiniz. Yavaş yavaş tadımlara, meyve pürelerine ve yoğurda başlayabilirsin 😊 ama 400-500 gram alması ortalama bir değer, az sayılmaz sınırın altında değil. Belki de sütünüz yaramıyordur sizde kendinizi daha kaliteli beslemeye çalışın. 🙏
Mümkün olduğunca üstüne müslin örtü ört emzirirken dikkati dağılmasın
Akşam mama verme sıklığımı azaltacaksın bir iki gün ağlamasına dayanacaksın aç kalmayacak korkma akşamki fazlalığı sabah öğleye atmış olacaksın verme ağlasın
Mamayı hiç yemiyor ki sadece beni emiyor veriyorum yutmuyor çıkarıyor geri beni emiyor onada dr sütün yetmiyor diyip mama yazdı az kilo almış diye 500 400 gr alıyo 4 aylıktan beri
Tamam işte canım gece sıklığını azalt sabahta içsin sonra düzene girer hem sabah hem akşam içer