Yemek, kiyafet, banyo, uyku, ders her konuda eşlerden yardım istenmeli mi
Evet tabi çok dogal
Hayir asla
Bazı konularda evet , bazı konularda hayir
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muhakkak yardımcı olmalıdır. Hanımlar lütfen bu ülkemizdeki kadın köleliğini yıkın. Kimsenin aşçısı, temizlikçisi, bebe bakıcısı, hayat kadını değilsiniz. Siz birer bireysiniz. Siz ne kadar veriyorsanız karşı tarafta vermeli. Lütfen hayır demeyi, eşitliği, haklarınızı bilin ve çocuklarınızı da böyle yetiştirin. Unutmayın kadını köleleştiren zihniyetini doğurup yetiştiren de yine kadınlar. Yıkın bu düzeni. Yalvarırım size 🫶🙏
Tabiki de. Hatta ev hanımı olsa dahi. Çünkü çocuklu bir evde ev işleri bitmek bilmiyor. Ve ev hanımlarının hafta tatili , mesai saati, yıllik izini yok. Ev ve çocuk işleri ne kadar çabuk biterse eşler birbirine daha çok vakit ayırabilir
Evet tabi çok dogal. benim de eşim olsaydı her konuda eşimin yanında olurdum ve yardım ederdim tabi ki de. yani eşler birbirine zaten hayatın her alanında bence yardım etmelidir. yemek yapmak çocuk bakmak yani daha bir çok şey var
Çocuk yapmak bir "sorumluluk" olduğuna göre ve kadın ile erkek çocuğu birlikte yaptığına göre tabiî ki de birlikte bakmalı ve büyütmeli.
Çoğu erkek sorumluluğunu sadece kadına yüklüyor ve çocuk bakmanın kolaylığından bahsediyor ki bu yanlış.
Cevap
7Cevap
Yardım mı
ADAMIN ÇOCUĞU ADAMIN... yardım değil o sorumluluktur... yok bi de rica mı edicem paşaya yardım etsin diye
Tabi ki aslında bebeğin emzirme dönemi dışında beslenmesinden başlayarak her ihtiyacı ortak bir şekilde halledilmeli
olması gereken bu zaten elbette yardımcı olacaklar ne bu sadece hamile bırakmayamı yarıyoruz?
Çocuk çift olarak yapılıyor, bakımda çift olarak yapılmalı.
Tek başına yapılan bir şey olmadığı gibi çift olarak bakmak daha adaletli
Tabi ki olmalılar, yaparken iyi büyütürken niye ortada olmasınlar ki..
Tabikide istenmeli o çocuk tek başına yapılmıyor hadi ben saldım oldu yok öyle bir dünya
Evet tabikide benim babam bana annem kadar bakmış normal bir şey bu erkek çalışsa bile ilgilenmesi lazım çocuk tek taraflı yapılmıyor
Kesinlikle yardımcı olması lazım çocuğu kadın tek başına yapmıyor
Olmalı tabiki oluyor da eşim
Olur tabii
@gülsümm069 çocuk sadece anneye ait bir görev ve sorumlulukları çerçevesinde değil ki babada yardım etmeli tabiki
@Zevkli_Temas aynen öyle
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen gülsüm 😊👍
Şimdiden teşekkürler 😎...
Tabiki evet
Olmalı.
Yardım derken?
tabiki olmalı
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?