Öncelikle o fıstığın benim yerime burnunu bi ısırın maşallah çok tatlı...😊 taklit konusunda da cocuklar cevresini gözlemde oluyo bu zamanlarda hic bi tanıdığınız olmasa dahi sokakta ağlayan birini gördüyse taklidini yapiyor olabilir ama onemli olan burada sizin tutumunuz kiza aglama numarasi yaptığında istedigini verirseniz bu sefer istediği en basit şey olmadığında gerçekten ağlamaya başlayacak hatta kriz şeklinde dahi ağlayabilir biliyorum bu güzelliğe karşı sağlam durmak zor kendinizle savasacaksiniz ama isin sonunda yine onun iyiliği için yaptığınız icin gönlünüz rahat olsun😊
yani tesadüfen ağladığı bir sefer istediği bir şey olmuştur ve bunun istediklerini elde etme konusunda işe yarayan bir yöntem olacağını keşfetmesi büyük bir numara değil (ciddi ciddi cevaplamak da çok komik geldi ama neyse)
Yani massallah nazar değmesin, fakat bu şekilde eğitmeye devam ederseniz ilerleyen zamanlarda egitimde çok zorlanabilirsiniz, şımarık bir kisiliğe sahip olur yani ( kardeşlerim var oradan biliyorum)