Yaa 🥺 bebekleri çok seviyorum 💗 Ağlayınca dayanamıyorum içim gidiyor özellikle küçük bebekleri... 😞 Benim susturma şeklim komik komik yüz ifadeleri yapmak ya da komik danslar etmek 😂 genelde işe yarıyor susuyorlar 🥰 ya da “acaba nerdeymiiiş, Aaaa burdaymııış” gibisinden saçma şeyler söylediğimde başarılı oluyorum 😂💗
Bebek ağlıyorsa ya açtır ya gazı vardır ya da huzursuzdur ya da bir yeri acıyordur hepsini yapıpta bebek susmuyorsa bilki oynamak istiyordur öncelikle güzelcene dua ederim sonra şaklabanlıklar yaparım gülmesi için ztn oyun oynuyarak bile yorulup hemen uyuyorlar...
Ağzına kürekle vururuz? :) Bir bebeği 9 ay ağlaması kutsaldır İlk 3 ay allahı zikir eder Sonraki 3 ay resülAllaha selam eder Sonraki 3 ay ise anne ve babasına şeffaf içindir.. İşte bu sebeptendir ki ağlayan hiç bir bebeğe sesini dahi yükseltemezsin, off bile denilmemelidir!!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocuğum yok ama ilk önce altına bakılır pis ise değiştirilir pudra dökülür sonra gazı olabilir sırtını yavaşça sivazlamak gerekir belki açtır mama hazırlanır
Bebekler ve çocuklar genelde beni sever uzak dursam bile bana gelirler Kucağıma alıp sırtını sıvazlarım ya da oda içinde dolastiririm kulağına birşeyler fısıldarim aç değilse genelde susarlar 😁
Pışpışlarım gazını çıkarmaya çalışırım. Onu sakinleştirirken bana da sakinlik geliyor jajs uykum geliyor valla bebekler sayesinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kollarıma alıp sallarım, komik yüz ifadeleri, gukku ce (yazılı tam böyle miydi bilmiyorum) yaparım, cok yükseğe kaldırmadan uçuruyormuş gibi yaparım, peluş oyuncakları göstererek dikkatini dağıtırım vs
En İyi Cevaplar