Nazal yıkama
Burun aspiratörleri
Serum fizyolojik
Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Nazal yıkama
Burun aspiratörleri
Serum fizyolojik
Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Nazal yıkama yapmaya cesaret edemiyorum 😂
Serum fizyolojik sıkıp ardından aspiratorle çekiyordum. Serum fizyolojiği boş burun spreyi şişesine dolduruyordum daha iyi oluyordu.
Şimdi sadece burnu tıkandığında açmak için fizyolojik ve aspiratör kullanıyorum. Bir de Oxynaz diye bir burun spreyi var açmak için onu kullanıyorum çok etkili.
Büyüyünce zaten çıkarmayı öğreniyorlar benim ki artık çıkarıyor sumukleri siiiiiiil diye bağırıyor bazen de koluna bacağına ya da benim koluma bacağıma siliyor 😂
Teşekkürler
Ellerinizi temiz su ve sabunla yıkayarak başlayın veya el dezenfektanı kullanın. Bebeğinizi enfeksiyon riskini azaltmak için temiz ellerle tutmak önemlidir. Bebeğinizi sırt üstü veya hafifçe yukarıya doğru eğik bir şekilde yatırın. Başını hafifçe geriye tutabilirsiniz. Bebeğinizin burun deliklerine steril bir tuzlu su solüsyonu veya bebek burun damlası damlatın. Bu, burun salgılarını yumuşatarak temizliği kolaylaştırır. Bebekler için burun spreyleri veya sprey şişeleri kullanmayın, çünkü bu durumda bebeğin hava yolunu tıkayabilir veya tahrişe neden olabilir.
Tesekkurler
Enjektör ve serum fizyolojikle hafif tazyikli basınç oluşturarak
Teşekkürler
Cevap
0Cevap
Serum fizyolojik kullanıyorum
Burun aspiratörü ve serum fizyolojik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?