Çocuk & Ebeveyn Gece uyurken bebeğinizin çoraplarını çıkarıyor musunuz 🧦👶🏻? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece uyurken bebeğinizin çoraplarını çıkarıyor musunuz? Ben çoğu zaman çıkarıyorum. Gece uyurken bebeğinizin çoraplarını çıkarıyor musunuz 🧦👶🏻? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl çıkarılması gerekir hava almalışunu unutmayın. siz nasılsanız bebek de öylesiz ortamda terliyorsanız bilin ki o da terler. siz üşüyorsanız o da üşür. siz giyisilerden sıkılıyorsanz o da sıkılır. bebeklere mahluk gibi davranmayın. kendiniz gibi düşünün 0 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Ben çıkarmıyorum çünkü sonra sabah giydiremiyorum 😂😂 1 0 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Küçük bir bebeğim olsa çoraplı altlar var onlardan giyindirirdim muhtemelen. Çünkü gece çok üstlerini açabilir ve kışın zor olur 1 0 Yorumla
XenopeltisSs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oyyyy yerim civcivvv yaa... benim yok ama cikarmazdim herhalde üşümesin ayakları😍😍 1 0 Yorumla
Voldeemoort Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Çıkarmak gerektiğini biliyorum.. Bu arada profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum! 1 0 Yorumla