Yeğenim doğana kadar hiç bebek bakmamıştım. Hatta kucağıma almaya bile korkardım. Fakat o doğduktan sonra aslında çok iyi bir baba olacağımı fark ettim. Kendi babası sürekli şehir dışında olduğu için hep bizdeydi. Altını değiştirip, mamasını yedirirdim. Çoğu zaman ben yıkardım. Gazını çıkartır geceler uyandığı zaman ben pış pış yapardım. Hatta annesi bile benden daha iyi baktın çocuğuma derdi.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Bebek Bakımı konusunda 958 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bakarlar tabi ki de neden bakamasınlar ki. yani bende bebekleri severim ama pek bakmam çünkü şu an için öyle bir sorumluluk almak gibi hedefim yok maalesef. ama ileride evlendiğim zaman tabi ki de bebek bakmak isterdim ve bakabilirdim de bu kişinin kendini daha çok ne kadar hazır hissettiği ve bilgili olması ile değişir eğer bebekler hakkında yeterince bilgisi, sahibi varsa bence bakabilirler tabi ki de bir annenin bakması gibi olmazdı fakat erkek de bakar neden bakmasın sonuçta kendi çocuğu ya da belki de yiğeni kuzeni olabilir yani sonuç olarak bakacaklarını düşünüyorum ben tabi ki de
10 Yorumla
Evet, erkekler bebek bakabilirler. Bebek bakımı sadece kadınlara özgü bir faaliyet değildir. Hem kadınlar hem de erkekler bebek bakımı konusunda eşit derecede yetenekli ve uygun olabilirler. Bebek bakımı, sevgi, özen, sabır ve dikkat gerektiren bir işlemdir ve cinsiyetle ilgili değildir. Ebeveynler arasında bebek bakımı görevlerinin paylaşımı, her iki ebeveynin de çocuklarıyla güçlü bir bağ kurmasına ve çocukların gelişimine yardımcı olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılKadınların en az yüzde sekseninden daha şefkatli ve çocukseverim. Ben şahsen bakarım. Elbette acemiliğim olacaktır ama kısa sürede atlatırım. Diğer hemcinslerimi bilemem. Ama asla evlenmeyeceğim ve asla çocuk yapmayacağım için maddi durumum yükselirse yetimhanedeki bebeklere tek tek sarılıp onlara baba şefkati yaşatmak isterdim. Belki hayal ama hayali bile güzel.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılGenele vuramam
Kişiden kişiye göre değişiyor bu çocuğuna çok iyi bakan babalar da var
11 Yorumla
+1 yılBence çocuk bakmanın kadını, erkeği yok birey eğer sorumsuzsa burada cinsiyet aramak yanlış olur çünkü çocuk bakmak gerçekten sorumluluk istiyor ve dikkat bir insan bunların farkındaysa rahatlıkla bakabilir.
10 Yorumla
+1 yılİnsan olan herkes bakabilir, cinsiyetle alakası yok. İnsanlıktan nasibini almadıysa cinsiyeti ne olursa olsun bakamaz, bakamıyorlar da maalesef görüyoruz.
20 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBakıyorlar vallahi gayette güzel bakabiliyorlarmış işten gelince bebişi babasına kitliyorum ben keyif yapıyorum :D Erkekler yeter ki istesin her şeyi başarırlar
10 Yorumla
+1 yılİki kızımın da bebekliğinde emzirmek dışında bebek bakımına dair ne varsa yaptım, çok da güzel yaptım.
10 Yorumla
+1 yılBebek bakmak sevgi ve şevkatin yanında bir pratik işidir o nedenle erkeklerin yapamayacağı bir durum yok ortada.
10 Yorumla
+1 yılBakabilirler, babalık diye bir şey var duydun mu daha önce?
10 YorumlaBakabilirler ama işlerine gelmez kadın bakıyor nasılsa.
10 Yorumla
+1 yılErkekler daha kendine bakamıyor ben şahsen emanet edemem gözüm arkada kalır.
10 YorumlaBenim abim evli değil ama çocuklarla çoğu kadına göre daha iyi anlaşır
10 Yorumla
+1 yılaltını temizleme haricinde bence daha iyi bakarlar
10 YorumlaBakabilirler tabi her iki bireyde çalışıyorsa
10 Yorumla
+1 yılEvet bakmalılar en azından anne hastayken gerekenleri yapabilmeliler
10 YorumlaBakabilirler diye düşünüyorum yeri geldi mi işlerine gelen şeylere akıl sıra erdiriyorlar 🙂
10 YorumlaErkekler önce bi kendilerine baksınlar, sonra bebek bakarlar.
10 YorumlaErkekler maç izleyip şahinle gezmekten başka bi bok yapamaz
10 Yorumla
+1 yılOnlarında kolu ve beyni olduğuna göre bal gibide bakarlar.
10 YorumlaGerçekten bakabilen bir sürü erkek var. Ama bir kısım bence hiç bakamaz
10 Yorumla
+1 yılAltını baglarmiyim bilmiyorum denemedim emin değilim diğerlerini yaparım
10 YorumlaPek sanmıyorum eşime demesem aklına gelmez altını açmak
10 Yorumla
+1 yılBabaların yetiştirdiği çocuklar hayata daha özgüvenli ve bir adım önde başlıyor
10 Yorumla
+1 yılBu işin cinsiyeti yok ama anne şefkati diye bir şey var ortada
10 YorumlaTanıdığım biri kadın çalışıyor erkek çoçuk bakıyor 3 yıldır falan
10 Yorumla
+1 yılAyağında bile uyutur
Erkeklerin ayakta uyutma özelliği de buradan gelir10 Yorumla
+1 yılBakabilirde bakamayadabilir kisiye gore eğitime Sabra gore degisir
00 Yorumla
+1 yılEvet eşimden ayrıldım. Ve kızımı kendim yetiştiriyorum.
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki kadinlar erkekler olmasa donunu bile çekemez
00 YorumlaCanımdan can olurum bakmak kelimesi tarifesis olur bakarım benim canım olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılToplumumuzda çocuğa kadın bakar gibi bir söylem olduğu için erkekler bakamaz deniliyor a hayır bal gibi de bakabilirler koca adam olmuşlar
00 Yorumla
+1 yılBakabilir ama anneler kadar dikkatli bakamazlar bence
10 Yorumla
+1 yılBence bakabilir nede olsa çocuk bakmanın cinsiyeti yoktur
10 Yorumla
+1 yılBüyük bebeğime de bakarım küçük bebeğime de
20 Yorumla
+1 yılTek başına zor bakarlar
20 YorumlaEvet, kızımı 7 yaşına kadar ben büyüttüm 😎
10 Yorumlaİsterlerse gayet güzel bakabilirler.
10 YorumlaBazıları kimi anneden bile iyi bakıyor
10 Yorumla
+1 yılBakarlar neden bakmasınlar?
10 Yorumla
u +1 yılKendi beybisine güzel bakar
10 YorumlaIsteseler gayette bakarlar.
10 Yorumla
+1 yılEvet oğlum olsa @sudesiyahseven senden
14 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@sudesiyahseven Yukarıdaki bebeğe baktın mı ne kadar tatlı Düşünsene senin olduğuna kız Allah Allah akıl ediyor oğlum olsun bana bir olan versin yedim kız da olabilir ama senin gibi böyle hiç tatlı olacak bir olsa bir olsa öyle bir çocuğum olsa öyle istiyorum ki Allah nasip etsin yani başka bir şey
- +1 yıl
Çok karmasık yazdıgın icin tam anlamadim ama sanirim iyi bir sey demek istedin. Ben cocuk düsünen biri değilim ama anneliği yakıstırman güzeldi 🙂🌸
- +1 yıl
@sudesiyahseven Sen ne çocuğu olsun istiyorum Böyle elini sana dayamışsın ya o kadar tatlısın ki ah keşke kadın olsa Çocuk düşünmüyorum derken sen ne diyorsun kız ne ne çocuk istemiyorsun? Aynı senin gibi bir tane kız doğuracağım bana bir tane de erkek Ah seni gerdanında bir uyusam be Allah nasip etsin Allah nasip etsin Allah bir nasip etsin Allah bir nasip etsin şu ramazanlar Allah bir nasip etsin Allah bir nasip etsin Yani bazen öyle dua ediyorum ki yani Allah bir nasip etsin de seni de uyusam bir Ben başka bir şey demiyorum ya mini minnacık elleri olan bir tane çocuk dünyaya getirdiğini düşünsene artık senin annesin Ya
Em güzel erkekler bakar
10 Yorumla
u +1 yılTuhaf kokular gelene kadar bakabilirim.
10 Yorumla
+1 yılYapmayi biliyorsa bakmayi da bilmeli
10 Yorumla
+1 yılBakarlar bakarlar hiç kaçmasınlar
10 Yorumla
+1 yılAkşamları 1 saat bakarım
10 Yorumla
+1 yılBakamaz bir kadın gibi asla bakamaz
10 YorumlaBakabilir bence
10 Yorumla
+1 yılBakarız ve o bebek oyun manyağı olur😄
10 YorumlaBiraz zor ama bakabilir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılbakarlar ama biraz eğilimli olmaları lazım
10 Yorumla
+1 yılBakar ya ama nasıl bakar onu bilemedim 😅
10 Yorumla
+1 yılHer erkek bakamaz her kadın da bakamaz tecrübe beceri bilgi sabır ve sevgi isteyen bir durum
00 Yorumla
+1 yılZor ama imkansız değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana bakan bebeğede bakar 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVala bakar şahsen ben bakıyorum 😄
10 Yorumlabakarız neden bakamayalım
10 Yorumla
+1 yılBakar ama bi anne gibi değil heralde.
00 Yorumla
+1 yılBaba olan her erkek yapmalı, bakmalı :)
20 Yorumlaçok başarılı olmaz
10 Yorumla
+1 yılBen bakarım
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne