Gazını çıkartamam ya o kokuya burun dayanmaz aga evde maske takmak lazım küçücük popodan o gaz nasıl çıkıyor anlamış değilim onun dışında çok güzel bakarım maç izleriz onunla Fenerbahçe'nin evde halay çekeriz bir güzel yorduktan sonra onunla uyurum Allah'ım sen nasip et bize.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye bakmasın? Kimse bu çocuğu tek başına yapmadı... Yapanlar kimse o çocuğu hepsi çocuğa bakmakla mükelleftir. Çocuğun sadece maddi ihtiyaçlarını karşılamak babalık değildir.
03 Yorumla- +1 yıl
Ah kıyamam kuzum sana ben neyse teşekkürler 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı.
u +1 yılBakabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılÇevremde bunu bizzat yapan erkekler var. Evet bakabilir. Fakat bebekler belirli bir yaşa kadar anne sevgisine muhtaçtır bu demek değil ki baba sevgisinden mahrum kalabilir. Asla bu değil demek istediğim. Sadece annesi bebeğiyle ilgileniyorsa baba sadece yardim etse kâfi. Hatta mümkünse annenin birçok şeyine de müdahale etmezse süper olur.
28 Yorumla- +1 yıl
Bu uzman görüşlerin söylediği bir şey.
- +1 yıl
Sen kendi çocuğuna mi bakmak istiyorsun nedir durum? Ben seni anlamadım.
- +1 yıl
Eee kim peki? Soruyu tartışmaya açık bir platformda paylaşıp onay almaya çalışıyorsun ve herkesin evet erkekler çocuk bakar demesini bekliyorsun. Bakmak dediğin iki üç saatligine değil yorumlar da iki üç saat bakmakla alakalı değil farkındaysan. Daha geniş kapsamlı açıklamalari da bertaraf ediyorsun ne alaka diyerek. Anlayamadım seni.
- +1 yıl
Peki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye bakmasin ikimizde de iki el iki ayak bir beyin ve akıl var elhamd. Tek eksik meme. Onu da ana emzirsin tamam zaten. Erkek her seyi yaparda sorun eğitilmemesinde. Aman eline sürmesin bir sey beceremiyor zaten denir. Öğrenmediği için de yapamaz. Başta anne baba ama özellikle anne erkekleri eğitecek bu işin baska kırılma noktasi yok yaanu
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHyr yapar ama şoyle bir sey var kadin ev işlerinde daha beceriklidir cunku kadin fitratinda allah boyle yaratmis ama erkek de Şu an bizim milletin çoğunda olduğu gibi bir bez tutmayi beceremeyen bir evi supuremeyen makine dizemeyen camasir asamayan varliklar olarak yaratilmadi. Peygamberimiz dikiş dikerdi misal. Iki erkek kardesim var annem beceremeyip batirdiklari icin onlara iş vermiyor ama böyle de hem yan gelip yatiyorlar hem de hadsizce yapilan yemeği beğenmiyorlar ne var ev supurmekte ne var camasir yikamakta diyebiliyorlar. Ben ikisine de iş yaptiriyorum. Yapmaya gelince de iki saat mizmizlaniyorlar bu arada. Çalistirin erkekleri evde köleleri yok
- +1 yıl
yoo ben hiç ev işi yapmıyom
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya bunca yazdiğimdan bunu anladiysan max erkek IQ'su diyebilirim
Bebek adı üstünde yaa emanet edemem heralde dikkatli bi bakım gerekir muhtaç gibii ufacıkk kimseye bırakmam
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok hayal kurma ablası. Hicbi kadın ben çalışayım sen evde cocuguma bak demez. Çocuğun yeri ana kucağı ve ihtiyacı ana kokusu şefkati ve sütüdür. Erkeğin görevi karisi ve bebegini korumak beslemektir doğada da böyle durum.
01 YorumlaHer erkeğin harcı değil ama kadından daha iyi bebek bakan erkekler var
12 YorumlaGenelleme yapmayalım bence, çünkü abimin çocuğu olsa çocuk abime bakar muhtemelen
11 YorumlaBir zahmet bakıversin, tek başıma yapmadım o çocuğu ben.
16 YorumlaMama falan yapamayabilirim veya altını değiştirmek falan ama onunla güzel vakit geçirmek için herşeyimi veririm ondan eminim.
00 Yorumla
+1 yılBakarlar bakmasına da bakmak istemezler, bilinç altlarında ben bakamam yapamam kelimeleri kazınmış.
01 Yorumla
+1 yılÇok yeğen kuzen büyüttüm. Öyle de güzel bakarım ki, tek eksiğim emzirmek olabilir. 😂
01 Yorumla
+1 yılBakmışlığım var hiçbir şey bilmememe rağmen çocuğa aşırı konforlu bir yer hazırladım kendiliğinden uyumuştu
00 Yorumla
+1 yılBütün gün evde olduğum için ilgilenebilirim. Ama öğrenmem gereken görevler olabilir.
09 Yorumla- +1 yıl
Bakarım inşallah.
- +1 yıl
Atladığın bir şey var. Kadınlar içgüdüsel olarak bebek bakmaya programlilar. En basiti bebek karnimizdayken hormonlar aracılığı ile bağ olusturabiliyoruz. Erkeğin hayat üzerindeki ana görevleri daha baska mesela o bebege hayati onem taşıyan ihtiyaçlarını almak için para kazanmak ve layıkıyla baba olabilmek. Kadının görevlerini üstlenmeye lüzum yok. Kadin ve erkek dengede kalmak ve dişil eril figürlerin yerini değiştirmeden yaşamaya zorunludur.
- +1 yıl
Eril ve dişil üstüne düşen görevleri yapmak zorundadır. Sen eğer şimdi bu görev durumunun yerlerini degistirrsen ilerleyen zamanlarda dengeyi bozduğun için başka denge bozukluğu ile uğraşacaksin.
- +1 yıl
Bunun olabilecek bozuklukları kişiden kişiye çocuktan çocuğa değişkenlik gösterir örnek vermek yanlış olur.
- +1 yıl
o mantıkla kadının işi de ev dışarıda çalışmak erkeğin görevi kısaca bakarsak çokta sorun yaratıyor bu
+1 yılErkek istese kadından daha iyi bakar ama işimize gelmiyor annelerde safım bakamaz zannediyor 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuk ister istemez insani yorar o yüzden pek istemez ve kadınlar kadar sabırlı degillerdir
- +1 yıl
Kadında çalışıyor genelde ikisini yapmak çok daha zor cennet boşuna annelerin ayakları altında değil
Neden bakamasın? Kadınlar doğuştan mı biliyor sankii
08 Yorumla
+1 yılAsla güvenmem kendim dışında Kadın erkek kimseye güvenmem
01 Yorumla
+1 yılBebek bakımı öyle kolay değildir... Çok dikkat özen ilgi şefkat fedakarlık gerektirir.
01 Yorumla
+1 yılSonuçta babası değilmii bakar tabi biraz kadınlar bu konuda katı oluyor olunmamalı taraftarıyım
01 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur kalmadkca bakmazlar
Zaten bakmayn yazık bebeklere01 Yorumla
+1 yıl4 yaşında kardeşimi gondola bindiren babam..
Söyleyeceklerim bu kadar.11 Yorumla- +1 yıl
Hahaahsjsj , 4 büyük bir yas
+1 yılOğlan bebekken çok altını değiştirdim yemeğini yedirdim uyuttum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakabilenler var ben mesela ilerde bebeğim olursa ona bakamamaktan korkuyorum ama babası da bir anne hissini yaşatamaz çocuğa
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO elbette olr ama ben anneliğimi yapmalıyım sonuçta herşeyi baba yapmamalı
Psikolojik olarak doğru bağ kurabilmek için
+1 yılBakar ama o bakım sonucu o çocuğun hali ne olur bilinmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen baya baktım ❤️❤️❤️❤️
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız kardeşim ilk baktım bebekti! Bizim babalık hastanelik olmuştu ve annem onunla kalıyordu! Bu da ufacıktı 1.5 yaşında filan.
Tabi, o aralar da şimdi ki gibi, bebek bezi yoktu 😃😃😃
Sonra işte yeğenlerim vardı, biriyle baya bir zaman geçirdik ve hala amcasına aşık! Bence olan üstü bir şey!
Öğlenleri bunu yatırıyordum ve fırsattan faydalanıp ben de yanında uyuyordum.
Bazen horulduyordu, bazen değilde nerdeyse her zaman! Öyle bir tatlı horuldaması vardı ki, insanın içi gidiyor, zaten kokusundan bahsetmeye gerek yok.
Her haliyle bebek bakmak, çok farklı bir şey…. tarifi yok!
Cenab-ı Allahtan dileyim, olmayanlara nasip eylesin ki, herkes benim tattığım bu güzel duyguları tatsın!
Cevap sahibi+1 yılBaştan ne anne babaya güvenir, ne de baba anneye! Zaten bebeği de özel yapan o! Hani kıymetliden daha kıymetlisi oluyor ya, o da çok kıymetli birinin, kendinden kıymetli başka, ufacık bir şey getirmesidir!
+1 yılhayır güvenmem ben kendim büyüttüm çocuklarımı babası da olsa güvenip emanet etmedim etmemde.
228 Yorumla- +1 yıl
Annesiyim ben doğurdum farkında mısın?
- +1 yıl
Erkekler fıtrat gereği bebek bakamaz ki bu da anormal olan bir durum değil kendi eşim de dahil bebeğinin altını, kakasını değişebilen mama yapabilen bir baba hiç görmedim şu ana kadar sen önce söylenmek istenileni anla 😉
- +1 yıl
Doğru şu instagram tık tok sosyal medya babalarının perde arkası ne yaptığını bilmeyen senin gibi zihniyetler gibi değilim ve anneyim birebir çocuk büyütüyorum çevremde binlerce ebeveyn var senin gibi ebeveyn olmak hakkında yaşanmışlıkları olmayanlara da hersey toz pembe haklısın 😉
- +1 yıl
Anne olduğumdan beri 5 şehir değiştim ve binlerce insan tanıdım hayat sosyal medyadan ibaret değil 😉
- +1 yıl
Tamam ablası en iyi babalar var sende iyi bir baba olacaksın ya da anne ne istersen
- +1 yıl
Bebek yapmak başka bakmak başka sayın ev erkeği reis
- +1 yıl
Bebek , anne karnında geliştiği için doğduktan sonra bile annenin içerisinde hücrelerini bırakır. Bilimsel vesaire açıklaması da var bunun. Babalar bir işe yaramaz demiyoruz anne gibi olamaz ama
- +1 yıl
sen bebeği bırak daha koskoca adamlar yemek yapmasını bilmiyor bebeğe mi bakacak güldürme ya
- +1 yıl
ee evde niye yemeği kadın yapıyor o zaman
- +1 yıl
bi iki tane aşçı var hâlâ yemeği kadından bekliyorlar
- +1 yıl
benim babam 60 yaşında yemek yapmasını bilmiyordu
- +1 yıl
bebek gibi bakıyorlar erkeklere
- +1 yıl
madem idda ediyorsun yap bi yemek görelim
- +1 yıl
genel olarak etrafımdaki erkekler öyle ha birde Türkiye istatistiği
- +1 yıl
daha siz ev işi yapamıyonuz ki
- +1 yıl
bebek bakımı içlerinde yok bile
- +1 yıl
Hayır canım bebek doğduktan sonra annede hücrelerini bırakır
- +1 yıl
Geneli yok olmuyor
Bakar tabi baba olmanın sadece rızkını kazanmak olmadığının olgunluğunu kavramış bir erkek mükemmel bakar bebeğine
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bakarım ben bebeğime 🎈
10 Yorumla
+1 yılBakabilir. Benim eşim baktı gerektiği gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık.
Ya o cümleyi kurabilmek bile Bi marifet bence
01 YorumlaNiye bakmasın ya bence gayet güzel bakar
03 Yorumla
+1 yılBir çok kadından daha iyi bakabilen erkekler var
01 Yorumla
+1 yılKadınlar kadar değil ama bakabilirler.
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınların anaç duygusu haliyle daha yüksek ondan dedim.
Erkeğe değil de çocuğun babasına güvenilir tabi
01 YorumlaBabası değil mi bakar yeter ki istesin
03 YorumlaBakabilir de işlerine gelmez..
01 YorumlaHer işin en iyisini erkekler yapar delikanlı
01 Yorumla
+1 yılHemde en güzelinden bakar
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç alakası yok vicdan sahibi olsa yeter
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılBakar niye bakmasın
03 Yorumla- +1 yıl
Saçmalıyorlar takılma🤣
Yaparlar dikkatlerini verince herşeyi yapar onlar
02 Yorumla
+1 yılBakabilir de neden baksın? Kadın varken
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın var çünkü?
- +1 yıl
Peki kank sen bak kendi çocuklarına
+1 yılBakabilir neden bakamasın
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Bakabilirler neden bakamasın
01 Yorumla
+1 yılBazıları anneden güzel ilgili
01 YorumlaBakabilir tabi kisiye bagli
01 YorumlaBence çok güzel bir şekilde bakabilirler
10 YorumlaBakar, bakmak zorunda
00 Yorumla
+1 yılbirasız bebek maması olur mu, sende
00 Yorumla
+1 yılBakar tabi erkekten erkeğe değişir
00 YorumlaBakılır neden olmasın kdkd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet neden bakamasın ne eksiği var
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnne sütü yerine geçen mamalar var sütü gelmeyen anneler ne yapıyor onlar bebeklerine bakamıyor mu yani? Bu bakmamak icin engel değil
+1 yılBence bakabilir
10 YorumlaHer baba anne kadar olamaz maalesef
01 Yorumla
+1 yılAnne gibi olmaz 😉
01 YorumlaBakar
04 Yorumla
+1 yılBakamaz
01 Yorumla
s +1 yılBakar neden olmasın
01 Yorumla
+1 yılHayır
01 Yorumla