- 1 yıl
Düzgün ve dengeli beslenirsen kendine değil sadece hamile olduğun için bebeğe ve bebeğin yaşadığı kesede olan su için kilo alırsın.
Hamilelikte kilo almak çok normal bir süreçtir. Ben hamileliğim boyunca yaklaşık 10 kilo verdim, hiç bir şekilde beslenemiyordum çok zor ve kötü bir gebelik geçirdim. Keşke her şey yolunda olsaydı ve kilo alsaydım diye tanrıya yalvardım 🙏
Alacağınız kiloları değil bebeğinizin sağlığını düşünün, siz artık annesiniz bundan sonraki hayatınız boyunca kendinizden önce çocuğunuzu düşüneceksiniz. Kadın olmadan önce hatta insan bile olmadan önce anne oluyor insan anne olunca..
Alinan kilolara gelince de sonrasında 7 kilo aldım. 3kilosu çocuktu kalan 4 kiloyu da yaklaşık 3 ay içinde verdim. Şimdi oğlum 3 yaşında ve peşinde koşmaktan hamilelik öncesi kilomun bile altındayım.
Böyle şeyleri dert etmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İster istemez birazda olsa kilo alacaksınız. Bir diyetisyenden destek alıp düzgün ve düzenli beslenmeniz bebeğiniz için daha sağlıklı olur.
Düzenli beslenmeniz aldığınız kiloların doğumdan sonra hemen gitmesine de yardımcı olur.
Hamilelik sürecinde 13 kilo almış biri olarak doğumdan 1 hafta sonra eski kiloma geri dönmüştüm. Önemli olan bebeğiniz için beslenmeniz, kilo almayacağım diyerek yememezlik yapmayın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne olursa olsun beslenmene dikkat etmelisin bence kilo alınır verilir dert etme. Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
00 Yorumla- 1 yıl
Bebişi emzirmeye başlayınca kilo vermeye de başlıyorsun. Özellikle bol bol yumurta tüket. Benim bebeğim 1840 Gr doğdu elinden geldikçe bebeğini içeride beslemeye calis
00 Yorumla - 1 yıl
verir düzgün beslenmezsen
00 Yorumla - 1 yıl
Düzgün beslen
00 Yorumla
Detaylı bilgi