Evet, daha çabuk öğrenmesini sağlar
Hayır, doyduğundan emin olamayız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle verilmelidir çünkü çocuğun yene ve el becerisini geliştirir belki ilk günler üstünü batırır yerleri batırır vss ama zamanla da bunu en iyi şekilde yapmaya başlar ben hep yemesine izin verdim hatta çok komik anilarda yaşadım bu durumla ilgili
Kesinlikle izin verilmeli. Genelde anneler etrafı kirletir vs diye izin vermezler fakat bir örtü serip üzerinde kendisinin yemesini sağlamak daha faydalı olacaktır.
Cevap
6Cevap
Blw yöntemi kullanılmalı. Yaş değil aylıkken başlıyorsun ve gelişimi için ciddi oranda önemli bu. Tabi sabır ve ilgi isteyen iş uğraşmak istemeyenler izin vermiyor.
verilmeli döksün saçsın isterse ama kendisi yemeye çabalasın mesela annem hep anlatır bana çoook küçükken izin vermişler kendim yemem için dökermişim saçarmışım ama kendim yemeye çalışırmışım
Üstüne de dökse, etrafı da batırsa yiyebileceği yemekleri kendisi yemeli. Öyle öyle öğrenecek.
Eğer 1-1.5 yaşından büyükse bence özerklik kazanmaya başlaması için kontrolle müsaade edilmeli.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben olur diyorum, çizgi filmi birebir yaşarız sanırım. Komiklikler baş göz üstüne!! 😌😌 ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Benim bebeğim olsa ben izin verirdim ama yanında durmak şartıyla
Başka türlü yemek yemeyi öğrenemez kesinlikle izin verilmeli..
Hem vermeliyiz hem doyduğundan emin olmalıyız. O zaten oyun oynayacak görseldeki gibi. Yemicek ki
Çocuk işleri benlik değil ama test edilebilir belki
Bence yeterince büyüdüyse olabilir veya yanında duracaksak.
Kesinlikle verilmeli.
Verilmeli, yoksa nasıl öğrenecek?
Evet verilmeli bence ya kesinlikle
Hyr doydugundan emin olmalıyız
Bebeğim olmadığı için verilmeli. Komik oluyor 🤣
İzin verilmeli
tabikide bu bence cok iyi bir sey bence
Verilmeli
En İyi Cevap