Çocuk & Ebeveyn Ebeveynler sorumuz size: Bebeğinizin cildine uygun ürünü seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? (Sayfa 5) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2726 Ebeveynler sorumuz size: Bebeğinizin cildine uygun ürünü seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Doğal ve kaliteli olmasına dikkat ederim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl alkolsuz urunn mutlaka!! sadece bebisimize degil bizim cildimizede cok zararli 1 0 Yorumla
yersizyurtsuz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yani bi zahmet gereken ihtimamı göstermek gerek 0 0 Yorumla
Kalaklak45 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Ph değerlerine özellikle bakarım ben mutlaka 0 0 Yorumla
istanbulmavisi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nasip olursa bir gün araştırırım 😁 0 0 Yorumla
zeyzeynepp0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Kullanışlı olmasına, kaliteli olmasına 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl harıka bır sponsor bence cok basarılı 0 0 Yorumla
Zernngmfm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Ucuz olmasına bizim tenimiz kalitemi gördü 0 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Testlerden başarıyla geçmesine dikkat edilmeli 0 0 Yorumla
FeryalGundogdu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 62% +1 yıl Yeğenim için #unibaby kullanıyoruz. 0 0 Yorumla
Züüüüüüüüüüüü Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Bebekler hassastır lütfen dikkat ediniz 0 0 Yorumla
birisiolurkendisi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İçeriğine bakarim. Kimyasallar önemli 0 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kimyasal urun olmamasina dikkat edilmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bebegim icin en iyisi onun teni kadar hassas ürünler kullanmak 😊😊😊 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kalitesi bilinirliğine önem veriyoruz 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Alerji yapmamasına dikkat edilmeli çok önemli 0 0 Yorumla
ATABEY1299 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Öyle dertlerim yok şükür Olunca bakarız 0 0 Yorumla
tatli_kedi00005 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Ben ebeveyn değilim ama olunsa dikkat ederim 0 0 Yorumla
tracerr Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Markanın güvenilir olmasına dikkat edrim 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Losyonunu da kullanan var mı acaba memnun musunuz 0 0 Yorumla
kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Tabi önce eş olacak da evlencez de 😂 0 0 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ay inşallah bizimde böyle bebişim iz olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl alkol gibi zararlı içeriklere sahip olmaması ve nemlendirip kurutmaması önemli 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bebegimiz yok oldugu zaman düşünürüz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Islak mendiller de baya pahalı oldu nasıl alalım şaşırdım kaldım valla 0 1 Yorumla DaddyShark +1 yıl Bez de yetmiyor ki aliyorsun bir iki ay sonra gene bitiyor hepsi 🤣🤣 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Bebege uygun olmasi kansorezen seyler icermeemsi 0 0 Yorumla
enesdogu38 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl doğal olmalı bence içinde katkı maddesi olmamalı 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Epey bilgilendirici bir paylasim olmus 0 0 Yorumla
_kızıl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Dikkatli olmak lazım bebeklerin cildi hassas olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
292Cevap
Allah nasip etsin bize... Umarım olur
Bebeğim yok maalesef daha yaşım çok genç
Doğal ve kaliteli olmasına dikkat ederim.
alkolsuz urunn mutlaka!! sadece bebisimize degil bizim cildimizede cok zararli
Halis zeytinyağ sür gitsin 😀
İnternet yorumlarıı olabilirdi
Yani bi zahmet gereken ihtimamı göstermek gerek
Alerji yapıp yapmayacağına, hijenine
Cildine uygun olmasıdır bence
Ph değerlerine özellikle bakarım ben mutlaka
henüz edemiyorum zamanı var :=
Uni baby en iyisi galiba tavsiye edilir
Nasip olursa bir gün araştırırım 😁
Doğal olmalı temiz içerikli
Bebeğinizin sağlığı için masraftan kaçınmamak gerek