Konu bebek bakımı olunca, ebeveynlerin içi ancak güvendiğinde rahat eder. 👪
Uni Baby olarak bizler de sizinle aynı duyguları paylaşıyor, sizi çok iyi anlıyoruz. Ürettiğimiz her üründe, bebeğinizin hassas cildini ön planda tutuyoruz.

Bebek cildi henüz tam gelişmemiş yapısı ile yetişkin cildine göre çok daha hassas ve dış etkenlerin tehdidine açık durumdadır. Gelişimini tamamlamamış cilt bariyeri nedeniyle daha yüksek nem kaybı riski taşır. Bu yüzden bebeklerin narin cildine uygun ürün bulmak her anne ve baba için çok önemlidir. 👶
Biz de üretimimizin her aşamasını denetliyor, güncel gelişmeleri ve literatürleri sürekli takip ediyor, ürünlerimizde bebeğiniz için hassas içerikler kullanıyoruz.
Hem bebeğinizin hassasiyetine uygun hem de siz ebeveynlerin ilk günden itibaren güvenle kullanabileceği ürünleri Eczacıbaşı güvencesiyle kullanımınıza sunuyoruz.

Uni Baby ürünleri, bebeğinizin narin teniyle buluşmadan önce yılda toplam 40.000’den fazla testten başarıyla geçiyor. Islak mendilden saç ve vücut şampuanına, deterjandan pişik kremine, Uni Baby ürünlerinin tabi tutulduğu testlerin tüm detaylarına ulaşmak için tıklayın. 👩🍼
Uni Baby ürünleri;
❌ Alkol,
❌ Paraben,
❌ SLS,
❌ SLES,
❌ Boya
içermez.
Uni Baby test eder, içiniz rahat eder! ☁️
“Bebeğimin sağlığı her şeyden önce gelir.” diyen anne babalar, siz bebeğinizin cildine uygun ürünleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Görüşlerinizi bekliyoruz. ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
273Görüş
helle KS ❤️
çevremden çok duyuyordum Uni Baby
kendi bebeğime de denemeye karar vermiştim biraz araştırma sonucunda Uni Baby almakta kararlıydım alıp kulandıktan sonra ne kadar doğru karar verdiğimi farkettim iyi ki Uni Baby diyorum denemek isteyen herkes gönül rahatlığıyla alıp kullana bilir 🥰❤️
#unibaby bebeğimin rahatlığı sağlığı için iyi ki diyorum
İçinde paraben sles ya da sls olup olmaması çok önemli bir de tabii ki pamuk oranı
Bebeğim için en güvendiğim markaları kullanırım. Uni Baby'de bunlardan biri. Islak mendil her anne için hayat kurtarıcı oluyor bu yüzden en doğru ve temiz içerikli ürünü tercih etmek lazım. Ben Uni Baby Islak Mendillerden çok memnunum. <3
Merhaba,
Bebek temizlik ürünlerinde genellikle alkol içermeyen ürünler tercih ederiz. İçeriği doğal sabun ve sudan öluşan ıslak mendiller birinci tercihimiz olur. Yine ıslak mendil yapısının yumuşak olması ve pamuklu olması da tercih sebebidir.
Bazı ıslak mendiller içeriği sebebiyle bebek cildine pek uygun olmayabilir. Paraben, SLS, SLES gibi maddeleri içeren ürünler sadece bebekler için değil yetişkinler için de pek uygun değil aslında. Ben bu nedenle ıslak mendil tercihi yaparken içeriğe çok önem veririm 🍀💕
Bebeğimizi geçtik, kendimiz bile "Uni baby" kullanıyoruz. Tuzsuz şampuan olarak market raflarında bulabileceğimiz en iyi seçenek. Kendim onunla yıkanıyorum. Duş jelimde o. Bebekler için üretildiğinden dolayı daha az kimyasal içerdiği için tercihim. Benimde bebek gibi bakılmaya ihtiyacım var. Çevremdeki herkese de söylüyorum, duş jelleri kansorajen madde barındırıyor. Uni baby alın, saça da daha iyi olur. Bebek şampuanlarının hepsini de denedim fakat diğerlerinde saçımı sertleştirdiğini farkettim. İki yeğeniminde kullandığı markayı değiştirip Uni baby yaptım. Onlarda memnun, bende memnun, kullanan herkeste memnun ☺️
😊👍
Hipoalerjenik olması: Bebek cildi daha hassas olduğundan, hipoalerjenik ürünler tercih edilmelidir. pH dengesi: Bebek cildinin pH dengesi farklı olduğundan, bebeklere uygun pH dengesi olan ürünler tercih edilmelidir. Doğal malzemeler: Bebek cildi daha hassas olduğundan, doğal malzemeler içeren ürünler tercih edilmelidir. Paraben ve koruyucu madde içermemesi: Paraben ve koruyucu maddeler bebek cildine zarar verebilir, bu nedenle paraben ve koruyucu madde içermemesi gerekir. Dermatolojik olarak test edilmiş olması: Bebek cildi için dermatolojik olarak test edilmiş ürünler tercih edilmelidir. Yaşa uygun olması: Bebek cildinin yaşına uygun ürünler seçilmelidir.
Merhaba. Uni baby'nin bir kolonyasını ben de çok beğendim bebeklere kaptıramam bunu üzgünüm kdndnd şaka bir yana parabensiz ve cildi yakmayan ürünler miniklerimiz için uygun olur. Uni baby bu konuda çok iyi. Sabununu cilde uygulayabilirsiniz rahatlıkla. 💗
Eğer bir gün bebeğim olursa tabii ki özen göstereceğim ama aşırı özen gösteripte her şeyin doğalını isteyecek kadar bi bariyer oluşturur diyede korkarım normal alırım iyi araştırırım. Yoğun kötü içerikler yoksa kullanmaya calısırım. Bence cok hassas büyütüp alıştırmamak gerek ya
Alt temizliğinde hassas ciltler ve bebeklere özel alkol içermeyen su bazlı temizlik mendilleri kullanılmalı. Hava almayı engelleyecek kadar sıkı sarılan bezler, Pişik oluşumunu tetikler. Bu durumun ortaya çıkmasını önlemek için bebeğin altı sık değiştirilmeli. 😘😘
Yeğenime bebek bezi, ıslak mendil gibi alışveriş yapıp ailesine destek olmaya çalışırım her zaman. Ablamın en çok kullandığı marka Uni Baby. Bunu bildiğim için ben de Uni Baby alıyorum onlar için ama bu kadar kaliteli olduğunu bilmiyordum açıkcası. Tertemiz bir içeriği varmış, ablam kullanmakta haklıymış.
Uni Baby ürünleri, bebeğimin tenine zarar vermeden kullanmamı sağlıyor. Hiç bir üründe alerji veya başka bir sorun yaşamadım, başta endişe etsem de denedikten sonra gönül rahatlığıyla kullandım.. Teşekkürler #unibaby
Bebek cildi çok hassas ve bebekler için üretilen ıslak mendiller bilhassa tahriş edici özellikte olmamalı, pişik yapmamalı ve alkol içermemeli.
Bilhassa bebekler her şeyin en güzeline, en iyisine, en kalitelisine layık
Öncelikle deniyorum ve öyle karar veriyorum ilk bebeğimde kendi üzerimde deneyerek başladım sonra bebeğimde elini yıkayarak başladım bebek sampuanini öyle test ettim , her markaya ulaşma şansım yoktu seçeneğim çok azdı terör bölgesinde idim ve kargalar haftada bir canları isterse geliyordu ama uni baby hep ulaşabildiğim bir marka oldu çocuklarım büyüdü biri 6 yaşında neredeyse biri 4 yaşında hala bebek şampuanı olarak uni baby kullanıyorum.
Ölüm meleği güzel nick 🧐
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Çevremdeki anneleri ve bebeklerini gözlemlerken bebek bakımında kullanılan ürünlerin belli testleri geçmesinin mühim olduğunun farkına vardım ben de. Her zaman doğal içerikli ve kolay pelüşlenmeyen kalitede olmasına dikkat ediyorum.⭐
#tubasueda 🍀🍀
helle KS
çevremden çok duyuyordum Uni Baby
kendi bebeğime de denemeye karar vermiştim biraz araştırma sonucunda Uni Baby almakta kararlıydım alıp kulandıktan sonra ne kadar doğru karar verdiğimi farkettim iyi ki Uni Baby diyorum denemek isteyen herkes gönül rahatlığıyla alıp kullana bilir
#unibaby bebeğimin rahatlığı sağlığı için iyi ki diyorum
Uni baby, paraben alkol türevleri içermiyor. Bebeklerin ciltlerine, gözlerine zarar vermiyor. Sağlıklı bir şekilde besliyor. Tercihim Uni baby. 🧡
Unibaby ürünleri ve jhosun ürünleri kaliteli güzel ve Dalin bunu için çocuk bezleri çok dikkat edilmesi herek ıslak mendili pışik kremi pudra kıyafet hepsine marka ve elerjen made içermeyen olması lazım
Ona zarar vermeyecek içeriğe sahip olmalı. Alerjen madde olmamalı. Zaten bildiğim kavramlar olduğu için bu konuda çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum ¢
Kesinlikle bebeklerin sağlığı her şeyden önce gelmelidir...
Gelecekleri için bebeklik çağında sağlığa ve sağlığını etkileyecek şeylere çok dikkat edilmelidir...
Öncelikle içeriklerine bakarım araştırma yaparım daha sonra kullanıcı yorumlarını okurum ve kararımın sonunda alırım