Çocuk & Ebeveyn Ebeveynler sorumuz size: Bebeğinizin cildine uygun ürünü seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? (Sayfa 4) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2726 Ebeveynler sorumuz size: Bebeğinizin cildine uygun ürünü seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
LeminauA Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Daha başıma gelmedi ama geldiğinde çok uğraşcaz biliyorum 0 0 Yorumla
içimdebitiyor Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yani önce denenmeli uyuyor mu diye ama ben hep zeytinyağcıyım 0 0 Yorumla
KızgınBoğaa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kesinkikle doğal olması cildini tahriş etmemeli 0 0 Yorumla
sevoox Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İleride anne olmak çok isterim ve çocuğuma hangisi en iyisi olacaksa onu yaparım 0 0 Yorumla
beyzainwonderland Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Kimyasal içerikli olmayan içeriği temiz ürünler tercih edilmeli 0 0 Yorumla
batu420 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Paraben sls silikon gibi etken madde olmatan bitkisel ürünlere dikkat ederim 0 0 Yorumla
Ali_KSK Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Vazalin en güzeli bebeğin tenine zararvermez ve koku yapmaz 0 0 Yorumla
Çileklisadesoda Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kokusu çok güzel uni baby kolonya ıslak mendil vs 😊 0 0 Yorumla
ƃƃǝǝɹɹççǝǝʞʞ Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Organik ürünler olması önemli bence kimyasallar zararli 0 0 Yorumla
duass Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Aslında.. Ben evebeyn degilim fakat kimyasal maddeler içermemesi 0 0 Yorumla
Gerçek_Terapist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl unibaby gerçketen çok güzel ürünler üretiyor 0 0 Yorumla
syzapo Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Alerjen ürünler önemli bence bebeğe dikkat etmek lazım her krem olmaz 0 0 Yorumla
slayy_askom Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ne ucuzsa sur kardesim agzina yuzune sifa mis benden guzel ebeveyn olur 0 0 Yorumla
tonysoprano Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl İçinde paraben sles ya da sls olup olmaması çok önemli 0 0 Yorumla
Nedenöylebakiyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle bebeklerin sağlığı her şeyden önce gelmelidir... 0 0 Yorumla
Önden__Ver Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Bebeği olanlar için bence çok güzel bir yardımcı program olmuş 0 0 Yorumla
Alfa1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Özellikle içindekilere dikkat edilmesi lazım alarjik reaksiyon göstere biliyolar 0 0 Yorumla
snmtuna Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Gelecekleri için bebeklik çağında sağlığa ve sağlığını etkileyecek şeylere çok dikkat edilmelidir... 0 0 Yorumla
Ladman Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Daha evlenmedim desem :) artik evlenince dikkate alirim 0 0 Yorumla
nora17 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Uni baby güzel bence benim kendimin de kullandım ürünleri var çocuklarınıza alabilirsiniz 0 0 Yorumla
Yaren_bayts_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bu ebeveynlik zor iş ona buna dikkat etmek gerekiyor bana uygun değil hiç 0 0 Yorumla
Emin000 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bebeğim yok umarım ilerde bunlara dikkat edecegim bir evladım olur 0 0 Yorumla
Mustafaakyildirim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 1 kullanıcı yorumları çünkü alıp deneyimleyen insanlar kendileri2 fiyatına 0 0 Yorumla
Esmanır76709 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Henüz o aşamaya geçmedik o günleride görürüz inşallah 0 0 Yorumla
naberla9999 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gelecekleri için bebeklik çağında sağlığa ve sağlığını etkileyecek şeylere çok dikkat edilmelidir... 0 0 Yorumla
mert0133 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Paraben sls silikon gibi alerjen ve kimyasal olmayan madelere 0 0 Yorumla
gizlibiri1999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O günler de bir gelse 😊 sağlık sıhhat versin rabbim 0 0 Yorumla
Rümrüm58 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Paraben sls olmaması önemli bunun yanı sıra alerjenik durumuda bi hayli göz önünde bulunmalı 0 0 Yorumla
tameryl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Paraban tarzı şeyler olmamasına dikkat ediliyor sanırım 0 0 Yorumla
AliyeCambazz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bir şeye dikkat etmemekteyim. Çocuğun mikroba da ihtiyacı vardır! 0 0 Yorumla
Serap_1996 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bebeğim olsa kesinlikle araştırıp emin olunca kullanırdım 0 0 Yorumla
Serranur06 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl İçinde paraben sles ya da sls olup olmaması çok önemli 0 0 Yorumla
meraklıkullanıcı81 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yumuşak olmasına dokusunun incitmemesine sıcak tutmasına Zarar vermemesine 0 0 Yorumla
efekanfidan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl teşekkürler artık ben de daha düzgün kremler alacağım 0 0 Yorumla
oturanboga3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl alkolsüz ıslak mendiller, organik ürünler olması iyidir. boya içermeyen 0 0 Yorumla
evren420 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kimyasallar önemli parabern srs sülfat gibi aleyhine içermeyen doğal bitkisel mazemeler bence 0 0 Yorumla
1ozwnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bebeğin sağlığını olumsuz yönde etkileyecekse seçmem 0 0 Yorumla
SevdalıAdam99 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl İçindekiler bölümüne bakarım ve arastiririm tek tek t 0 0 Yorumla
Meliss_sx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl cidden önemli. bebekler için gidip 5-10 liralık ıslak mendil almayın 0 0 Yorumla
Light019 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl dedeveyn değilim ama olsam cüzdanıma dikkat ederdim 0 0 Yorumla
jasonbruno19981 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bebem yok olsa deneme yanılma yoluyla olurdu herhalde 🤣 0 0 Yorumla
Serkan35353535 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkürler 0 0 Yorumla
kubracansuyilmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Islak mendil tercihi yaparken içeriğe çok önem veririm 0 0 Yorumla
İnsanFakiri Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hijyen çok önemli. E tabi birde son kullanma tarihi 0 0 Yorumla
Efsaneelerolmezz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Alkol ve paraben içermemesine başka ne olabilir ki 0 0 Yorumla
Meçhul24 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ebeveyn değilim ama bebek yağları çok güzel nemlendirir ve güzel kokuyor 🐣 0 0 Yorumla
sadıkdog Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Doktor tavsiyesi altında kullanılmalı ürünler, yenidoğan larin cildi hassas 0 0 Yorumla
keyfimvekahyasi_iii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl kalite ve sağlık en önemli kriterlerdir bence 0 0 Yorumla
slavedog35 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Doktor tavsiyesi olmadan hiç bir cilt losyonu kullanmayın yenidoğanlarin cildi çok hassas 0 0 Yorumla
hüzünlüköle Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Her ne olursa olsun, yenidoğanlarin cildi hassas ve doktor tavsiyesinde olan ürünler kullanılmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bebekler cok tatliii kesinlille hassas biseylet olmasi lazim anne degilim ama lutfen iyi arastirin 🥺🥺 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ebeveyn olmasam da tum urunlerim bebek urunu oldugu icin paraben ve renk icermemesine bi de parfumune dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alkol, Paraben, SLS, SLES, Boya bunları içermemesi çok önemli, bazen ben bile uni baby şampuan kullanıyorum kafam dinleniyor sanki... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ebeveyn değilim ve yakın gelecekte olabileceğimi sanmıyorum. Belki de hiç olamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
292Cevap
Uni Baby kendini kanıtlamış harika bir marka
Daha başıma gelmedi ama geldiğinde çok uğraşcaz biliyorum
Yani önce denenmeli uyuyor mu diye ama ben hep zeytinyağcıyım
Kesinkikle doğal olması cildini tahriş etmemeli
İleride anne olmak çok isterim ve çocuğuma hangisi en iyisi olacaksa onu yaparım
Kimyasal içerikli olmayan içeriği temiz ürünler tercih edilmeli
Paraben sls silikon gibi etken madde olmatan bitkisel ürünlere dikkat ederim
Vazalin en güzeli bebeğin tenine zararvermez ve koku yapmaz
Kokusu çok güzel uni baby kolonya ıslak mendil vs 😊
Organik ürünler olması önemli bence kimyasallar zararli
Aslında.. Ben evebeyn degilim fakat kimyasal maddeler içermemesi
unibaby gerçketen çok güzel ürünler üretiyor
Alerjen ürünler önemli bence bebeğe dikkat etmek lazım her krem olmaz
Ne ucuzsa sur kardesim agzina yuzune sifa mis benden guzel ebeveyn olur
İçinde paraben sles ya da sls olup olmaması çok önemli
Kesinlikle bebeklerin sağlığı her şeyden önce gelmelidir...
Bebeği olanlar için bence çok güzel bir yardımcı program olmuş
Özellikle içindekilere dikkat edilmesi lazım alarjik reaksiyon göstere biliyolar
Gelecekleri için bebeklik çağında sağlığa ve sağlığını etkileyecek şeylere çok dikkat edilmelidir...
Daha evlenmedim desem :) artik evlenince dikkate alirim
Uni baby güzel bence benim kendimin de kullandım ürünleri var çocuklarınıza alabilirsiniz
Bu ebeveynlik zor iş ona buna dikkat etmek gerekiyor bana uygun değil hiç
Bebeğim yok umarım ilerde bunlara dikkat edecegim bir evladım olur
1 kullanıcı yorumları çünkü alıp deneyimleyen insanlar kendileri
2 fiyatına
Henüz o aşamaya geçmedik o günleride görürüz inşallah
Gelecekleri için bebeklik çağında sağlığa ve sağlığını etkileyecek şeylere çok dikkat edilmelidir...
Paraben sls silikon gibi alerjen ve kimyasal olmayan madelere
O günler de bir gelse 😊 sağlık sıhhat versin rabbim
Paraben sls olmaması önemli bunun yanı sıra alerjenik durumuda bi hayli göz önünde bulunmalı
Paraban tarzı şeyler olmamasına dikkat ediliyor sanırım
Bir şeye dikkat etmemekteyim. Çocuğun mikroba da ihtiyacı vardır!
Bebeğim olsa kesinlikle araştırıp emin olunca kullanırdım
İçinde paraben sles ya da sls olup olmaması çok önemli
Yumuşak olmasına dokusunun incitmemesine sıcak tutmasına
Zarar vermemesine
teşekkürler artık ben de daha düzgün kremler alacağım
alkolsüz ıslak mendiller, organik ürünler olması iyidir. boya içermeyen
Kimyasallar önemli parabern srs sülfat gibi aleyhine içermeyen doğal bitkisel mazemeler bence
kimyasal madde olup olmadigina dikkat edilmeli
Bebeğin sağlığını olumsuz yönde etkileyecekse seçmem
İçindekiler bölümüne bakarım ve arastiririm tek tek t
cidden önemli. bebekler için gidip 5-10 liralık ıslak mendil almayın
Yararlı Ellerine emeğine sağlık güzel olmuş...
dedeveyn değilim ama olsam cüzdanıma dikkat ederdim
Bebem yok olsa deneme yanılma yoluyla olurdu herhalde 🤣
Markaya ve içeriklerine bakmak gerekir bence
Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkürler
Islak mendil tercihi yaparken içeriğe çok önem veririm
Hijyen çok önemli. E tabi birde son kullanma tarihi
Alkol ve paraben içermemesine başka ne olabilir ki
Pişik yapmasın yeter canı yanmasın bebişlerin
Ebeveyn değilim ama bebek yağları çok güzel nemlendirir ve güzel kokuyor 🐣
Doktor tavsiyesi altında kullanılmalı ürünler, yenidoğan larin cildi hassas
kalite ve sağlık en önemli kriterlerdir bence
Doktor tavsiyesi olmadan hiç bir cilt losyonu kullanmayın yenidoğanlarin cildi çok hassas
Her ne olursa olsun, yenidoğanlarin cildi hassas ve doktor tavsiyesinde olan ürünler kullanılmalı
Çok bilgilendirici bir çalışma olmuş emeğinize sağlık
bebekler cok tatliii kesinlille hassas biseylet olmasi lazim anne degilim ama lutfen iyi arastirin 🥺🥺
ebeveyn olmasam da tum urunlerim bebek urunu oldugu icin paraben ve renk icermemesine bi de parfumune dikkat ediyorum
Alkol, Paraben, SLS, SLES, Boya bunları içermemesi çok önemli, bazen ben bile uni baby şampuan kullanıyorum kafam dinleniyor sanki...
Ebeveyn değilim ve yakın gelecekte olabileceğimi sanmıyorum. Belki de hiç olamam