Paraben olmamasına dikkat ederdim çünkü yeni doğan bebeklerin cildi çok hassas olabiliyor, yanlış ürün cilt tahrişine ya da cilt rahatsızlıklarına sebebiyet verebilir.
Bebeğim için en güvendiğim markaları kullanırım. Uni Baby'de bunlardan biri. Islak mendil her anne için hayat kurtarıcı oluyor bu yüzden en doğru ve temiz içerikli ürünü tercih etmek lazım. Ben Uni Baby Islak Mendillerden çok memnunum. ❤
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özellikle çocuklar cildine uygun ve içeriklerine falan bakarım alkol ve zararlı olabilecek hiçbir madde içermemeli saf ve temiz olmasına bakarız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu devirde etikete bakmadan aldığım nadir şeylerden birisidir bebeğim için aldıklarım. Elbette en doğalını hak ediyorlar tıpkı kendileri gibi🥰
Tahriş olmaması için en özel en kaliteli ürünleri tercih eder ablam cok araştırır cok yorum okur ona göre ürünleri alırsa alır ama eczanede satılmasına dikkat eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bebeklerin cildi narin olduğu için daha dikkatli olmalıyız bu konuda
Öncelikle merhaba ben çocuk bakım eşyalarına. Çok dikkat ederim Alkol olmamasına kesinlikle dikkat ederim bebeklerin cildi narin ve hassas öncelikle hiç bir kimya maddesi olmaması daha iyi
Deneme yanılma ile karar veriyorum ama markaların farklı kalitede ıslak mendil uretmesini onaylamiyorum bazı markaların adına bakarak aldığım ıslak mendilleri berbat olabiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bebeği her türlü rahat ettirmesi gerekiyor ürünlerin ve ekstra katkı maddesi içermemesi gerekiyor.
Genelde en cok herkes neyi kullaniyor ne tercih ediliyor ona bakiyorum ve tabiki kokusu önemli. Ama benik bebegime iyi gelmiyorsa ozaman baska markalari arastiriyorum.
şahsen ben hepsine bakarım fiyat bakımından ucuz olan değilde kaliteli olana bakarım küçük kız kardeşimin uygun fiyatlı diye kalitesiz ürünlerden hastalanmasını istemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha çok bütçe olayı ön plana çıkıyor. Biz Amerikan bezi kumaşla büyüdük sıkıntı olmadı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makyaj temizlemek için kullanıyorum çok güzel memnunum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Paraben koruyucu parfüm vs icermemesine hassas ciltler için olmasına vs
Bebeğim için en güvendiğim markaları kullanırım. Uni Baby'de bunlardan biri. Islak mendil her anne için hayat kurtarıcı oluyor. Ayrıca kontroller çok önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bebekler çok önemlidir onlar kutsaldır rabbim bebeklerimizin cildine taş deyirtmesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bekarım ama bebeğim okursa ilerde keisnlikle uni baby kullanurim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bebeğim ilk doğunca kullanmıştım yenidoğan ürünleri çok güzel tavsiye ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
292Cevap
Cidden böyle ise iyiymiş ben kullanmıyorum ama kullancam
Daha anne olmadım çocuğum yok bir gün olunca bu soruya geri dönerim.
Henüz bir bebeğim yok ama olsaydı doğal ürünler tercih ederim
İlerdeki eşim çok şanslı şimdiden neler neler öğreniyorum
Bebeğim olmadığı için bilmiyorum ama çevremde söylenilenlere göre üni baby kullanışlı
bebeğe değil de kendime alırdım alkolsüz olması iyi
Hipoalerjenik olması ve özellikle katkısız (boyasız koruyucusuz kokusuz) olması çok önemli
Kendi çocuğum yok ama bütün aile fertleri ve arkadaşlarıma hediye olarak unibaby seti goturmusumdur
Umarım bir gün kendi bebeğiniz için de alırsınız.
Yüzbinlerce yıldır ninelerimiz de çok dikkat ediyordu böyle şeylere
Bir ebeveyn degilim ama olsam cildini Tahriş etmeyecek şeyler kullanırım bebisime.
Bebeği olanlar ve bebek bakımı için mükemmel ürünler
Bi bebeğim olacağının hayalini bile canlandıramıyorum kafamda
tüm bebekler için önemli bir paylaşım ebeynler takip etmesi lazım
Bebişlerin tazecik ciltlerinde en doğalını en az katkılısını kullanmak en sağlıklısı
Herşeyin kimyasal olduğu bu fönemde gerçekten bebekler için ürün seçmek oldukça meşakatli bir süreç
Saf olması ve yumuşak olmadı olabilir. Ancak biraz da uygun olsa.
parapen alkol zararlı madde bunların olmayışı çok iyiymiş.
Açıkçası henüz evlilik boyutuna geçemediğim için bebekler konusunda da tecrübe sahibi değilim
pamuk olmasına dikkat ediyorum, naylon sentetik vs asla giydirmem
Ebebyn değilim ama kaliteli şeyleri seçerdim yorumlara da ilgi gösterirdim
bebeği olanlar bebek bakımı için mükemmel ürünler bence.
uni babynin ürünleri gerçektende çok kaliteli. ablam çok terdcih ediyor.
teyzem biliyordur ama yinede teyzeme hatırlatayım kızı için bunları.
yigenimden biliyorum uni baby en iyisi bence :)
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler emeginize saglik
Zararlı maddeler içermemeli, mümkünse doğal bitkisel
Unibaby genel olarak güzel marka hep kolonyasini kullanıyorum ya da ıslak mendili
Bebekler için paraben içermeyen ürünler tercih ediliyor diye biliyorum.
Bebeğim olursa umarım. Daha hayatımızda biri yok 😂😂
En güvenilir ve doğal olan markayı kullanırım.
Bebeğin sağlığı her şeyden önce gelir. Dikkatlice bakılmalı
Alerji yapmamasına, kimyasal icermemesine. Unibaby ıslak mendiller çok iyi bu konuda.
Hasssas ve güvenli üni baby urunlerini kullaniyoruz
Unibaby köklü firma Eczacıbaşı'nın bir ürünü ve güvenle kullanıyorum.
O ürünün yorumlarına, fiyatı asla beni ilgilendirmiyor bebeğim için sağlıklı bir ürün olması yeter
basit , fazla işlem görmemiş, pamuklu kumaş ürünler.
Alkol, paraben, sls, PARFÜM içermemesi.. ama ne yazık ki bebek mendillerinizin bazılarında parfüm yer alıyor içerik listesinde.
Paraben olmamasına dikkat ederdim çünkü yeni doğan bebeklerin cildi çok hassas olabiliyor, yanlış ürün cilt tahrişine ya da cilt rahatsızlıklarına sebebiyet verebilir.
Unibayb, Sebamed bu iki markaya güvenilebilir.👍👶💕
Bebişlerin sağlığı önemli. Zararlı maddeler olmayan ürünler kullanırız.
Paraben sls katkı maddesi olmayan ürünler öncelikli
Bebeğim için en güvendiğim markaları kullanırım. Uni Baby'de bunlardan biri. Islak mendil her anne için hayat kurtarıcı oluyor bu yüzden en doğru ve temiz içerikli ürünü tercih etmek lazım. Ben Uni Baby Islak Mendillerden çok memnunum. ❤
Özellikle çocuklar cildine uygun ve içeriklerine falan bakarım alkol ve zararlı olabilecek hiçbir madde içermemeli saf ve temiz olmasına bakarız
Bu devirde etikete bakmadan aldığım nadir şeylerden birisidir bebeğim için aldıklarım. Elbette en doğalını hak ediyorlar tıpkı kendileri gibi🥰
Tahriş olmaması için en özel en kaliteli ürünleri tercih eder ablam cok araştırır cok yorum okur ona göre ürünleri alırsa alır ama eczanede satılmasına dikkat eder
Bebeklerin cildi narin olduğu için daha dikkatli olmalıyız bu konuda
gerçekten kaç yaşındasınız
Öncelikle merhaba ben çocuk bakım eşyalarına. Çok dikkat ederim Alkol olmamasına kesinlikle dikkat ederim bebeklerin cildi narin ve hassas öncelikle hiç bir kimya maddesi olmaması daha iyi
Dogal olmasina cok önem veririm yegenlerime birsey alirken
Bebeklerimiz önemli her zaman en iyisini düşünmeliyiz
Olursa bakarız, ama şu an olması mümkün değil
Deneme yanılma ile karar veriyorum ama markaların farklı kalitede ıslak mendil uretmesini onaylamiyorum bazı markaların adına bakarak aldığım ıslak mendilleri berbat olabiliyor
Bebeği her türlü rahat ettirmesi gerekiyor ürünlerin ve ekstra katkı maddesi içermemesi gerekiyor.
Genelde en cok herkes neyi kullaniyor ne tercih ediliyor ona bakiyorum ve tabiki kokusu önemli. Ama benik bebegime iyi gelmiyorsa ozaman baska markalari arastiriyorum.
şahsen ben hepsine bakarım fiyat bakımından ucuz olan değilde kaliteli olana bakarım küçük kız kardeşimin uygun fiyatlı diye kalitesiz ürünlerden hastalanmasını istemem
Daha çok bütçe olayı ön plana çıkıyor. Biz Amerikan bezi kumaşla büyüdük sıkıntı olmadı
Makyaj temizlemek için kullanıyorum çok güzel memnunum
Paraben koruyucu parfüm vs icermemesine hassas ciltler için olmasına vs
Bebeğim için en güvendiğim markaları kullanırım. Uni Baby'de bunlardan biri. Islak mendil her anne için hayat kurtarıcı oluyor. Ayrıca kontroller çok önemli
Bebekler çok önemlidir onlar kutsaldır rabbim bebeklerimizin cildine taş deyirtmesin
Bekarım ama bebeğim okursa ilerde keisnlikle uni baby kullanurim
Bebeğim ilk doğunca kullanmıştım yenidoğan ürünleri çok güzel tavsiye ederim