Özellikle ilk bebekte, anneanne ya da babaanne desteği çok sık rastlanılan bir durum. Sizce bu duruma gerek var mı yoksa anne ile baba tek başlarına mı bu sorumluluğun üstünden gelmeliler?
Anneanne ve babaanne ne bileyim diğer fertlerin desteği şart. Ama ben tek başıma olduğum için her şeyin üstesinden biz geleceğiz. İmkansız değil tabiki ama zor. Mecbur kalınca her şeyin üstesinden geliniyor.
İlla ki ailenin desteği önemi oldukça önemlidir. Özellik genç yaşta evlenen insanların bebekleri olduğu zaman zorluk yaşıyorlar. Böylesi bir durumda ailenin desteğini almak büyük önem arz ediyor. Bebek bakımının kitaplarını okumaktansa aileden destek almak daha iyi olacaktır.
Bence şart degil. bu sorunu çok yaşadım eger bilinçli bilgili biriyse yardım almak iyi ama kalkip yeni doğan bebeğe şekerli su ver. Sütun yetiyorken bu çocuk ac mama ver. yok çay a ekmek doğra ver diyen kapasitede insanlarla denk geldiğim içn ben hic yardim istemedim
Anneanne babaanne tarafı sadece destek için bakabilir, anne babanın işleri yoğun olduğunda, işe geri dönmek istediklerinde veya dönmeleri gerektiğinde.