Oğlumun kafasını beşiğin kenarına vurdum, çok fazla ağladı. Doktora gittik ama herhangi bir şey çıkmadı geri eve geldik. Bebeklerde kafa travması belirtileri nelerdir, kafa travması kaç saatte belli olur?
Doktorun söylediği belli bir süre vardır o süre zarfı boyunca çocuğu uyanık tutmalısınız. Kafa travması durumunda genelde kusma öncelikle eşlik eder. Göz kayması olup olmadığına bakmalısınız. Göz bebekleri değişkenlik gösterir kayma yoksa bile. Ben bir şey olduğunu sanmıyorum ciddi çarpmalar ve yüksekten düşmeler söz konusu olmadan çok yaşanmaz. Varsa da 24 saat içinde kendini belli eder.
Merhaba, uyku saati dışında uykuya meyl etmesi, fışkırır tarzda kusması, göz altlarında morarma, kulak arkasında hematom, bilinç bozukluğu senin farkedebileceklerin,
Dikkat etmiştir zaten ama bebekler çocuklar gözünün önünden ayırmasan da hatta elini tutarken bile düşerler anlamazsın bile. Anne olmadığın çok bariz de, bir anneye bu kadar vicdansızca yaklaşmak çok fazla. Çocuğundan haberi olmasa telâşlanmaz, panikle doktora gitmezdi. Çocuğun olduğunda ve her düştüğünde birileri sana "sen keşke ana olmasaydin" derse anlarsin ne kadar yanlış konuştuğunu.
Çok korktum ünlemlerden falan da bacaklarım titredi he avukatıyım...