3 aylık bebeğimde üriner sistem enfeksiyonu var.. Yani idrar yolundan enfeksiyon kaptı. Antibiyotik kullanmaya karşıyım.. Bebeklerdeki idrar yolu enfeksiyonunu antibiyotik dışında nasıl geçiririz? Bitkisel bir yolu var mıdır acaba biliyor musunuz? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu antibiyotik kullanmadan geçer mi?
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun elbette geçer bunun için birçok yöntem var doğal yollarla bunun için Google yazarsanız anne çocuk ile ilgili sayfalar var orada bunları yaşamış ve denemiş fikirlerini beyan eden anneler var araştırıp uygulayabilirsiniz lakin herşeyden önce yine de doktoruna danışmanızı şiddetle tavsiye ederim.. geçmiş olsun sağlıklı günler :)
Bende çocukken idrar yolu enfeksiyona yakalanmıştım 10 12 sene çektim ve hep ilaç kullandım şu an gayet iyiydim sana tavsiyem doktor ne diyorsa onu yap ilerlerse kötü oluyor.
Kız bebek mi erkek bebek mi eğer erkek bebek ise pioide şişme falan var ise komple bir idrar yolu enfeksiyonu için bütün vücuda antibiyotik vermeye gerek olmuyor kremler ile halloluyor sonrasindada pipi indiğinde sünnet ettirdiginizde birdaha sorun olmaz...