Bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu var çok mutsuzum. Tedavi süresince antibiyotik verdi doktorumuz. Fakat gene de üzülüyorum. Farklı koruma yolları biliyor musunuz? Lütfen yardımcı olun.
İdrar yolu enfeksiyonu antibiyotik ile düzelir mi? Bebeğime antibiyotik vermek zararlı olur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni cok iyi anliyorum. Caresizsin ve internete baktiginda bin turlu sey yaziyor deyilmi? Cocuk doktoruna guven ama. Eger basina buyruk davranirsan o bakteriler kana bulasir hata kemige kadar iltihap yapar. Soyle dusun kotu birsey olsaydi antibiotik doktor yazarmiydi bebegine? Cesaretli ol bebeginin sana ihtiyaci var. Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun
Doktor birşey vermişse, dozaj, ölçü nedir hesap etmiştir, sana bana verdiği antibiyotiği vermez. O kadar çok biliyorsan doktora gitmeseydin, hem doktora git, hem de adamın verdiği tedaviye burun kıvır 'Yea ama antibiyotik zırarlıdır yıaa' diye.
Belli bir süre sonra bir iyileşme görmezsen, o zaman doktordan şüphelen, yoksa adama işini bilmiyor muamelesi yapma.
Evet, zırt pırt psikoloji bozup bağışıklık sistemini alt üst eden grip aşılarını ve mümkünse diğer aşıları da yaptırmamalıyız. Bir çocuğun tetanoz olma ihtimali çok düşüktür vücutta iltihap barındırmaya nazaran.
Doktorlar daha iyi bilir elbette lakin antibiyortk ağır bir ilaç bebek yaştakilere mecbur kalınmadıkça vermek doğru değil... mecbur kalınca yapacak bişey yok daha kötüye gitmesinden iyidir...
Bebeğine doktora götürüp sormak yerine internette şifa arayan anneden daha zararlı olmaz her halde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Antibiyotik olarak hangi ilacı verdi. malesef ne verdiyse eksiltmeden kullanmalısınız. Yoksa daha çok uzar tedavi bebeklerde başka türlü alternatif tıp ilacı denenemez.
En İyi Cevaplar