Bebeğim 6 aylık sudocrem aldım bunu pişik için kullanabilir miyim? Sudocrem faydaları neler ve nerelerde kullanılır? Bir de bunu kendim için kullanabilir miyim cildime ne gibi faydaları olur?
Bebeklerde eğer mesela diyelim ki poposu pişik oldu O bölgeye ince bir tabaka sürdüğün zaman yanma hissini alır rahatlatır bebeği. Bebeğe duş aldırdıktan sonra bacak aralarına koltuk altı bölgesine filan şu diz arkası kısımlarına sürersen terlemesini ve tahriş olmasını önler. Ya da bir yerinde yara olduğu zaman o bölgeye söylersen yarından daha çabuk kabuk bağlamasını sağlar kısacası Kurutucu etkisi olan bir krem kesinlikle bebeklerde ve çocuklarda kullanılması gereken bir kremleri de ufak bir kutu olmalı bundan.
asla sivilcelerime iyi gelmeyen krem ve yüzümü iyice ruh gibi yapıyor çok yoğun bi krem maslf ben her zaman ne kadar çok sürersem o kadar fayda edeceğini düşünen bir ileri zekalıyım
Bebeğinin pişiği için kullan ama yüzüne kullanma yüzündeki akneleri geçirince iyi geliyor zannedebilirsin ama yüz hassas bir yer ve yüz kremleri harici kremler kullanılmaması lazım belki sadece sivilcenin üstüne ufacık kondurabilirsin kremden sivilcen kurur ve geçer