Arkadaşlar bebeğimin cildi çok aşırı hassas, hangi menili kullandıysam kurutuyor, pişik yapıyor. Şöyle doğal içerikli güzel bir mendil önerebilir misiniz?en iyi ıslak mendil hangisi?Siz ne kullanıyorsunuz, nasıl sonuç alıyorsunuz, açıklarsanız çok memnun olurum. Yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.
Çocuğunuzun bakımında hangi ıslak mendile güveniyorsunuz?
Merhaba, Bebekler hassas bir cilde sahipler, dolayısıyla bebek bakımında kullanılacak ürünlere çok dikkat edilmesi gerektiği görüşündeyim.
Islak mendil bebek bakımında en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri. İçerdiği kimyasallar sebebiyle çocuğun sağlığını tehdit edebilecek ürünlerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
Doğal içerikli bebek ıslak mendil deyince aklıma gelen ilk ürün #DeepFresh bebek ıslak mendil.
DeepFresh probiyotik yenidogan ıslak mendil
Dünyada ilk kez bebek bakım ürünlerinde probiyotiklerden gelen peptitler kullanıldı. Probiyotiklerden gelen içerik sayesinde DeepFresh bebeklerin cildinde doğal bir koruma kalkanı oluşturuyor, böylece bebeklerin ciltlerini kurumaya karşı koruyor. Bebeklerin hassas cilt yapıları için bakım görevi üstlenmelerinin yanı sıra cildin nemli kalmasını sağlıyor. Deepfresh'in en sevdiğim özelliklerinden biri de vegan bir ürün olması. Kumaşı doğada çözünen doğal elyaflardan gelen Veocel.
Bebeklerin bakımında ıslak mendilin yeri oldukça ayrıdır gadası. Çünkü çoğu ıslak mendiller ucuz satıldığı için, çok tercih ediliyor. Ama çoğunun içerisinde bebeğin cildine zarar veren kimyasal maddeler yer alıyor. Bu hususa hiç kimse dikkat etmiyor. Artık #DeepFresh ıslak mendilleri bu soruna çare olmaya başladı. Çünkü;
Deep Fresh ıslak mendili bebeğinin cildinde tahrişin olmamasını isteyen anneler için bulunmaz bir nimettir. Bebeğinin cildinin daha temiz, sağlıklı, kimyasal içeriklerden uzak olmasını isteyenler için harika bir ıslak mendildir.
Dünyada ilk kez bebek bakım ürünlerinde probiyotiklerden gelen peptitler kullanıldı gadası. Probiyotiklerden gelen içerik sayesinde DeepFresh bebeklerin cildinde doğal bir koruma kalkanı oluşturuyor. Doğallığı zaten hemen her anne bebeği için ister. Böylelikle bebeklerin ciltlerini kurumaya karşı koruyor. Hassas ciltleri için hem bakım görevi görüyor. Hemde nemli kalmasını sağlıyor. Islak mendilin kumaşı doğada çözünen doğal elyaflardan gelen Veocel'dir. Ürün aynı zamanda doğaya da saygılı, tamamen vegan bir ürün olmasıyla diğer ürünlerden kendini ayırıyor. Hayata vegan bakan anneler için bulunmaz bir üründür.
Hassas bebek ciltlerine, onların hassaslığına uygun içerikte ürünler kullanılmalı. #DeepFresh tam buna uygun bir ürün. Bebeklerin cildinin nemli kalmasını sağlayarak kuruluğu önlüyor. Doğal koruma ve doğal nemlendirici özelliğine sahip. Bebek ıslak mendil seçiminde, kumaşı doğada çözünen doğal elyaflardan oluşması nedeniyle DeepFresh bir numaralı seçim olmalı. Çünkü içeriğindeki saf su ve doğal içerikler sayesinde bebeğinin cildini doğal olarak nemlendirir.
Sadece pamuk ve ılık su kullanın. Islak mendil kullanmayın. Çok çok acil durumlarda unibaby yenidoğan ıslak mendili önerebilirim. Mümkünse bol bol yıkayın. Pamukla bile silmek yerine yikamaniz daha çabuk düzelmesini sağlar. Tek formül suyla temizlemek. Umarım hemen düzelir❤
Bacım sen ıslak mendili at hayatından. Pamuk ve su. Bu kadar. Pişik derdin yok, alerji derdin yok, kimyasal derdin yok. Bebek pamuklari var ebebekte uygun fiyata alıyorum ben çokta güzel kullanışlı elini yüzünü de silebilirsin. Ama lütfen şu ıslak mendilleri kullanmayın
Kaynatılıp soğutulmuş suyla pamuğu ıslatıp temizlersen altını pişik olmaz. Ben böyle gözlemledim hep çevremde. Bence ıslak mendillerin en masumu bile yine kimyasal içeriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En ucuz ıslak mendili kullanıyorum sonuçta popo silinip çöpe atılıyor ama alerjin olmaması adına altını temizlemeden 5 tane ıslak mendili suyun altına tutup sıkıp öyle siliyorum bebeğimi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğin gibi çöpe gidiyor ama bebişin cildinde kalıntılar bırakarak gidiyor malesef canım. Beni korkutan şey bu
Çok ıslak olmamasına ve kokusunun yoğun olmamasına dikkat ediyorum içeriği de önemli. Diğer markalari da denedim en çok bu iki marka iyi geldi hem allerjide olmadı hem de doktorum önerdi uni baby markasını.