bbw bir kadınla seks yapmayı tecrübe etmek istermiydiniz?
Şişman kadınlarla seks deneyiminiz oldu mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
resimdekiler gayet seksi bunlarla yapılabilir ama ben pek sevmiyorum tercih etmiyorum bir kaç kez deneyimledim ve boşalamadım.. ereksiyonda sorun yaşamadım hatta ilginçtir bir gündüz ve gece geçirmemize ragmen hiç inmedi neredeyse 12 saatten fazla ereksiyon halinde kaldım ancak zevk alamadıgımdan sanırım boşalamadım ve bu durum partneriminde dikkatini çekmiş olmalıki sen zevk almıyorsun galiba demişti.. sabahında arkama bakmadan çıktım hatunun evinden, eve geldim masturbasyonla boşaldım.. işin özeti zevk almıyorum..
Benim eski sevgilim kiloluydu cokta iyi sevisiyordu daha gecen gun 38 kg biriyle beraber oldum ondan aldigim hazzi alamadim hic bir yonuyle gerck eski sevgilimin ilkiydim ve ben yetistirdim sayilir.
Iste sirf bu les gibi dusunceleriniz icin bu durumdasiniz. Bir insanin kilosu ya da fizigi, yeteneklerini kisitlamaz engellemez. Gulu seven dikenine katlanir hepiniz iliskide terliyorsunuz ama bunu böyle ifade etmek hos değil. Bu sayfada iri yapili ya da balik etli o kadar bayan var ki sizin bu yorumlariniz yuzunden kendini ozgur bilip yorum bile yapamıyor. Ihtiyaclariniz dogrultusunda o an gozunuz hicbisey gormuyor iyi hos ama sonra konusu gectigi zaman iyy igrenc gibi terimler kullaniyorsunuz. Emin olun ki bu kadar iri olmayi cogu kisi istemez. Ama olan bisey de boyle terslenmez. Sizin ozgurlugunuz baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde biter. Bu yuzden rica ediyorum sen dahil kimse boyle yorumlarda bulunmasin..
@Genckız00 sen niye zipliyorsun sazan ben kilolu insan sevilmez demedim seks yapmam dedim zorundamıyım yapmak sen o omzunun üstünde boşuna taşıdığın kafayı biraz doldurda gel
@Genckız00 zevk benim herkesin kendine yakıştırdığı bir tıp var Allah Allah şişmanlar ölsün mü dedin gitsin istediğiyle yaşasın benle değil sen benim görüşüme saygı duymak zorundasın katılmak zorunda değilsin ve beni sorgulama hakkınıda sana vermiyorum yaşın yetmiyor zaten buna git yorumunu kendi bölümünde yap
En İyi Cevaplar