Ön sevişmenin ne olduğunu bilmeyenlerin çok olduğunu ve yapmayanların olduğunu görünce ''ön sevişme'' nedir? Demeden duramazdım. Peki siz bunun tanımını nasıl yaparsınız. Kadın için önemi nedir?
Ön sevişme kadın için de erkek icin de güzel bir eylem. Kadin için daha iyi dokunsal sevişme okşama öpme gibi eylemlerle orgazm yasama ihtimali daha yüksek. Ki sevişirken cinsel ilişki yaşarken özellikle de tutkulu ve aşkla seks yapıyorsa kadın için orgazm kaçınılmaz olsa gerek..
Kadın değerlidir, özeldir. Doğanın kanunua göre erkek dişisini arzular ve değer göstermesi gerekir.. Ön sevişme olmadan ilişkiye devam etmek kadına değersiz olduğu hissettirilebilir ve bu erkekliğe sığmaz.. Özellikle boşaldıktan sonra kafay sağa verip yatmayın a*q odunları
Doğru bir ön sevişmeyle birleşmeden daha çok zevk alınır. Tahrik edici noktalara ufak dokunuşlar, kışkırtıcı öpücükler, sihirli parmaklar ve tabiiki iyi kullanılan dil.
Sevişme/seks olayına bodoslama dalmak her şeyden önce insanın kendisine bir hakarettir. Üstelik ön sevişme deyip geçmek , önemini anlamamaktır. Bir şeyi keyifli hale getirmek , bunun süresini uzatmak çok daha iyi değil mi? Kadın için olduğu kadar erkek için de gerçekten önemlidir. Sevginin , şefkatin ve nihayetinde doruk hazzın en iyi hissedilebileceği gerçeği için ön sevişme kesinlikle şarttır.
Kadınlar cinsel ilişkiye direk hazırlanmazlar erkekler gibi ön sevişme kadınları cinsel ilişkiye hazırlar. Ön sevişmesiz ilişkiye girerseniz kadının canı çok yanar.
Olmalıdır. Ismarlama olmaz. Akışına bırakmalı sınırsız olmalı. Karsılıklı güven istek arzu ve tatmin hedeflenmeli. Bakımlı temiz ten ve ruh uyumu varsa herşey normal olarak yolunda gidicektir. Oralsız bence olmamalı 😉😎
Son derece önemli. Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsan kadın o kadar seni ister.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olmazsa olmaz. Ön sevişme bilmeyen erkek gitsin mastürbasyon yapsın zaten arada fark yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben abartıyorum bilerek iyice uzatiyorum, kadin artik deli oluyor, onun o hali beni deli ediyor, kıvranıyor kufurlu şeyler soyleyip beni istiyor bu cok guzel bir duygu. hmmm
En İyi Cevaplar