Güncel...
Orgazm/boşalma anında tam olarak ne hissediyorsunuz? Tarif edebilir misini?
Güncel...

çook şiddetli kasılmalar eşliğinde çok şiddetli zevk.. hafiften elektrik akımı gibi zevk dalgaları s*kimin başından ayaklarıma kadar gider.. boşalma anında zevk şiddeti zirveye çıkıyor, mast yaparken veya kızın içinde git gel yaparken zevk hissetmeye başlarım s*kimde okşadıkça veya kızın içinde git gel yaptıkça zevk hissi git gide çoğalır, boşalmadan önce sadece peniste zevk hissi olur ama boşalırken penisten t*şaklarıma ve tüm belden aşağılarıma doğru yayılır kalçalarıma dizlerime ayaklarıma yayılır zevk ve çok şiddetli olur o zevk hissi... özellikle kızla ilişkide yaptığım herşeyin ayrı bir zevki olur yani sevişirken kızı öpüp okşarken, içine sokup içinde bekletirken, içinde git gel yaparken, kızın o an da altımda inlemesi kıvranması hepsinin apayrı zevki vardır... bütün hissedilen zevklerin zirveye çıkıp birleştiği an tabiki boşalma anıdır... bütün belden aşağılarıma yayılır o zevk penisin başından.. kızın içinin enn dibinde sanki hafiften vakum gibi bir şey olur penisin başını emiyor giibi çok şiddetli zevk veren bir his olur... ve boşalırken sanki kızın içinden penisime ve ayaklarıma kadar ılık bir rüzgar esintisi veya bir elektrik akımı geçiyormuş giibi bir his olur sürekli ama o hiss şiddetli bir zevk hissiyle olur.. ennn çok zevk peniste ve t*şaklarda olur.. t*şaklarım kalp atışı gibi küt küt atar. boşalırken kendimi iyice bastırırım kıza penisim köküne kadar kızın içinde olur, yakıcı bir sıcaklık olur penisi yakar adeta ama o sıcaklık çook hoş bir zevk verir...
Güçlü bir bosalma anı ise Demir gibi oluyorum kendimi bıraktığım anda nabız penisimde zirvede oluyor içim fışkırıyor sanki Sadece mutluluk sıvılarım değilde bütün hücrelerim aynı merkeze doğru hızla hücum ediyor gibi hissederken o çekilme mutluluğu çok farklı oluyor.
Rica ederim, senin duyguların ve yaşadıkların neler oluyor?
Hımm mutlaka bir açıklaması vardır ama, o an yaşadığınız farklı duyguları heyecan ve geçici bilinç kaybı, duygu ve hisleri sebebiyle anlamlandiramiyor olusunuza bagliyorum, aciklayamacak olusunuzu doğru mudur?
Evet sanırım biliyorum :-) duygular açıklanmıyor, peki bu durumda vucudun nasıl tepkiler veriyor? Yani ne gibi davranışlar sergileniyor? Bu sende açıklanabilir bir durum mu?
Tabiki bu güzel ve olması gereken durum. Yalnız bu orgazm anında değil sakinlesme sürecine girilmesiyle başlayan orgazm anının sonrasında meydana gelen içsel durum. Ben orgazm anında ne gibi bedensel durum ve değişimler yaşıyorsunuz? Bunu sormak istemiştim.
Güzel
Cevap
32Cevap
Birbirimizin yerine geçip kimin daha çok zevk aldığını bilemeyiz ama verdiğimiz tepkiler farklı buna eminim deli gibi çığlık atanı da gördüm , hiç ses çıkarmadan sıkı sıkı gözlerini kapatanda, ağlayan bile gördüm inanır mısın? Kahkaha atan bile varmış..
Sıcaklık ve kayganlık hissinden sonra kaslarda sıkılaşma ve akabinde gevşeme.
Tüm bunların verdiği yoğun zevk duygusu...
beyin artık aracı kullanmadan direkt oraya sinyal gönderiyor.
aort damarının pompaladığı kanın %50'si o bölgeye hücum ediyor.
hormonlar tamamen disiplinden uzak bir şekilde salgıladıkça salgılıyor.
sinirlerin nerdeyse tamamı uyarılmış ve hareket halinde.
Duyguları tarif etmek imkansızdır. Belki benzetme yapılabilir.. yine de aynı şey değil.
O son ana kadar , deli gibi çarpan kalp , tüm düşüncelerden münezzeh bir beyin , ve var gücü ile çırpınan bir vücut. Boncuk boncuk terleme , hızlı hızlı nefes alma..
Belki böyle tarif edilebilir.
Seninle birlikte boşalmayı tercih ederdim ama bunun tarifi o kadar zor ki anlatılmaz yaşanır be güzelim. 😊😛
Yapbozun son parçasının tamamlanması gibi
Sarımsaklı mantı yemek gibi
Kokoreç yemek gibi
Sade kumpir yemek gibi
... Ama her güzel şey gibi bu da kısa sürüyor maalesef.
değişiyor. Gerçekten aşırı zevk aldıysam sanki kemiklerimin içi bile hafifliyor ama hızlıca yaptıysam görev tamam şeklinde hissiz oluyorum. Erken boşaldıysam onda da eksiklik hissediyorum...
değişiyor yani
O an farklı bir haz ve heyecan anlatması zor ama hani derler ya dünya yansa umrumda değil o misal
Tarifi yoktur bana göre anı yaşamak gerek ve hisetmek..
Orgazm ı bugüne kadar hissettiğim hiçbir şeye benzetemiyorum ki. Nasıl tarif edilir bu acaba :/
10 saniyelik bir zevk aslında ama çok kaliteli mutluluk veriyor şerefsiz
Neden hep orgazm ya da basolmafan bahsediosun amacin ney seni?
Senin amcin ney acaba?
Hic utanimiomusn bosalmaan falan bahsedio sun sen bence erkek ariosun belli
Kadınlar boşalmaz ki bu imkansız sadece zevk suyu gelir erkekler boşalır buda tanrının erkekleri kadınlardan üstün yapar
İcim titriyor kendimi kontrol edemiyorum cok fazla zevk alıyorum ve titriyorum
Siyasete hep ilgi duymuşumdur 😂😂
Politik bir cevap oldu ama kabul et 😜
Genel seçimler geçti artık belediye başkanlığına aday olsam mı yoksa işe muhtarlıktan mı başlasam🤔
Sen Nasıl hissediyorsan ben de öyle
sıcak kumlardan serin sulara koşmak gibi bişiy
gözümde yıldırımlar çakıyor
Herkes farklı şeyler hisseder.
Tarif edilmez yaşanır. İstem dışı zevkli kasilmalarım olur. Daha ćok daha daha dahaaa istersin. Titrersin terlersin çığlık atar yapışır bırakmazsın sakinlesene kadar üstüne gider çıldırasıya tükenene kadar zevk içerisinde nefes nefese kalırsın 😉😍😙😘😚😛😎
Rahatlama en uć zevk güç...
Politik. Devamı gelecek duruşu
anlatılmaz yasanır ancak
Tarif edilmez anlatılır yaşanır :)
#hacıemre
Beşiktaş’ın Gol Atması gibi
Tarif edilemez bir şey
kafada uyusma ve rahatlama hissi
Bence bunu karşılıklı görmeliyiz
Karşılıklı hissettiklerimizi anlatalım gel
Sen ne hissediyon
Bende kadinlarda merak ettigim cok sey var ya
Ahah cok seyi biliyorum da misal penis girince ne hissediyosunuz onxu merak ediyorum 😃
Sormam. ben bir kadindan duymak istiyorum sorsamda zaten erkeklerin sorularina yanit gelmiyor pek cinsellikte
Cinsellik yasamadin o zmn helal sana
He tamam yasadin ama. o kdr guzel bir duydu ki anlatilamaz. diyosun anladim
Ama. keske. bir deneseydin merak ettim
Sen beni öldürecen
şimdi anlatsam sende boşalırsın
İyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. anlattığım zaman karşımda kine o anı yaşatırım
o kadar aptal olduğunu düşünmüyorum. en azından anlattıklarımı hissedersin
doğrudur ama ne yaparsan yap etkilenmeme oranın daha az. ilişki yaşayan ne kadar hisleri küçlüyse karşında kine o kadar iyi ifade eder. böylece etkilenmen kaçınılmaz olur
Rahatlama
yasamadim
Anlatilmzki
kasılıp titriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar