Ben açıkçası hiç o seviyeye ulaşamadım bilmiyorum peki siz ne hissediyorsunuz?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ülkemİz kadınlarının bir çoğu aynı durumda staj döneminde polikliniğe sırf buyuzden bir sürü kadın gelirdi ama bunun nedeni sadece kadinlar değil burada erkeğe com sorumluluk dusuyor vaginal orgasm dunyanin para bicilemez environment mukemmel hazzi iken bit cok kadin yasayamiyor bit com kadinvarligina inanmiyor gercekten com aci
00 Yorumla
+1 yılbir kadına yapılabilecek olan en zor şeylerden biri. başarı halinde sadece oturup seyretmek yeterli kendisini çünkü en yalansız haliyle kendinden geçecektir. erkeklerde ise durum farklıdır. sürekli yaptıklarından pek önemsemezler. en kötü tarafı kısa sürmesidir. bu yüzden birden fazla isterler. pestile dönüşürler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBendede biseyler oluyor ama tam cozemedim 😃normalmiyim bilmiyorum
812 Yorumla- +1 yıl
çok farklı sesler çıkarıyormusun? Nefesin kesilcek gibi oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 önce oral yolla klitoris orgazmı oluyorum sonra ilişki esnasinda aşırı bir sıvı gelmesi oluyor.
- +1 yıl
saksı değilim ben:))))))))
- +1 yıl
Peki titriyor musun
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 klitoris orgazm daha bir zevkli bence. Su isiticisinin düğmesi atar gibi bir his 😃tık diye atıyor sanki. Ufak bir kasılma bacakları kapama ve sıkma hissi.
- +1 yıl
İlişkide aynısı olmuyor mu
- +1 yıl
Yeter be
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 yok onda olmuyor. Onda şöyle oluyor. Sanki bir yere değiyor g noktası galiba idrar yapma hissi gibi bişey oluyor ve aşırı bir sıvı boşalması oluyor
- +1 yıl
Sus boşaldı herif
- +1 yıl
saksı değilim bennnnnn:)))
Bir kere vazgeçemeyeceksin sürekli orgazm olmak isteyecek sin
43 Yorumla- +1 yıl
Nasil ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
70Cevap
Erkek olarak bir kadını orgazma ulastirmak beni daha çok tahrik ediyor bu nedenle her ilişkimde kadina o seviyeye cikarmak için özen gösteriyorum bu ikimiz içinde çok daha keyifli hale getiriyor ilişkiyi:)
30 Yorumla
+1 yılBendeki normal ama karsi orgazmla birlestirdigimde ucuruyor titreme krizine girene gordum bayginlik gecirende hayatinda ilk defa squrt olanda ama hersey kadini anlaman ve ona hissettirmenle alakali her kadin ayni degil ki her erkek de ayni degil
20 Yorumla
+1 yılVe ulaşamayacaksın da. En başta profil resmin itici ve kan kokuyor. Orgazma ulaşan çiftler çok nadirdir. Bunun için aşk lazım ve her iki tarafın da sekse hazır olması ve katılması lazımdır...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn olmayan diyen partnerim 4 seferden aşağıya çıkmadı yataktan. Kendinizi kasmasanız bıraksanız durumun akışına rahat bir orgazm deneyimi yaşayacaksın fakat kasıyorsunuz. Ayrıca aşağıda ki gizli pembelinin yorumları güldürdü özellikle ben saksı değilim haykırışları yürekleri dağladı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki esnasinda sanki vucudun her noktasindan toplanan basınç kasıklara doğru hucum ediyor. Bu esnada spermlerde ufak delikten hep beraber çikmaya çalişirken bahsettiğim basinç bunları aniden dişari firlatiyor. Bu olay cinsel bölgede yoğun zevk, tatlı kramp, yüksek haz, psikolojik ve fiziksel rahatlama meydan getiriyor
30 Yorumla
+1 yılVajinal orgazm olan kadınların orgazmında aldığı zevk en az 10 dakika devam ediyor. Çok ilginç yaratıklarsınız :D
10 YorumlaParaşütle yuksekten atlamis gibii... yere inene kadarki o an..
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam bir şey ilişki yaşamışsam boşalma anında kemiklerime kadar hissediyorum enerjimin çekildiğini. Nefesim biraz kesiliyor. Kalp aşada atıyor 😂
Normal bir masturbasyon boşalmasında işe bir tık daha az oluyo her şey.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşıyorum yasattiriyorum cok şükür
+1 yılProstat orgazmi geldi aklima
Bende yasiyamadim hic :20 Yorumla
+1 yılmüthiş bir kalp ve nefes ritmi, rahatlama, zevk, şehvet ve doyum. hissettiklerim bunlar. snnle sohbet edelim mi orgazm olmanı inan isterim.
30 YorumlaHic o seviye ye ulasamsdinmi
Bn igrenc hissediyorum
( bakirim )
Eger bir iliski olsaydi daha cok igrenc hissederdim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalma yok bende sadece titriyorum ayrıca hiç güzel his değil sadece rahatlama var bakireyim diye mi acaba😀mast yapıyorum sadece😒
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenince artık..
Cevap sahibi+1 yılSanal istemiyorum kardeşim
- +1 yıl
Kızla uğraşma
Vücudum zangır zangır titriyor ve daha fazla boşalıyorum
20 Yorumla
+1 yılMastürbayon ile mi? Cinsel ilişki ile mi ulaşamıyorsun?
10 Yorumlaorgazm anında kadın son hamlesini titreyerek yapar ve en çok sevdiği deşarj yöntemine ulaştığı için mutlu tebessümler ile partnerini ödüllendirir
10 Yorumla
+1 yılKız arkadaşlarım fenaydı hepsi gözleri dönüyor titriyor en az 6 - 7 boşaltıyorum sonra güzelce uyuyor 😉👍
10 Yorumla
+1 yılseni o zirveye getirsem bağımlısı olursun ve yalvarırsın acayip şekilde kasılarak titreyerek boşalırsın
10 Yorumla
+1 yılİstersen o seviyeye ulaşmana yardımcı olabilirim
soruna cevabım Nefesim kesiliyor gözlerim kayıyor bayılıcak gibi oluyorumsonra deliriyorum ve son hız10 Yorumla
+1 yılDünyanın çok güzel eylemlerinden birine şahit olduğumu.
10 YorumlaTarif edilemez bir zevk.. kendimden geçiyorum..
Mastürbasyon yapmıyor musun?10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. O seviyeye ulasamadin cünkü erkeklerde iş yokmus. Hep ayni kisiyle mi sevistin
00 Yorumla
+1 yılÇok şanssızsın ve çok büyük şeyler kaybediyorsun o mutluluktan nasıl mahrum kaldın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden orgazm yasamadin mi hiç? Göz bebeklerin küçülür ve nefes alıp versin hızlanır
10 Yorumlaşimdi kesin olarak bana gel ben seni orgazm ederimciler dolar :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok zevkli bir duygu bütün bedenim akıp gidiyor sanki o anda
10 Yorumla
+1 yılNefesim hızlanıyor konuşamıyorum orgazm ulaşana kadar olunca huzur buluyorum:)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBayağı rahatlıyorum bakir biriyim yani o an birisi gelse karsima 2. Postayida onda atarim
20 Yorumla
+1 yılBu yasa kadar nasil orgazm olamadin cok saskinim su an. Bakiremisin yoksa?
04 Yorumla- +1 yıl
Sana ne
- +1 yıl
Sordun cevapladim. Kabalasmanin anlami yok.
- +1 yıl
Bekâretim seni ne ilgilendirir soruya soru ile cevap veriyorsun
- +1 yıl
Orgazm olamayisinin sebebini ogrenip sana yol gosterebilmekti niyetim. Sen beni yanlis anladin galiba. Neyse beni ilgilendirmez. Keyfine bak
+1 yılTarifi imkansız aslında yaşamadan anlatılmaz bir duygu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bosalmada diosan bizde an an degisiyo ama orgazme ulastirdim kisileri gozlemlerimden ise asagida baya bir yogun bosalma ve da ha sertini isteme oluyo
10 Yorumla
+1 yılYalana bak ya , orgazm bir histir zaten ya ne hissedersin
00 Yorumla
+1 yılmutluluk ama çok kısa anlık birşey
42 Yorumla- +1 yıl
mast ile evet vajinal peki?
- +1 yıl
18 yaşında çok bile sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevkten titriyorum resmen acayip birşey
71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın yüzüne bosaldigim zaman ki zevkten inleme hali beni benden alıyor
00 YorumlaPartnerin belkide onu yasatamıyor sana, Sorun bu Olabilirmi
00 Yorumlasenin g noktani bulup cildirtan olmasimi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Iliskiyi erken bitirmeyin görürsün
10 Yorumla
+1 yılnasıl ulaşamadın bu yaşta?
10 YorumlaSoluksuz kalıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılparaşütle atlama yap anlarsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç orgazm olmadın mı mastla filan?
10 Yorumla
+1 yılYaşatan olmamış patneri en az 3veya 4 kez oluyor
20 Yorumla
+1 yılİsimle tezat bir soru
10 Yorumla
+1 yılAnlatılmaz yaşanır denecek tek durum bu:)
10 Yorumla
+1 yılSoluksuz hissediyorum ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılnefes nefese kalıyorum kendimden geçiyorum
20 Yorumla
+1 yılNasıl ulasamadin? Evli dgilmiydin sen?
11 Yorumla- +1 yıl
Seni tanıyorum sanki ben ya?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılButn vucutra hisedilen bir zevk
10 Yorumla Bilmem daha xapmadim🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
neden canım sorun mu var
+1 yılnasil yaa hiç bosalmadinmi
10 Yorumla
+1 yılGenelde pilot oluyorum
10 YorumlaUlaştığında öğrenirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklınız çok doluda ondan
10 YorumlaYıldızların üzerinde hissediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni o seviyeye çıkarmak isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyayı tersten görüyorum sanırım :D
10 Yorumla
+1 yılzevk denizinde yüzüyorum gibi geliyor bana
00 Yorumlao seviyeye ulaşman için relax olman alzım :)
00 Yorumlatüm vücut uyarılıyor bunu hissediyorsun
00 Yorumlaşehvete devam
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne