Ve sürekli inliyorsa sorun olurmu sizin için ne düşünürsünüz
Cevabın nedir?
+1 yılBen özür dileyerek yazmak istiyorum size bağışlayın yorumlarda sacma sapan seyler yazanlar var kadının ya da es diyelim vajina darlıgı o kadının daha once vajina ile oynamadığının tespitidir sağlıkçı olarak bunu söylemek istiyorum. vajina darlıgı sorun teşkil etmez cunku yaptıkça acıkacaktır sadece ilk süreçlerde zorluk olabilir aksi bir sorun olmaz. kadınn seks sırasında inliyorsa bu kadının aldığı zevkin göstergesi ve aşkla yaptığının ifadesidir zAten inlemeli cunku kadınn kutsaldır ulasılmazdır ozeldir yatakta bıle farklı ozel olmalı kadın hiçbir sorun yoktur ne yaparsan yap ask ile yap inleme olmadan seks neye yarar? İçinde ask sevgi arzu sehvet ve beraberinde muazzam bir ortam inlemek de dahil endişe etme dogru yoldasın
13 Yorumla- +1 yıl
Sen oyle yaparsın kardesim bunlar edebiyat degil hayat felsefesi prensiptır bunlar kimine göre değişir herkesin bakışı farklıdır kadınn dediğimiz olay oyle basit bir olay değildir görüşüne saygı duyuyorum kim nasıl isterse öyle yapar elbette ama kadının kutsallığını tartışmam ben tartışmaya kapalıdır benim için hayırlı günler teşekkür ederim görüşün için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha iyi işte.. hergün köpek gibi inletirim.
222 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi
Cevap sahibi+1 yılEyvallah canım benim.. ben sert severim :) önce kucağıma oturtur saçlarını çeker öperim ona nasıl bir orspu olduğunu söyler küfürler ederim.. çırılçıplak yapar her yerini öper yalarım ayaklarına kadar.. sonra köpek gibi domaltır duvardan duvara geçiririm.. kucağıma alır bide öyle severim.. bizde fantazi bol.. hakkını her türlü veririm.. kız gibi yapıpta başkalarına kaçırmam altımdaki kadını..
Soran+1 yıl@Gizliüye eşin çok şanslı
Cevap sahibi+1 yılSendemi bu tarz seksten hoşlanıyorsun? Bekarım canm uzun ilişkim vardı başka nedenlerden dolayı ayrıldık.
Cevap sahibi+1 yıl@Mert-urfa amca sende iş var mı hala?
Soran+1 yılEvet bekarım bende ilişkim olmadı hiç
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş bekar olman.. özelden sohbet edelimmi.. belki birbirimizden hoşlanırız.. belkide çok uyumlu çift oluruz.. seninle tanışmayı çok isterim.
Soran+1 yılKac yasındasın kı
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşındayım kendime bakan birisiyim. eğlenmeyi gezmeyi severim.. maddi açıdanda rahatım.. Istersen daha detaylı konuşabiliriz.. gerçekten ilgimi çektin.. aynı kafadayız çünkü.. herzaman böyle denk gelmez insanlar birbirine..
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın buarada?
Soran+1 yıl18 yaşımdayım
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençmişsin :) ben genede sohbet etmek tanışmak isterim. eğer sende istersen.
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın?
Soran+1 yılEvet burdayım internetim yavaş
Cevap sahibi+1 yılÖzelden devam edelimmi?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılYalnız gizliden çıkıcam bana hemen yazarmısın.. sen yazınca geri gizli yapicam yorumu?
Soran+1 yılOlur tamam
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım bekliyorum mesajını
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenis vagina pek sevilmiyor dar daha güzel
64 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimkide evliligim ilk yillari cok dardi
98 Yorumla
SoranPeki hiç sorun oldumu eşin nasıl karşıladı
Cevap sahibi+1 yılesim dikkatli oldu ilk aylari, daha sonra daha rahat davranmaya basladi, zaten istekli olup islaninca genisliyor cinsel iliskiye girerken
SoranSevindim acıyormu peki
Cevap sahibi+1 yılilk ikisinde acidi yanma oldu, ama daha sonralari acimiyor tam aksine az yansa bile o zevke dönüsüyor
Cevap sahibi+1 yıl4 yil olacak
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
88Cevap
+1 yıl2 yapınca açılcak bakiresindir çok dar sanıyorsundur vmmvfmmf
35 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah ilerde korkuyorum ya acır diye
- +1 yıl
Çok da acısı yok ya millet abartıyor
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek için dar çok daha zevkli olur Merak etme ama sen dar olduğunu nerden çıkardın. Ordan çocuk çıkıyor 😄😄
Bak sende ilk gece korkusu olmuş ve ilk gece kendini kasacaksın belli. Buda doğal olarak sende ağrı yapar. Asıl çekincen bu değil mi? Ama hiç merak etme çözüm Dersen, çok kolay merak etme😄😄11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu seninde çok hoşuna gider
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır aksine daha hoşş, içine girerken içindeyken daha hoş bir zevk olur, enn güzeli de uzun süre hareketsizce içinde bekletmesi muhteşem oluyor, ayrıca kızın inlemesi zaten başlı başına bir zevk verir özellikle kıvranarak inlemesi accayip hoş gelir bana..
10 YorumlaÇok abartılı darlık ise bu sıkıntı , yani giriş esnasında fazla canı yanıyorsa bu durum soğumaya gider
22 Yorumla
Soran+1 yılTeselli vermezmisin ona yani nebiliyim yapısı dar diye şimdi boşanılırmı
Vajinanın dar oluşu, çok sorun olmamakla beraber, erkek için, ancak kadın için zor olan bir durum. dar vajina cinsel ilişki esnasında ağrı yapacağından, kadına zor anlat yaşatabilir, Ancak tecrubeli ve halden anlayan bir partner olursa bu durumu zevke ve avantaja dönüştürebilir.
10 Yorumla
+1 yılince ince inleyen kadın erkeğini daha çabuk boşaltabilir ayrıca dar vajina yoktur ince penis vardır :)
25 Yorumla- +1 yıl
ne kadar sık seks yapıyorsun
Soran+1 yılEvli değilim
- +1 yıl
sadece evliler seks yapmıyor
Soran+1 yılYok hayır yapmadım
- +1 yıl
o zaman mast yaparken mi inliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz. Vajina, içine giren cismin şeklini alır. Yeterli ıslanma gerçekleştiğinde zaten açılır. Cinsel perhiz döneminde ise kendi normal boyutuna döner ve darlaştığını hissedersiniz.
10 Yorumla
+1 yılDar olması zaten aranan bir kriter değil mi? Genişlemiş bir girişten zevk alınmaz, et ete değmeli değil mi ama? Bunu sormadınız mı?
10 YorumlaDar olması güzel bir şey hatta çok güzel diyebilirim dar ve sïkı offfff 😊😊
20 YorumlaKomşular duyar diye çok çekinirim ama durmadan pompalarım
12 Yorumla
Soran+1 yılİnlemesi güzel değil yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dar olursa hoşuma gider.. Bu kötü değil iyi birşey.. :) Daha fazla zevk alırım.
10 YorumlaYoo neden sorun olsun. Anal yaparım ama daha ben o kadar dar bir vajinaya raslamadım.
10 Yorumla
+1 yılniye olsun bizim istediğimiz o zaten darlık seviyoruzz
10 Yorumla
+1 yılAksine çok tatlı olur vajinanın dar olanı makbuldur
10 Yorumlatabiki sorun altımda acı çeken bir kadın olunca zevk almam mukunmu sence? ne kadar geniş o kadar iyi
10 YorumlaInlemesi zevk veriyor da fakat acı çekiyorsa bu ilişkide iki cins arasında bir soğukluk başlar. Dar olması daha iyi.
11 Yorumla
+1 yılKendisi acı çekmediği sürece bence çok iyi inlemesi
10 Yorumlabence daha iyi. bir çok çiftin anal denemesi de fazla genişlemesinden dolayı ya...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılİnleyen kadın erkeğin hoşuna gider. Dar vajina da sorun olmayan bir etkendir.
10 Yorumla Dar olması sorun olmaz, aksine daha çok haz verir. Inlemeleri de erkeğin aldığı zevki oldukça artırır
10 Yorumlaİstenen sevgili eş Şekli Nerde öyle biri var mı 😀
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken budur. En çok zevk veren ve zevk alan seksten de bir şey anladığım kadın budur. Ah ah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın zevk aldıkca zaten vajinası açılacak ilk 2-3 dk dar olur onuda çözmek yine ön sevişmeden geçiyor
10 YorumlaDar vajina her iki tarafa da daha çok zevkli verir.. sürekli inlersen erkeğini daha çok azdırırsın çok şanslısın
10 YorumlaHerkez dar ister inlemeler de daha çok tahrik eder bunu sorun yapacak erkek yoktur
10 Yorumla
+1 yılNormal dogum eder
Biraz rahatlar10 YorumlaNiye sorun olsun dar vajina daha çok zevk verir üstünede inleme ohh yeah
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Senin ki dar sanırım. En çok dar vajina sevilir dert etme
20 Yorumla
+1 yılO şekilde eş bulmuşum daha ne isterim herkes bunu ister
10 Yorumlaçok darsa zaten bu güzel bir şey inlemside güzel bu kötü değil gayet güzel
20 Yorumla
+1 yılBencd daha iyi daha bir haz alir insan icund girerken zorluyor falan suoef yaa
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim için olur ya da onun için olur bilemiyorum uzuvumun kalınlığı abartı biraz zevk yerine acı çeksin istemem
10 Yorumla
+1 yılHic sorun olmaz beni daha fazla gudurtur ben de hskkini verir inletirrim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgüzel olur ama benimki kalın, burgu stili zi. kerken sorun olur.
10 Yorumla
+1 yılYalarım sulanır sonra girerim
22 Yorumla
SoranYine acırda dar sonuçta kadın inim inliyor kafasını sağa sola çevire çevire
- +1 yıl
Açmaya çalışırım yağlarım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3yıllık evliyim hala dar hala acır 5gün ara versek.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@by_kowboy hayır öyle bir sorun değil bu kanal darmış zaten Doğum da yapamadım direk sezaryen
Cevap sahibi+1 yıl@by_kowboy öyle tabi
Cevap sahibi+1 yıl@znmtex almıyoruz demedik ki kuruluk sorunumuz yok
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bütün abazaları doldurdun soruya bravo :)
10 Yorumla
+1 yılvajina dardir. fakat sulandikca gevser ve esner ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacı çekiyorsa rahat edemem
12 Yorumla
Soran+1 yılNaparsın peki
Cevap sahibi+1 yıldoktora gitmesi lazım acı çekiyorsa ve doktordan nasıl bu konuyu aşmamız gerektiğini öğrenmeye çalışırız. Kadın eğer acıyla karışık yaparm sorun yok diyorsa üzüle üzüle devam ederim napayım yapacak birşey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı yanmıyorsa ne sorun olacak ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeği nasıl etkiler ne hissedilir acıdan biraz inliyince böyle kafasını sağa sola çevire çevire hani
Rahatsız etmezde esimin cani çok yanar
10 Yorumla
+1 yılCani yanmiyorsa sorun ne demek asiri tahrik eder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar olsun benim olsun :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz hoşuma gider.
10 Yorumla Iki taraf icin de iyi ki bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadının inlemesi erkeği zevke getirir iyidir yani
10 Yorumla
+1 yılniye sorun olsun aksine daha çok hoşuma gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkulaklık kullanırım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnlemesi sorun değil de dar sorun olabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen zevk alırım cani yanmıyorsa memnunsa
25 Yorumla
Soran+1 yılYanıyosa biraz kafasını sağa sola çeviriyo inliyorsa
Soran+1 yılAnlarsan değilim
Cevap sahibi+1 yılCanın yanıyo zevk mi almıyormusun yani
Soran+1 yılSoruyorum napardın
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya zevk alıyorsa bundan ben iki kat zevk alırım olaydan
+1 yılCogu erkek icin aranilan bir durum..
00 Yorumla
+1 yılInledikce daha sert daha hızlı
20 YorumlaDar iyidir calistikca acilir zati
11 Yorumlaevet olur haha :D ne kafalar var ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Sorun olmaz ama eşimin canı yanabilir
10 Yorumla
+1 yılZevkten inliyorsa ne güzel. Darı kim sevmez
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mu dar senin ki
Her sorun böyle olsa keşke
10 Yorumlaerkek sever dar olmasını
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı çekmesini istemem kayganlaştırıcı kremler var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olur
12 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- Devamını Gör (33)