Sevgilimle ne zaman birlikte olmak istesek sadece misyonerde girebildiği için her zaman birlikte olamıyoruz. Vajinam onu başka pozisyonda alamıyor kanamam oluyor ve giriş dar oluyor misyonerdede dar ama onda bi sekilde zorlaya zorlaya giriyor birlikte olmak istediğimiz de yine giremedi kanamam oldu ama gülüp duruyordu benden sogucaksin bu gidişle dedim ama o beklemedigim bi cevap verdi bu kadar dar olması çok hoşuma gidiyor her sevismemizde bakireliğini alıyor gibiyim dedi bana üzülmeyim diye yalan söylüyor olabilirmi bu kadar dar bi vajina Seksi engellicek erkeği içine alamayan bi vajina hoşunuza gidermi her pozisyonu giremiyorum bile tek parmak kalınlığında rahat alabiliyorum onda bile baya ıslanmam gerekiyor sizce sevgilim bana yalan mi söylüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsinden önce, kanamadan kastın ne? Her seferinde kanama muhtemelen soruna işaret. Dar olması ile kanama oluşması paralel değil.
Dar vajinaya gelirsek, penisi dışarı ittirir ve bu sebeple erkek ereksiyonunu sonlandırabilir. Zannedildiği kadar cazip bir durum değildir.016 Yorumla
Soran+1 yılicimde boşaldı bi kaç kez o an büyük damarı acımış
Soran+1 yılçok sıkıyor ama genişlemesi için yapcaz dedi sonra çok güzel böyle dedi sevişirken kendinden geçiyor darlığa rağmen sert yapıyor ve ben o an daha az acı hissediyorm hareketsiz kalırsa ölüm gibi oluyor sert daha iyi
Soran+1 yılkanama bir iki yemek kaşığı kadr falan
Cevap sahibi+1 yılDeli galiba...
Soran+1 yılkim
Cevap sahibi+1 yılTrol de olsan, şaka da olsa ben yine de ciddiye alıp uyarımı yapayım. Sıklıkla kanama olağan değil. Miktarı da önemli değil. Kaşık kepçe meselesi değil. En basit örnek, kist olabilir. Karşı tarafın ne dediğinden önce kendi sağlığınla ilgilenmelisin.
Soran+1 yıltrol değilim yemin ederm ya nie böyle sorulara trol diyosunuz ciddi bi konu bence bu canım aciyo kanamam oluyo doktora da gidemiyorum korkuyorm
Soran+1 yılbi alet var onu sokuyolarmis ondan korkuyorm
Soran+1 yılkist kanser başlangıcı deglmi ya
Soran+1 yılşey 4. seximdi belki normaldir
Cevap sahibi+1 yılYazdım işte. Hala gidemem diyorsun. Sen bilirsin.
Soran+1 yılen kötü ne olabilir mesela siz bilgili gibisiniz kanama kanser belirtisi olabilirmj
Cevap sahibi+1 yılDeğil tabii. Hep negatif değil. O halde biraz daha dene. Ağrı ve kanama devam ederse doktora git.
Cevap sahibi+1 yılSöylediğime pişman etme, ne kanseri:)))))? Doktor bilir. Burada kimse teşhis koyamaz.
Soran+1 yılteşekkür ederim çok sagoln görüşünüzü dikkate alicm umarm doktor kötü şeyler soylemez çok sagoln
Cevap sahibi+1 yılKist olsa bile (ki düşük ihtimal) muhtemelen iyi huyludur. Benzer durumu eski bir kız arkadaşımla yaşamıştık. Korkutmak istemedim ama muayene olmalısın. Bilmeyip, düşünmeyip ileride sorun yaşayacağına, vaktiyle çözümlemiş olursun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinanın içi esner. Çocuk çıkıyor içinden, sen sevgilinin 30 gramlık çükünü alamadığından bahsediyorsun. Vajina girişi kasılıyordur, kanama buradan olur, bu da iyi bir şey değil. Sevgilin ya gönlünü hoş etmeye çalışıyor ya da cinselliğin c'sinden habersiz.
07 Yorumla
Soran+1 yılesnemiyor işte kanıyor sevgilimi itiyor ama esnemiyor ağladım en sonkinde sevgilim de sorun etmediğini söylüyor ben onu açıcam merak etme diyor ameliyatla genisleteyim diyorm ona ragmen yinede izn vermiyo
Cevap sahibi+1 yılEsnememe gibi bir şey söz konusu değil ablam, öyle bi şey mümkün değil. Vajina girişinden canın yanıyordur.
Soran+1 yılzaten giriş kısmi acıyor 8 kere sevistik en az ona ragmen boyle
Cevap sahibi+1 yıl4'tü en son ne ara 8 oldu
Soran+1 yılilk sevişmede 8 posta atti bahsettiğim o
Cevap sahibi+1 yılhıhım
Soran+1 yılne hıhım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılSen bence hala kendini kasıyorsun. Ve partnerinde seni yeterince etkilemiyor uzun on sevisme yaşatmıyor sana. Biraz aceleci sanırım
013 Yorumla
Soran+1 yılbenim vajinam cok ıslanıyor bacaklarıma doğru sulanma bulastignda artk hazirsin diyor skmye goturgo ama skemiyo
- +1 yıl
Ya vajina esnek yapıya sahip. Bence o seni beceremiyor.
- +1 yıl
Penisi cok mu buyuk
Soran+1 yılkonu onla degil benle alakali ben bi parmak bile sokamıyorum onunla ilk sevismemiz olmadan önce bakireyken kızligima baktm iğne ucu kadar bi delik vardı çocuk o deligi acaba kadar öldü bende öldm onun penisni sıkms bende onu üstümden itmistm çığlık çığlığa ilk girişi yapana kadar vajinami acana kadar cani çıktı ben agladm çok dar gercktn parmak bile zar zor giriyor ben tek parmak sokabiliyorm 2. parmak girmiyor peniste bagirta bagirta giriyor ztn ama ona ragmen inat ettm o darlığa o acıya rağmen ilk sevismemde 8 posta attirdim çocuğa yinede genişleme yok sonra ogrendmki vajina sexle genislemezmis ztn 8 tanesi de sert sexti ertesi gün vajinamin yara olduğunu fark ettm baya bi süre oturamadim her girdignde oturamıyorum
Soran+1 yılve her girişte kanama oluyor hemde 2 yemek kaşığı kadar faln toplam 4 kez sevistk kızlık alma hariç 3 oluyor
- +1 yıl
Bence devam alisacaksin. Pes etme. Vay be ne sans sevgilinde
Soran+1 yılsevglmde öyle diyo çok sansliym diyo sekste hyr yask ne istsrsk yapicz sadık olucaz diye söz verdk onu gunlk bosaltiyorm 3 4 kere akşam işten geldiği an da direk yaptnmi hadi yapalm diyorm azdiirp bosaltiyorm fotolarla sesli aramalarla faln baya mutluyz 5 aydir birlikteyz hiç kavga etmiyorz sanirm sebebide bu ben onun bu durumunu çok düşünüyorm ama işte aşırı dar vajinam olduğu icn mutlu degildir artk giremiyoki çocuk icime sogucak diye korkuyorm benim hoşuma gidiyo diyo ama yalan bence
Soran+1 yılbu arada penis boyuda 18 cm benim 3 parmagim kalinlignda
- +1 yıl
Bence alisirsin biraz aci çekersin zorlanirsin ama daha sik ve duzenli seks yapın
Soran+1 yılben onun mutlulugu icn bu kadar cabaliyorm ne kadar canım yansada sklmk güzel sey manyakmym yoksa 8 posta boş ver kendimi bi kutuyu bitirdi bi gecede ve biz onu 3 gün icn almıştık planda bi gecede 8 yokfu yan yanayken libido durmugk ki ben de rahat durmugorm clcugun kucagina atlayip totomu salliyorm tv izlerken karsisina gecip domaliyorm karsisina ciplak cikiyorm hooop kalkiyor sonrasi malum jcjrjcjrkcchjrid
- +1 yıl
Vay vay vay kıskandim su an
Soran+1 yılbazı hatunlar çok cilveli olur bende oyleym oda farknda ztn bi ses yukseltisn direk böyle yaparm bol bol seks konusuna gelirsk yapiyorz vakit buldukça bKalm
- +1 yıl
Biraz daha küçüğünü dene bakalim. Ne hissedeceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcı kullanın. Zaten 3 - 4 beraberlikten sonra oradaki kaslar açılacaktır.
014 Yorumla
Soran+1 yılZaten 4. birlikteliğimizdi yine kanama oldu alamadim ittim oda bıraktı kanı görünce korktuk her yaptığımzda kan geliyor bi yemek kaşığı ya da biraz daha fazla miktarda
- +1 yıl
Bu mümkün değil. Bu kadar kan olması. Ya yanlış şeyler yapıyor çocuk ya da aşırı zorluyor sizi. Bol kayganlaştırıcı kullanın. İdrar deliğinize kesinlikle baskı yapmasın. Bekaret giderken dahi 2 damla pembe kan gelir daha fazlası değil.. maximum 4 birliktelikten sonra vaginal kaslar iyice açılır , eğer tabii 3 - 4 ay ara vermezseniz..
Soran+1 yılkayganlaştırıcı prezervatif kullanıyor ultra kaygan ama yok bi hlta yaramiyo
- +1 yıl
Kayganlaştırıcı prezervatif olmaz. Vaginaya ya sürün bol bol dure*x mavi renkte olanını 50 ml lik kutuda satılıyor marketlerde..
Soran+1 yılhyr ara vermedik bi ayda 4 kere iste
Soran+1 yılya bekaret kanımda az geldi o doğru evet ama onda girmedi hatta ben bozuldugmu bile dusnmemistm eve gidnce iç camasirmda gordm lakin sonraki birliktelklerde çok sert girdi ilk girste sonra çık diye bagirdm o cıktı sonra kanlar süzuldu
Soran+1 yılultra kaygan prezervatif kullaniyoruz
- +1 yıl
İlkinde zedelenme olmuş bozamamış yani. O yüzden eve gittiğinizde görmüşsünüz iç çamaşırınızda ki kanı. İkinci de sert girince zaten canınız yanmış. O zaman bozulma olmuş. Her defasında bir süreliğine vaginaya 2 fındık tanesi kadar kayganlaştırıcı sürün. Hem siz daha fazla zevk alırsınız hemde sevgiliniz.. en küçük bir acı , ağrı olmaz asla..
Soran+1 yılnasıl olmaz ok kaygan alıyor işte dokundmda prezervatife yagliydi onunla girebildi işte o olmadn giremedi çıplak penisi alamadim
Soran+1 yılilkinde bozulmuş ilkinde 4 cm sokabildi kizlik 1 2 cm geride bozdu yani
Soran+1 yıltamamını sokamadi artk ben ittm nolu çok diyerk oda kıyamadı baya arastirdm bozlmus yani
- +1 yıl
Kayganlaştıcı ile daha rahat edersiniz.. açılır zaten zamanla..
Soran+1 yılumarım açılır çok sagoln
- +1 yıl
Rica ederim.. Açılır hiç merak etmeyin. Prezervatifsiz girsin. Kayganlaştırıcıyla..
+1 yılGüzel bi ön sevişmeden sonra kayganlaştırıcı ile girer içine rahat rahat merak etme
00 Yorumla
+1 yılGitmez o kadar dar olması beni geç kadına acı verir
00 YorumlaYaşamadan bir şey demek zor canım gerçekten öyle mi yoksa arkadaşın Beceriksiz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar Günah ayıp bişe yaptıgınızın farkında olsanız keşke
11 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman değilim ya herkesi müslüman sanmayın dünyada ki tek din bu degil
Gizli Üye(25-29)+1 yılDar güzel ya sert oluyor iyice ıslanarak yapınca tadından yenmez
11 Yorumla
Soran+1 yılama acı verici
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinan değil vajina girişin dardır. Muhtemelen vajinismusun var. Sevgilin buna rağmen iyi girebiliyor içine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tabi ki de zevk verir ama sen kendini sıkıyor olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılDar iyi ya cidden. Çok etkileyici görünüyor
017 Yorumla
Soran+1 yılama kadının cani aciyo onun icn direniyorm ama seksten soğudum
Soran+1 yılvajinam yırtıliyor resmen
- +1 yıl
Ahh.. üzücü. Zamanla açılır
Soran+1 yılteşekkür ederm evet çok kötü bi durm ama zamanla sexle acilmiyormus ameliyat gerekiyormus maalesef
Soran+1 yılama sevglmde genislettirmemi istemiyo
- +1 yıl
O kendi açısından bakıyor
Soran+1 yılevet halbuki benim canim cok aciyo
Soran+1 yılanlamiyorm neden bu kadar dar seviyolar
- +1 yıl
Dar, sert, küçüklük tazeliktir. Ayrıca içine girerken penisi sıkması penise daha çok haz verir
Soran+1 yılama kadın acı çekiyor buda mi hoşlarına gidiyor altında bağıra bağıra inleyen bi kadın hemde acı icnde
- +1 yıl
Evet bu haz artırıcı bi unsur olabiliyo. Kadın pek önemsenmiyo o anlarda 😅
Soran+1 yılsevglm o anlarımi gordkce daha sert yaptı vay vicdansiz beni hiç dusunmemis dmeek
- +1 yıl
Yani 😅
Soran+1 yılbu çok acimasizca bisey
- +1 yıl
Artık farkına varmış oldun
Soran+1 yılneyin farkına vardm erkeklern acımasız oldugununmu benim anladgm sevglmn benim zevkmi hiç dusnmedigi hatta erkeklern hepsi böyle kadın acı çekince niye hoşuna gidiyor olaya bak yazık bize ama
- +1 yıl
Sevgilinin sana karşı acımasızlığını. Yazık size ama ya kıyamam 😜
+1 yılDeler geçerim dar daha iyi sağlam bosaltirim
02 Yorumla
Soran+1 yılama darda acı oluyo sadece zevk yok
- +1 yıl
İşini bilenle yapman lazim
+1 yılEngellicekse niye hoşuma gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılaliyor ama çok zor tek pozisyonda oda misyoner
- +1 yıl
Ne kadar sevdiğime baglı o zaman
Soran+1 yılneyi ne kadar sevdiginize bagli esinizimi
- +1 yıl
Partnerimin evet
+1 yılDar olmasi guzell acilir ama sorun yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim icin cok zor olur dedigin kadar darsa
011 Yorumla
Soran+1 yılsevglmn şeyi aciyormus ama hoşuna gidiyo bide beni sert skyr o darlığa ragmen ilkinde hem sert hemde 8 posta atti toplam 12 saat sevistk sırf genislesn diye ama maalesef genislemedi kanama olugo vajinada o sextn sonra yara oldu baya bi süre oturamadm hatta her yerim yara bere oldu meme uclarm boynm her yerim
Soran+1 yılçocuk icmde bosaldi hep ve hepsindede penisi acımış bosalirken benim vajina darligm 1 iste en dar vajina yapisi
Soran+1 yıloda inanmaz acılı seks oluyor kadın icn erkek icnde bilemem sevglm mutlu baya hatta ben canim aciyo genisltme ameliyatı olcm dedigmde hyr sakın diyo oldurmuyor napicm bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılDogrudur da o oyle yaptıysa benimle hic alamazsın sen
Soran+1 yılneden alamayım
Cevap sahibi+1 yılDarsin ve ben uzun kalınım alamazsın
Soran+1 yılne kadar senin uznlk ve kalnlk
Cevap sahibi+1 yılAci esigin yuksek olmali hic olcmedim takintilarin yok o sekilde istersen görebilirsin resmini sen karar verirsin
Soran+1 yılsevglmki 18 cm ve 3 parmak kalinlignda buyk yani
Soran+1 yılben hayatimda hiç sevismemisken beni nca zenci doyurur diyodm hatta kız arkadaşlarımda diyordu bu kız doymaz buyk lazm diye ama bi sevistk bi ogrendmki vajinam esnemiyo bi sınırı var aciyo ve ben türk şeyi bile alamiyorm zenci hayattgaaa alamam
Cevap sahibi+1 yıl18 cm den buyuktur diye dusunuyorum ondan alamazsin diyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş kac5senin ki bu kadar dar?
026 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılkac kez ilişki yasadin?
Soran+1 yıl4 iste aynı kisiyle sevgilimle
Soran+1 yılhepsindede kanamam oldu
Cevap sahibi+1 yılhmmm gjzljden cjksam geljr mjsjn özel bir şey soracam
Cevap sahibi+1 yılsenj bekljyorum
Soran+1 yılburdan sorun
Cevap sahibi+1 yılsevgilin kac cm?
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılkalın
Cevap sahibi+1 yılgirmemesi normal tabii
Cevap sahibi+1 yılbağırıyor musun hiç?
Soran+1 yılohooo hemde coook evet buyk farkndaym
Soran+1 yılonun ki 4 cm kalinlikta flan benim vajinam 2 cm kalinlik alabiliyor en fazla onun penisi girdignde bağırta bağırta skyo beni
Cevap sahibi+1 yılsana biraz daha ufak lazım
Cevap sahibi+1 yılçok canin yanar yaa
Soran+1 yılama onu seviyorm ben zap zayif biseyim sevglm istekli bi boğa gibi kocaman benden 3 tane faln ben altında eziliyorm resmen narin kaliyorm yaninda o ise hiç acimadn sert skiyo beni ve bundan inanılmaz haz aliyo bagirmalarimi pis pis gulerk izliyo en son bosaliyo ztn darligima iltifat ede ede skiyo bayliyorm senin bu minik... diye diye iste
Soran+1 yılben genişletme ameliyati olmak istiyorm ama sevglm izn vermiyo
Cevap sahibi+1 yılolma ya böyle dap dar kal hep
Soran+1 yılsevglmde onu istiyor işte nadir bulunani bulmusm sana bile harcatmam o vajinayi diyo adam bedenimi sahipleniyo bana bile dokundurtmuyo
Cevap sahibi+1 yıllibidon yükseldi galiba senin de
Cevap sahibi+1 yılsenin boy kilo kac?
Soran+1 yıl158/52
Cevap sahibi+1 yılçıtı pıtısın yaa sen uyanik mısın hala
Cevap sahibi+1 yıluyudun mu?
Cevap sahibi+1 yılselâm naber nasılsın?
+1 yılöyle biri yok ama büyük gögüslü olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılvar hatta bence çok var
- +1 yıl
Bilmem bn görmedim hiç 16 yaşından beri * aşırı darlık görmedim hadi ordan genişliyo zaten
Soran+1 yılsadece normal doğumla genisliyor vajina
- +1 yıl
Valla bilmiyom artıkk beraber olduklarım okadar dar degildi rahatlıkla * yaragımda kalın olmasına ragmen
Soran+1 yılgenetik bisey bu benim kuzenim ilk birliktelignde 23 cmi rahat aldı ben 15i alamadim
Soran+1 yılparmak bile girmiyor sevglm prmagini bile zar zor sokuyor
- +1 yıl
İşte seninki ozamn daha güzelll parmaklar zor giriyosa bnimkini hiç alaman sen
Soran+1 yılben hiç bi penisi alamam çünkü korkunç bi darlik var seks yapmadn önce serve parmagini bile sokamiyodm seksten sonra orta parmak alabilmeye basladm çünkü kizlk gitti yani vajinal darligm bi parmak kalinlignda ondada baya islanmam ve parmagida yalamam gerekiyo yoksa oda girmiyor 2 parmak sokamiyorm bagiriyom aciyo baya o yuzdn penis girdigi anda siz dusunun halimj
- +1 yıl
Valla yawrumm eğer anlatığın gibiysenm merak etmee * * genişler yani üzülme
+1 yılAçılır o ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılameliyat gerkmis sevglmde istemiyo genisettirmemi
- +1 yıl
Ameliyatsız da açılır 😂
+1 yılAçarız sıkıntı yok 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılhastanelik edilcm sanirm
- +1 yıl
Yok öyle değil yanlış anladın 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyırtık bakire :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uff fena
02 Yorumla
Soran+1 yıldar olmasimi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım