+1 yılişin içine dakıka yerıne arzu ve ısteklerın gırmesı gerektıgını dusundugum soru... sorunu bır cok kısı yanlıs anlamıs yorumları şöyle okudum da... 30 dakıka derken uzunluktan kastın var yoksa oturup da dakıka tutulacak degıl... uzunlugu konusuna katılıyorum ama aralıklarla salt bır 30 dakıka oral yapmak yerıne duzenlı bır sekılde pozısyon degıstırmenın daha ıyı oldugunu dusunuyourm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ciddi orgazm sorunun var ve en az yarım saatin sana yeterli geleceğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun. Orgazm fiziksel bir olay değildir, psikolojik bir olaydır.
Senin ruhuna hitap etmeli, sözleri ile seni tahrip edip 15 dk da falan seni resmen oral ile deli etmesi lazım😄😄😄
İstediğin bu değil mi018 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslnda bende mi sorun var acaba die bu soruyu sordum
Cevap sahibi+1 yılEğer önsevişme süresi ve penisin içinde kaldığı süre yeterli sanırım. Buna karşın bir türlü orgamz olamadığından dolayı oral ın süresinin uzatılması tek çare gibi değil mi? 😄😄😄
Aslında orgazm sorunda bayanlar hemen sorunu erkekte zannederler ama genelde sorun bayanlardadır.
Aslında tam olarak sorunun ne biliyormusun 😄😄😄
Soran+1 yılNeymis
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başladığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Ama sende de sorun var bence. Evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Bunun yapmadın herhalde
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii😄
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var.
Cevap sahibi+1 yılBu teknikleri kullanmanı tavsiye ederim 😄😄😄
Soran+1 yılYo mast yaptim yeterince. Yani kendimi kasma kısmı doğru ama bu herkeste öyle olmadı nedense keyif alsam bile iş orgasma gelince normal surem aşırı uzuyor. Dediğin gbi duygusal yaklaşan kisilerden cok dsha fazla haz aldım ve pek sorun çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılOrgamz psikolojik bir olaydır ve her seferinde orgamzı garanti etmek için mast ile önce orgamz olma alışkanlığı hemde kolay orgamz olma alışkanlığı kazanman lazım. Aslında bilinçaltında biraz önyargıların var.
Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Bunun içinde çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılMast yaptın ama tam orgamz oldun mu acaba😄😄
Mast ile tam orgamz nedir Dersen, mast en az 15 dk sürecek ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Bunların hepsi olmuyorsa malesef kullandığın mast tekniği hatalı demektir 😄😄
Çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim😄😄😄
Soran+1 yılIki kelime konusmaktan bilincaltimdaki tabulari nerden farkediyosun. Yoksa da sen su an uretiyosun sende su var bu var diyerekten. En snir olduğum tipleme abuk subuk yerlerden psikiyatristlerin çıkması
Cevap sahibi+1 yılBakın bu tarz hiç hoş değil. Sizin sorununun genel bayanların sorunlarından. Aynı sorunları olan en az 20 bayana önerilerim ile faydam oldu.
Orgazm fiziksel bir olay değildir, psikolojik bir olaydır. Ayrıca bir alışkanlıktır.
Çözüm ise çok kolaydır. Ama sen sorunların ile mutlu görünüyorsun. Bisiklet örneğimi dikkatle alırsan sorunun ne kadar kısa sürede çözüldüğünü sen bile inanamayacaksın. 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBende bu üsluba çok sinir oluyorum, bilgine
Cevap sahibi+1 yılEğer sorunu çözmek istersen birkaç Öner’im olabilir
Soran+1 yılİyi tamam önerilerini kendine sakla.
Konu seks olunca hemen haydar dümeni oynayan tiplerden haz etmiyorum doktor musun psikolog musun nesin de benim sorunlarimi teşhis edip bide öneri sunma vasfını kendinde buluyosun. Bide sürekli mast, masta alisma gibi sacma sapan bir öneride bulundun hala ona saskinim.
Sadece cinsellik konusunda değil her konuda senin gibi davranan insanlar gördüm işleri daha da b. oka sardırmaktan başka halta yaramiyorlar ve asla bunu kabul etmezler suç hep başkalarindadir anlamayan cahil kısım hep karşı taraftir. Bu isler ince isler abicim, sen sen ol vasfını tasimadigin seylere ne kadar işi iyi bildgini düşünsen de bilirkişi tavrıyla yaklasma bu isin ehilleri var.
Cevap sahibi+1 yılKarar senin gergin şey
İlerde ne demek istediğimi daha iyi anlatacaksın
İyi hafta sonları
Soran+1 yılHa bide meşhuur tavırları onay görmeyince ileriyle tehdit etmek veya ileriyle alakali gorursunn tarzi konusmak :D
Neyse bb
Cevap sahibi+1 yılNe tehdidi gizlicik 😄😄😄 tektik falan yok😄😄😄 sadece ilerde beni daha iyi anlayacaksın dedim gizlicik 😄😄 her ne kadar bana önyargıların olsa da Burda bayaa bayana faydan oldu 😄😄😄
Neyse önyargıcık 😄😄😄 sana bol orgazm dolu bol hazlı pazarlar 😄😄😄
Soran+1 yılİroni yaparmıs bir de.
Klinik aç çok faydan olduysa da millet nasiplensin engin bilgilerinden.
Forum psikoloğu.
Cevap sahibi+1 yılDüşünmüyor değilim ama şu an böyle daha zevkli😄😄 bayanların yoğun orgamz olup bana teşekkür etmesi paha biçilemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn az 1 saat
011 Yorumla- +1 yıl
Yuhhh 2 saat de ırak düştü
Cevap sahibi+1 yıl@uykululimon 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Hala aynı fikirdemsn:)
Cevap sahibi+1 yıl@uykululimon evet
- +1 yıl
1 saat yetmez ki
- +1 yıl
1 saaat kac dakika onu buluyor musn :)
Cevap sahibi+1 yıl@uykululimon biliyorum 😂
- +1 yıl
mesaj atsana o zman 😅
- +1 yıl
İsteğe göre tatmin edilir:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Ilk boşalmasını yapana kadar oral ikincide normal seks benim kuralım zaten 45 50 dakikada zor boşalıyorum onun için ilkini oral yapıp boşaltımda kadında ikincisini geç geliyor
00 Yorumla
+1 yılYarım saat oral istiyorsun, peki ne kadar süre sana girip çıkmalı ki orgazm olasın? Orgazma olman ne kadar sürede oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Karsılıklı olacaksa haklisın. Tek taraflı ise 10 dakika
02 Yorumla
Soran10 dk'da hicbir sey olmaz bana
yarım saatmi :D yok artık zaten ön sevişmenin ideal süresi toplam 23 dakika :D
00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir. Ama ben 45 dakikanın altında yeterli bulmuyorum.
00 YorumlaKadın ne kadar süreyle oral seks istiyorsa o kadar süre yaparım rekorum şu ana kadar 50 dakika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılYarım saat az bile 1 saat yaparım farklı pozisyonlarda
02 Yorumla
SoranHelal sana :D
- +1 yıl
Temiz olmalı ve kokmamalı tabii. Öyleysen takip at 😁
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyide daha başlayalı 5dk olmadan orgazm olunca kadın aynı zevki alamadığı için ilişkiye geçiliyor. ben süreden çok alınan hazdan yanayım
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılZevk aldığını hissedene kadar suyunun yoğun geldiğini orap yapmanın hazzını anlayana kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Oral yapmanın hazzını verene ve hissedene kadar
+1 yılYarim saat cok uzun.
Ben o kadar zamanda acikir yemeye baslarim :)00 YorumlaArtık yeter sok şunu diyene kadar durmam hatta yalvarmaya başlar
10 YorumlaBen bunu çok uzun uzun Yapmayı seviyorum dakika değil Bakımlı ise yarın saat yapsam Bıkmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Cok uzadimi seviyor. Yarim saat ideal. Uzayinca ben bir yandan tv izlemeye basliyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim hoşlanmıyo neyseki ve bende cidden yapmak istemiyorum ztn :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına oral seks yapılmasına karşıyım
İğrenç bir şey10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bencede yarım saat yalamak lazım. Sen yarım saat yalattırıyomusun?
00 Yorumlaistediğin yarım saat olsun ben daha fazlasını da yapabilirim :)
00 YorumlaBu kadının hazırlanması aldığı zevk ve boşal a süresine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kadını artık s. k diye yalvartana kadar yapmak tercihim.
00 Yorumla
+1 yılO bana baglı tadını begenirsem vazgeçmem saatlerce sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yıl10-15 dk alt tarafa yeter sonrasıda diger kalan bölgelere
00 Yorumla
+1 yılBen 1 saat kafamı bastıran kadını bilirim boğardı beni nefes aldırmazdı
00 Yorumla
+1 yılUzun uzun, yalamaya bayılırım. Defalarca boşalsın, sırılsıklam olsun isterim. Tabi vajinası güzel olmakı
00 Yorumla
+1 yılİdeal bir süre
Ben çilekli danone döküp yarım ila 1 saat arasında tutuyorum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılyala yalaya bıldıgın kadr zaten delık yanı dık durmak sert durmak zorunda degıl
00 Yorumla
+1 yılIslaklıktan ve titremeden yalanamaz hale gelinceye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbana kalirsa 5 6 saat yaparim :) bosaltip dilimle yutarim
00 YorumlaSokmanı istiyorum dediği ana kadar. :)
08 Yorumla
SoranKimse bana bunu dedirtemedi ne büyük şanssızlık.
SoranKesinlikle
Soran+1 yılYok özellikle dikkat ederim gayet temizimdir. Herşeyi rahat rahat söyleyen öküz bir erkeğe de sormuştum yoo kötü kokmuyo gayet iyi dedi :D
Soran+1 yılFotomu mu atiym simdi buraya :D Ne sacma bir laf oldu bu
+1 yılSen iste ben sana en az 1 saat oral yapabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl45 dkk nin alti olmamali
00 Yorumla 15 dk sonra her kadın bana yeter dedi
00 Yorumla
+1 yılyenı agdan cıkmışa 1 saat bile gider
00 Yorumla
+1 yıl5-10 dakika iyidir fazlası Bayar
00 Yorumla
+1 yılbunu bayana sormalıyızx
00 Yorumla
+1 yıl5 saat hiç ağzımı çekmeden yaparım :)
00 Yorumla
+1 yıl1 saatten fazla sürüyor. Tabi bayana göre..
00 Yorumlakoku moku yoksa saatlerce uuhuhuhuuh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 7 24 yalarim vajianayi süper zevk alirim
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yıl15-20 dk diye biliyorum
00 YorumlaYeter artık diyene kadar
01 Yorumlaboşaltana kadar
00 Yorumla
+1 yılYarım mi 😮
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske benimkide oyle olsa
00 Yorumlaboşaltana kadar
00 YorumlaMinimum 20 dk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 21.35 dk 30 salise