Karı koca arasında cinsellikte sınırlar olmalı mıdır? Yoksa özgürce yatak odasında her şey rahatlıkla yaşanmalı mıdır?
Bir çok evlilikte eşler birbirlerine sınırlar koymaktadır, dokunamam, yapamam, yalayamam, iğreniyorum, sen yap ama ben yapmam, oradan olmaz gibi bir çok kısıtlama var. Eşiniz ne isterse yapmam, ya da istemem dersiniz? Cinselliğe sanırlar konulmalı mı?
Karı koca arasında cinsellikte sınırlar olmalı mıdır? Yoksa özgürce yatak odasında her şey rahatlıkla yaşanmalı mıdır?
Okadar degıl de ama bence sınırlar olmalıdır, bunu duzeltelim yani sizin karılarınız p*rno yıldızı değildir sizin istediğiniz bazi şeyler kadınları hemm fiziki olarak hem de ruhsal açıdan incitiyor, kadın eşinin meleği o rvin prensesi olmak ister ama bazı şeylere mesela anal gibi durumlara maruz kaldığında kendısini küçülmüş hiss ediyor. yani istemediği her hangi bileyi sizin rızanız için yapyığında o hisse giriyor ve en son karılarınoz normal seksten bile kaçtıklarında isteksiz dşuip kadıno suölayop aldatıyorsunuz. aslında onu istejsiz yapan soğıtan sizsiniz bunu umutmayın. Evliliğin bir kutsallıpı vardır onu saçma leylerle bozmayın. ve unutmayın potno gilmlerinin hepsi bir şow dur ve çoğu da aile kurumunu yıkmak içindir. ordakiler bin iöaçla falan onları yapıyor ve aslında yapmiyorlarda. çoğu hiledir ve bir sinema filmi gibi bin kere kesiyorlar. onlara aldanıp karılarınızı kırmayın derım so ra sogur sizden tanrım bikseydı anal da yapın falan derdi öesela.
Sekste sınır olmamalı bence. Yatakta her türlü fanta2zu en azından 1 kere denenmeli. Şahsen eşimle birçok fantazi denedik. Halen yapamadıklarımızda var ama en azından monoton bir seks hayatımız yok.
@zazani yok kadınlara özgüdür ırsi yani.. Erkeklerde aldatır kadınlar böyle yapınca sonuna kdarda hak ediyorlar. Sizin başınız olur olmaz ağırırsa erkeklerde aldatır.
he bide bir soru hani kafınlardan p*rno filmi yılfızı hibi olmalarını bekliyorsunuz ya acaba sizde oyle ordakı erkekler gıbı yakısıklı fızogo duzgın kuvetlı mısımız ve ya en azından tıpsı ve cok zengın?
@zazani biz ordakiler gibi olmanızı beklerken giyim ve davranış beklentisi vardır bizde güzel ol denmez güzel olmayana. Şimdi sen zengin ve kaslı atletik vucut yapılı olsak herşeyi yaparsınız o zaman yani öylemi?
Davul bile dengi dengine. oyle degilsen kadinin manken ve ya p*rno yildizi olmasini beklemiceksin. kadin sabah aksam senin cocujlarina evine bakiyorsa tabikide vakti hali kalmaz kendisine bakmaya ve basi agriri. buda baska bir mevzu yani. hepsi etkege bagli bence. hem eve bakacak hem vocuga hatta disardada cisaxak gece de sana p*rno yildizi olacak sende eve gelince ter kokacan pisirik ve erken bosalma gibi sorunu ilan bir sevismeyi bilmeyen erkek olacaksin. hic vir kitapda yok bu. sen dedigimde genel olarak soyluyotum seni kast etmiyorum ben senin kim oldugunu bilmiyotum ahkam kesemem. ama kafinlarin davranislarinin 90% i erkekten fut unutmayin bunu
@zazani işin özeti kadında rahat konfor ister erkekte her ikiside ilişkiyi bütün ele alır. İlişkilerde cinsellik öncesi temizlik karşılıklı olarak şarttır. Zaten bir taraf pis başlarsa bir sürede pis devam ederse diğer tarafta bir süre sonra temizlenmeyi kesiyor dolayısıyla ilişkilerde kısa sürüp yapılmaktaz kaçınılır hale dönüyor suç hep karşı tarafta bulunuluyor. Kısaca kadında erkekte kendine bakım yapacak ve eşindende bekleyecek eşi yapmazsa temizliğini ve bakımını ilşkiden kaçınılıp uyarılacak bu konuda. Ben yaptım oldu sebepsiz başım ağrıyor vs denmeyecek vs vs
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karı koca arasında cinsellikte sınırlar olmalı mıdır? Yoksa özgürce yatak odasında her şey rahatlıkla yaşanmalı mıdır?
En İyi Cevaplar