Sadece yatak ve yatak odası ile mi sınırlı olmalı? başka bir yer olmaz mı? evlilik sadece yatakta mı yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKanka cinsellik fenomeni mi olacaksın :D
konuya gelecek olursak Hayır, evlilikte cinsellik sadece yatak odası ile sınırlı değildir. Cinsellik, çiftler arasındaki yakınlık, şefkat ve tutkunun bir ifadesidir. Bu nedenle, yatak odası dışında da çeşitli şekillerde yaşanabilir. Örneğin, çiftler birbirleriyle flört ederek, dokunarak, sarılarak, öpüşerek veya göz teması kurarak cinsellik yaşayabilirler. Ayrıca, çiftler birlikte romantik bir akşam yemeği yiyebilir, dans edebilir veya seyahat edebilirler. Bu aktiviteler de çiftler arasındaki cinsel çekiciliği artırmaya yardımcı olabilir. Tabii ki, yatak odası da evlilikte cinsellik için önemli bir yerdir. Yatak odası, çiftlerin rahat ve güvende hissedecekleri bir yer olmalıdır. Bu nedenle, yatak odasının dekorasyonu, atmosferi ve konforu önemlidir. Ayrıca, çiftler yatak odasında birlikte vakit geçirmeyi ve birbirlerini keşfetmeyi sevmelidir. Sonuç olarak, evlilikte cinsellik yatak odası ile sınırlı değildir. Cinsellik, çiftler arasındaki yakınlık, şefkat ve tutkunun bir ifadesidir ve yatak odası dışında da çeşitli şekillerde yaşanabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Senden de bir şey kaçmıyor be barış 😂😂
- +1 yıl
Fark ederim kankamı 😂😂 başarılar dilerim olursun umarım :)
- +1 yıl
Olurum 😂👍🦋
- +1 yıl
😂✨
En İyi Cevaplar
+1 yılİki tarafın da onayıyla kimsenin göremeyeceği herhangi bir yerde olabilir.. Farklılık, zenginliktir..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvin her yerinde ve dışarda yaşanmalı sadece yatak odasıyla sınırlandırma monotonlaştırır
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Cinsellik hiçbir zaman yatak odası ile sınıflı değildir. Sadece toplum içerisinde yapılmamalıdır bu sınır bilindiği sürece istediğiniz mekanda yapabilirsiniz 😅
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
48Cevap
+1 yılTabiki baska yerlerde ola bilir
Ama insanin özeli yatak odasi oldugundan dolayi orasi daha güzel😄😊81 Yorumla
+1 yılSadece yatak odasıyla sınırlamak dar görüşlülük olur
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Hahaha hayır. Böyle olmamalı. Her an, her yerde hazır olmayacaksa iki tarafta evlilik monotonlaşır zaten. Şartlar uygun olduğu sürece sevişin 😂
50 Yorumla
+1 yılDur burdada sevişelim mantığınada girmemek lazım 😀
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılCinsellik hakkiyla yasanmayacaksa neden evli kalayim ki? tabi sağlık sorunları varsa o başka. Tedavi yoluna gidilir.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece yatak odası ve hep aynı şeyler ilişkiyi monotonlaştırır. Karşılıklı uyum ve istekler doğrultusunda çeşitli fantezilerle renklendirilebilir ilişki. Ki öyle de olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılYatak odasında sınırlı kalmamalı. Yaratıcılık önemli
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fanteziler bittiği zaman ten çekimi de azalır. Karşılıklı konuşarak iki tarafın da isteklerini heyecanı artırmak adına dış ortamlara da taşımak lazım.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben her yerde yapıyorum nerede canım isterse mutfak bak iyi oturma odası yatak odası salon her yerde aklına nerede gelirse
10 Yorumla
+1 yılfantezi dünyası ne kadar genişse cinsellikte o kadar geniş mekana sahiptir. Evli olmak bunu değiştirmez kimse görmesin yeter.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onlarla sınırlı değil onların haricinde çöl şeyler var ama gençlerin hoşuna giden daha çok cinsellik oluyor
10 YorumlaEvliyim.
sadece yatak odasında yaparım diyenler yalan söyler. Evliler daha teklikelidir 😁10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide mesela ben eşimin kapıdan içeri girince beni duvara dayayıp girmesine bayılıyorum ya da yemek yaparken girmesini istiyorum oturma odasında film izlerken yapmak da keyifli ama en güzeli arabada sevişmek en sevdiğim bu.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Coook yerde seks yapilir soyunukur oyunlar iynanir kafa dengi birisiyle ucu bucaga yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ya sadece yatakta çok sıradanlaştı bir yerden sonra
10 Yorumla bıkar insan, arada bi temiz hava da almak lazım dağ tepe orman deniz falan:)
10 Yorumla
+1 yılEv içinde baş başa olduktan sonra her yerde olabilir.
10 Yorumla
+1 yılHayır nerede canın isterse 😂😂😂
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvin içinde farklı yerler elbette olmalı lakin fckbddy ilişkisi gibi her yerde her şartta yapamazsın. Eşine duyduğun saygı cinsel hayatı sınırlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSınırlarına bağlı valla da şimdi fantezilerimizi mi anlatalım
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılKöşe bucak, kapı eşik, her metrekare de...
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılSadece yatak odası değil mahremiyet olduğu sürece her yerde her zaman yapılabilir ama yatak odası rahatlık bakımından daha iyi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel duygularıni sabit fikirlerle ve sabit yerlerle sınırlandırırsan o ilişki çok çabuk monotonlaşır ve çabuk sıkılırsın
00 Yorumla olur mu insanın canı nerede çekiyorsa orada yapmadım mutfakta odada salonda dışarda ormanda işyerinde vs
00 Yorumla
+1 yılSadece yatak olması haksızlık olur bencillik olur diğer şeylerden mahrum kalır ki ben bırakmam yani
10 Yorumla
+1 yılEvlide olunsa umumi alanda sınırları aşmamak lazım. Evin içinde herhangi bir yerde olabilir.
00 Yorumla
+1 yılToplum içerisinde olmamak kaydıyla her yerde yapılabilir.
00 Yorumla
+1 yılKişilerin kendini güvende hissettiği yerlerde olur ama mahremiyet olduğu için dikkat etmek gerekir,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Genel amacli olarak topluma kapali. olan her an her yer.
00 Yorumla
+1 yılKapalı ya da açık gönül ferman dinlemez. Elektrik kimden alınırsa o aşktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hayır der susarım😎.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDuşta güzel olur veya mutfak tezgahında ya da salonda yemek masası üstünde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvin içinde her yerde abshsh
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince insanimiz genelde monotona bagliyor ya bırak yatak odasının dişini içinde be yapmayan var hdjdj
00 Yorumla
+1 yılHayır evin her yerini kullanabilirler djfj
40 Yorumla
+1 yılHayır iki taraf nerde ne zaman isterse orada ateş harlanmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var. Nerde canın istiyorsa orada. Ama evli olunca mahremiyet biraz daha artar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ev ile bile sınırlı olmadığını düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cinsellik sadece yatak odasından ibaret değildir
00 Yorumla
+1 yılEvlilerin cinsel hayatı yok
10 Yorumla
+1 yılİnsanın canın nerede istiyorsa orada yapmalı
10 YorumlaYatak odası ile sınırlı olmamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayal dünyamıza kalmış ksjc
10 Yorumla Gözünün kestiği her yerde olabilir bence
10 YorumlaHayır duşta da da zkerm mutfak tezgahında da
10 YorumlaHayır çamaşır makinesi dahil her şey kullanılmalı
10 YorumlaYemek masası, banyoya kadar geniş 😏
10 Yorumla
+1 yılHer yerde hunharca doyana kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBir yerde kısıtlamak iğrenç
10 Yorumla
+1 yılEvle bile sınırlı olmamalı fjdjkd
10 Yorumla
+1 yılKlozette de olur
50 Yorumla
+1 yılHyir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çamaşır makinesininde hatrı olmalı
00 YorumlaDeğildir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılMutfakta başlar yatakta biter
10 Yorumla
+1 yılNope
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMasaya çıkın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalkondan mutfaga her yer
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz