Erkekler sizi cinsellikten neler soğutur? Kadınlar nasıl olursa cinselliğe daha istekli olursunuz?

1 aşırı nazli hatun sogutur iki ölü gibi yatan kadin hep cinselligi erkegin istemesi kotu koku... guzel parfumler seksi giyimler işlemeli iç camasirlari istegi artirir
Bıyıkları ve bacakları alınmamış kadın.
Pöff o ne ya...
Koku, kıl tüy, yapmacıklık, fazla naz, çok fazla bağırmak bence, genelde bunlar söylenir
kıl kesınlıkle
O iş olsun gözüyle bakmayan erkekle zevki doruklarda yaşarım. Neyseki hala bakireyim
Cevap
41Cevap
İşimi bitireyim, işini göreyim de keyfime bakayım tavırları soğutur. Eğlenmesini de bileceksin... Romantik olmasını da... Yoksa kalpler kırılır ♥️
Yatakta put gibi yatip bacaklarını acan kadin bu ana sebep bide zevk almadığı halde yalandan inleyen kadın
Kadın ırkına minare bile girse daha kalını ve daha uzunu yok mu der sadece bu bile bakir kalmak için bana yeter...
@fury-le dedi feminist yalakası barzzo 😂😂
Senin gibi yawşaklarınw yaptığıdır işte 😁😁
Kendini beğenmiş veya çok çekingen kızlar cinsellikten soğutur beni
Bunu yapma ayıp, bunu yapma günah derlerse soğurum, onun dışında kadın yeter beni bitirdin der.
Türkiye'nin kızları cinsel açıdan 0
Erkeklerinde de erken boşalma sorunu var :D
Yaşamadım ama bakımsızlık, isteksizlik, temiz olmamalı, fantezilerin olmaması, aktif olmaması, seksi kıyafetler giymemesi beni soğuturdu.
tırplı olması ısteksız olması
bıtsede yatsam kafasında olan
opusmeyı oralı ıgrenc goren bakımısz hıjyenısz
Başta dibine kadar bir ağzına almayı öğrenicek kadın erkeği baştan çıkarıcak uyuşuk uyuşuk kan verir gibi seks yapılmaz
Nazlı ve Cilveli olursa vazgeçilmez giyimde bazen tahrik edebiliyor
Ne istediğini bilmeli hatun kişi... ve kişisel temizlik konusun da hassas olmalı
Tek kelimeyle sevişmeyi bilişte yatakta kalas gibi yatıp herşeyi benden bekleyen partner
Temiz olması çok önemli. Koku ve kıl olmasın kesinlikle
bu adam nasil olsa benim artik diye dusunup eskisi gibi kendine ozen gostermeme olayi direk sogurum
Kadınların ölü gibi olması
Oral yapıyorsa yutacak o spermi. Yutmuyorsa yapmasın daha iyi.
Neden engellediniz pardon da?
Eksilediniz *
Ağız kokusu ve kıllar :)
Pislik aşırı naz ya da aşırı istek
Sırt ustu yatip haydi demesi
dişlerini fırçalamaması yeterli
Manitanin ahlaksiz olmamasi ve tutuk olmasi👍
Temiz bakımlı özel istekli
isteksiz bir kaıdn bni sogutur
Mızmız kadın sevmıorm
kılları Ve mall gibi yatmasıııı
erkeğin bakımsız olması soğutur eni
Kokan vajina pis kadın ve ağız kokusu
bakımsız kadınlar soğutuyor bide aseksüeller
Yapmacık duruş. Rol yapması, ağdasız oluşu
Bakımsız ve suratsız kadınlar :)
Kadini bilmem ama ben asla cinsellimten sogutulmam
isteksizlik
dondurmayla sex?
Yaşamadım
Zor ya ben soğumam
Kokan göt
Dır dır.
hıjyenık olmamamıss
Bakimsiz olmasi.
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar