<3 teşekkürler 😊😊
Bir erkeği cinsellikten soğutan şeyler nelerdir?
<3 teşekkürler 😊😊
Özellikle Türkiye'de çok fazla rastlanan bir durum. Mesela kadın istekliyken erkek çok pasif kalıyor, veya tam tersi, çok uzun aralıklarla ilişkiye giriliyor, girildiğinde de çok kısa sürede bitiriliyor. Bunların sebepleri neler olabilir?

Erkekler genel olarak her daim hazır gibi görünse de aslında öyle değildir. Bakımsızlık, temiz olmaması ilk sorunlar olabilir. Dediğin gibi partnerler arasındaki uyumsuzluk en kötüsü. Ben hep diyorum erken kadına göre biraz daha istekli olmalı ki daha fazla aktif olsun. Erken boşalma sorunu bir çok kadın için kabus olduğundan bencillikte eklendiğinde kadınlar cinsellikte genel olarak mutsuz olurlar
Bakımsız, g. tü göbeği salmış, Roberto Carlos gibi bacakları olan, her erkekle flörtöz diyalogları olan, erkek Fatma gibi hareketleri olan, anne/abla modunda konuşan, tribal enfeksiyonları olan hiçbir kadına seks borcum yok. Libidom tavan olsa bile benden uzak olsun.
Birisinde o tip bir kadınla yattım. Önce sertleşme sorunu yaşadım. Daha sonra sertleştim ama boşalamadım.
Yani erkek için ""Nefes alsa da yeter"" jargonunun bir şehir efsanesi olduğunu tam da bu deneyimle öğrenmiş oldum.
Sandığınız gibi değil kızlar. Kızlar, kendine yürüyen erkekler içinde en çok beğendiği erkeği onaylar. Erkekler de aynı anda ve ortamda en çok beğendiği kıza yürür. Ona yatırım yapar. Gerisi yalan.
Bir çok nedeni olabilir bu durumun. İyi gözlemleyip sebebini sizin bulabileceğiniz gibi, konuşmayı da deneyebilirsiniz tabi anlayışlı ve ılımlı bir yaklaşımla.
Bu zamana kadar gerek tecrübelerim, gerekse gözlemlerime dayanarak;
1-Ten uyumu olmaması
2-Kadının fiziksel görünüşünü beğenmemesi
3-Hijyen konusu
4-Psikolojik nedenler
5-Kafasının başka şeylerle dolu olması
6-İkinci bir kadının varlığı
7-Tecrübesizlik ve başarısız olma korkusu
8-Tatmin edemediği ya da boyutuyla ilgili kendini öz güvensiz hissetmesi
9-Sağlık problemleri gibi nedenleri sıralayabiliriz.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Bence bakımsızlık olabilir ya da erkek de belki de cinsel sorunlar vardır. ya da kadının isteksiz olması sinir stres bunlar da olabilir. ama ben cinselliğe çok önem vermediğim için partnerimin soğuması benim için sorun olmazdı. ki sevdiğim kadın da zaten cinsellik için evlenmezdi benimle
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim Barışçım 🙋♀️✨
Cevap
13Cevap
Sebebi cehalet. Kızlar bekarken aseksuel uslu oğlancik istiyorlar tecrubesiz ama evlendikleri gün profesyonel skici istediklerini anlıyorlar ve o ezik çocuğun kendisini tatmin edemediğini görüyorlar. Her gün aynı hikayeleri okuyoruz böylece hiç değişmiyor
Sağlık sorunları Türkiye'de spor yapan erkek çok az özellikle erkeklerde spor önemli her açıdan önemli ama spor yapmayan birinin ürettiği testesteron hormanu çok düşük olduğu için bo konuda yetersiz kalıyorlar isteksiz oluyorlar
Kadındaki Vajinal koku hayattan soğutur bırak seksi bir kere başıma geldi bir hafta hiç bir kadına ilgi duyamadım. Bakımsızlık da aynı şekilde bıyıklı kıllı falan itici gelir çok
Yanlış anlatmışlar sana, öyle bir dünya yok. Kadının istekli olduğu an erkeğin isteksiz olduğu vakalar, sadece erkeğin kadını beğenmediği durumlarda yaşanır evlat
Cinsellik sonrasi kadının memnun olmayıp erkeğine hakaret etmek bu travma da yapar
hmm..
Kadının bazı davranışları erkeğe itici gelebilir
Bana göre bu konuda tek bir cevap var kadını arzulamamasından kaynaklı
kadının tüylü, vücudunun genel bakımsız olması. iğrenç.
Geç evlenme cinsel tabuu erkeklerin cinselliği başka yollarda araması teşekkurler
Bir defa bariz şekilde yaşadım bu durumu. Kadının iç çamaşırını çıkardığımda öyle bir koku sardı ki odayı, o şekilde bırakıp çıktım …
Bakımsız olmak
fantezilere kapalı kadın
İsteksizlik
Doğru partnerlerin bir araya gelememesi durumu
Güven