Cinsel Yaşam Yatakta kim üstte olmalı sevişirken sizce? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yatakta kim üstte olmalı sevişirken sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
SerdarBlacK Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Her zaman karşı tarafı düşünürüm. o ne derse o :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekli erkek olursa sıkıcı olur değişiklik lazım 1 1 Yorumla Sarp_Nıkılsın +1 yıl Kontrol kimde olmalı sizce Yorumla
CappucinoGibiyim Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Hem erkek hem kadın olmalı ve bu değişmeli. 0 0 Yorumla
izmirlibeyy35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ikisi de farklı zevkler verir. Değişmeli tercihim. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kız üstte olmalı benim tercihim daima. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kadın kucağımda olmalı 0 0 Yorumla
yalnızkenkalabalık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Erkek 2 1 Yorumla clas99 +1 yıl Kadınlığını hissetmek istiyorsun yani? Yorumla
AtılganPonçikAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Ne iştahlı anlattın be😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl eyvallah😊 Yorumla AtılganPonçikAdam +1 yıl canımı çektirdin ama. dudak somurasım geldi bak 😃 Yorumla Soran +1 yıl ihahah Yorumla AtılganPonçikAdam +1 yıl mikropsun Yorumla
sakin_adam35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Anlatamam yapmak lazım. Azdın galiba bacım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl baya Yorumla sakin_adam35 +1 yıl Rahatlamak ister misin peki? Yorumla sakin_adam35 +1 yıl Snap kullanıyor musun Yorumla
neslihan_22 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Herkes 1 1 Yorumla gladyatör42 +1 yıl Kaç kişi yapacaksınız kiz😂 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen dedigin gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kafayla çok altta kalırsın 0 5 Yorumla Emreyle +1 yıl Sesli güldüm 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sessiz ol ulen gece gece rahatsız etme milleti😂 Yorumla Emreyle +1 yıl şu an sessizim evde köpegim ben ses yapacak kimse yok 😉😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He o zaman serbest gül Yorumla Emreyle +1 yıl Sen cokk yaramaz bişe ye benziyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek 2 3 Yorumla clas99 Baskın olmalı sert seviyorsun yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle Yorumla clas99 +1 yıl Mesela ilişki anında kalçaya tokat argo küfür falan? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kiz üste 2 1 Yorumla by_kowboy +1 yıl Harika olur. Islaklığı sonuna kadar hissediyor erkek yağ gibi kayıyor içinde Yorumla
Tatlıminik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Her türlü olmalı 2 1 Yorumla by_kowboy +1 yıl Kız ustteyken kucaklayıp bacaklarından ayağa kalkmalı 🤗 en çok yapmak istediğim pozisyon 😔 Yorumla
sedamelek18 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Erkek 3 1 Yorumla jdaniels +1 yıl kadınlar üste çıkınca azıyor ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın üstte olmalıı 2 4 Yorumla by_kowboy +1 yıl Harika olur. Islaklığı sonuna kadar hissediyor erkek yağ gibi kayıyor içinde 😉😊🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @by_kowboy evet Yorumla by_kowboy +1 yıl Şu anda canım o kadar çok çekiyor ki. bir otel odasında yalnızım. 🤗 Yorumla by_kowboy +1 yıl O pozisyon da kucaklayıp bacaklarından tutup ayağa kalkmalı. En çok yapmak istediğim pozisyon 🤗😍😘 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek 2 1 Yorumla by_kowboy +1 yıl Aslında ikiside güzel pozisyon. Dönüşümlü yapmak lâzım Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her ikisi de olmalı 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Değişilir 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sennnn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bence sen azmışsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bayaa Yorumla Azdiriciman +1 yıl yardim ediyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Her zaman karşı tarafı düşünürüm. o ne derse o :D
Sürekli erkek olursa sıkıcı olur değişiklik lazım
Kontrol kimde olmalı sizce
İtaatkar ruhlu kadınları severim 😃
Hem erkek hem kadın olmalı ve bu değişmeli.
Ikisi de farklı zevkler verir. Değişmeli tercihim.
kız üstte olmalı benim tercihim daima.
Oooo nerde öyle sevişen kız peki
Bence siz hem altta hem üste olmalısınız
daha güzeli için mesaj at :)
şimdiye gidip gelmiştik :))
Vışşşş o neydi gııııı başımıza daş yağacak
Tek pozisyonda kalmak saçma
Kadın kucağımda olmalı
karsilikli degisikli olmali
sen en güzelini yazmış sın daha ne olsun
Dur aklıma getirme şimdi ugrasamam bu saatte
En üstte ben olmalıyım kadınlar aşağıda
Ona öyle şartlanma o anki hazza bağlı
Erkek
Kadınlığını hissetmek istiyorsun yani?
Değişkenlik göstermeli bence
Az daha anlatırsan...
iki tarafta usttede alttada olmali
Ne iştahlı anlattın be😃
eyvallah😊
canımı çektirdin ama. dudak somurasım geldi bak 😃
ihahah
mikropsun
Anlatamam yapmak lazım. Azdın galiba bacım
baya
Rahatlamak ister misin peki?
Snap kullanıyor musun
Herkes
Kaç kişi yapacaksınız kiz😂
Kadın üstte olursa cm farkı devreye girer
Soru çok kişisel bence genelleme yapılamaz
Hiç yapmadım bilmiyorum
Nöbetleşe
Aynen dedigin gibi
Ben kesinlikle üstte olmalıyın
Bu kafayla çok altta kalırsın
Sesli güldüm 😀😀
Sessiz ol ulen gece gece rahatsız etme milleti😂
şu an sessizim evde köpegim ben ses yapacak kimse yok 😉😉
He o zaman serbest gül
Sen cokk yaramaz bişe ye benziyorsun
Erkek egemen olmalı gücünü göstermeli
Offf aynen ya
Erkek
Erkek
Baskın olmalı sert seviyorsun yani?
Kesinlikle
Mesela ilişki anında kalçaya tokat argo küfür falan?
Kiz üste
Harika olur. Islaklığı sonuna kadar hissediyor erkek yağ gibi kayıyor içinde
Degismelii
Her türlü olmalı
Kız ustteyken kucaklayıp bacaklarından ayağa kalkmalı 🤗 en çok yapmak istediğim pozisyon 😔
Erkek
kadınlar üste çıkınca azıyor ama
Kadın üstte olmalıı
Harika olur. Islaklığı sonuna kadar hissediyor erkek yağ gibi kayıyor içinde 😉😊🤗
@by_kowboy evet
Şu anda canım o kadar çok çekiyor ki. bir otel odasında yalnızım. 🤗
O pozisyon da kucaklayıp bacaklarından tutup ayağa kalkmalı. En çok yapmak istediğim pozisyon 🤗😍😘
Duvara karşı
erkek ıcın zor bıraz ama
Acmısın
daha cok kadın
Erkek
Aslında ikiside güzel pozisyon. Dönüşümlü yapmak lâzım
anlattığın gibi işte azdım durduk yere :)
Kadın kucağımda belinden tutmak
Sırayla 😂
Yanıyorsun
Ben üstte olmalıyım
ooo byan işi bilmiş
Sence
Daha fazlası.
Her şey olmalı
Her ikisi de olmalı
Değişilir
erkek olmali
Haklısın sert iyi dimi