Erkek sevdiğine dokunmaz klişesini geçin ama dürüst olun
Cevabın nedir?
+1 yılKadın erkek ayırmıyorum. Her iki taraf ta cinsel anlamda bir şeyler yaşadıkları andan itibaren çok daha derin bağlılık ve aidiat hissine kapılırlar, bağları daha sağlam, derin ve anlamlı olur. Net ve gerçek. Ama aşk olmalı, sevgi, saygı, ciddiyet, niyet ve sadakat ve tam güven olmazsa olmaz yani...
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıkladınız
- +1 yıl
Çünkü samimiyim, ciddiyim ve konu çok hassas. Teşekkür ederim...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikten kastımız sevişmektir. Sevişmek, sevgiden kaynaklanan bir eylemdir. Tutkulu sevişenler ise aşkın hakkını vererek yaşayanlar. Bu da demek oluyor ki seni sevdiği içinde arzulayabilir, sadece istediği içinde...
10 Yorumla
+1 yılbu erkekten erkeğe değişir. biz sevgilimle daha çok bağlanmıştık ama çevremde ve bu sitede ayrılan da çok var. sevgilini tanıyor olman lazım, nasıl reaksiyon göstereceğini illa bilirsin
33 Yorumla
Soran+1 yılOda bir kac defa laf arasinda cinselik bir seyler yasamak erkegi baglar dedi ama bilemiyorum bir seyler yasamak icin mi oyle dedi acaba
- +1 yıl
o zaman güvenme sanki yol yapıyor gibi geldi. demek ki önceden bunu planlıyor da seni düşürmeye çalışıyor gibi. bizim beklemediğimz bir an aniden gelişmişt
Soran+1 yıl6 ay oldu dokunmadi yeni yeni bir seyler yaşıyoruz dedigin gibi aniden gelisiyo yani kandirmadigini biliyorum ama sogutur mu baglar mi ona takıldım
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılYaparsan sana ka. şar der aşağılarlar. Yapmazsan kezban diyerek aşağılarlar. O yüzden boşuna hesap kitap yapma.
Bir şey yaşayacaksan da yaşamayacaksan da bu senin kararın olsun.41 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
60Cevap
+1 yılDiğer hemcinslerimi bilmem de bağlanma konusunda ilişki ağır basar kızlar. Bakın bağlanma diyorum aşk değil sevgi değil bu. Genelde kız için ilk olursa vicdan dan dolayı, diğer türlüsü de yaptı bıraktı demesin diye. He insan sevdiğine kıyamaz diyen olacaktır güvenmeyin derim. Bir dizi repliğidir bu 'kadınlar süte benzer paketi açarsan 2-3 gün açmazsan 6 ay gider' diye (İşler güçler)
20 YorumlaErkek sevdiğine dokunur hemde ne dokunur dokunmaz diyenler daha 18 yaşında bebelerdir. Bağlanma meselesinin ise bu konularla alakası yoktur. Sevdiğine bağlanır.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
+1 yılikisine de bağlanır aslında, dokunmadığına aşıktır, dokunduğunu ise sever insanoğlu, bağlanmak vazgeçmemek, vazgeçilmez olmak aslında ilişkinin saygınlığı ile alakalı, saygıyı kaybetmeye başlarsa ilişki en yakışıklı da olsan en güzel de birşeyler anında kaybolmaya başlar, ilişkide biter gider
12 Yorumla
Soran+1 yılInsan asik oldugu insanla birlikte olmak istemez mi
- +1 yıl
aşık olduğun insanla tabi birlikte olmak istersin, çekiniyorsan dokunmaya eğer, dokununca ya sevemezsem diye biraz çekinirsin. o yüzden biraz geride tutarsın kendini, bu değer vermediğin anlamında değildir, değer verdiğinden kıyamadığındandır.
Bağlanacağı yoksa hiçbirine bağlanmaz. Bağlananların o kızla evleneceği yoksa da bir şekilde biter. Bence eş aramak lazım, nikah öncesinde cinsel zevkler aramadan..
30 Yorumla
+1 yıloh yo yanlış düşünüyorsun moruk. erkek aşık olduğu kişiyle cinsellik düşünemez yapmaz. tabii aşk başka sevgi başka arasında dağlar kadar fark var. sevdigim der yatar kalkar. aşık olunana dokunulmaz tabii bunu aşık olan erkek bilir diğerleri saçmalama tam tersi der. kızlar aşık olduğuyla erkekler aşık olmadığıyla olur olay bu
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdigi insanla neden yatip kalkiyo asik olduguna dokunmuyo?
- +1 yıl
erkekler için güzel olması ya da yoklukta olması yetiyor çünkü. bu lanet olası erkekler böyle işte ahbap aşık olduğu dışında herkese yürür yani
+1 yılulaşılamaz olan hep ilgi uyandırır , ulaşılabilir ise her zaman elinin altındadır ,
anlatabilmişimdir umarım :)10 Yorumla
+1 yılKişiye göre degişir ama hiç bir erkek ilişki yaşadıgını kolay kolay unutmaz
20 YorumlaVlla benle sevişen bağlanıyo :-D başkalarını bilemem. bir daha bırakamıyolar nedense
23 Yorumla- +1 yıl
uzak durmak lazım senden
Erhgenlik çağındaki gençlerde seks yaptıktan sonra bir bağlanma oluyor. BU bir gerçek. Ama olgun yaştaki yani 30 yaşın üzerindeki insanlarda olay hiç de öyle değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılSogur mu 20 yas uzeri
Soran+1 yılAnkadim
İlişkiye kafasında nasıl başladığına göre değişir, eğlenmek içinse ilişki yaşadığına bağlanmış gibi yapar, evlelik düşünüyorsa -ki bunun için kızın geçmişinin temiz olduğunu biliyorsa dokundurtmayana..
10 Yorumla
+1 yılPeşinde it gibi koştuğu kıza. Gösterip vermeyen kıza 😎
34 Yorumla
Soran+1 yılO donemleri gectik artik sira cinsellige geldi
- +1 yıl
Hemen veren kıza değer vermiyorlar hemen isteyen de zaten hiç değer vermemiştir takilmalik olarak görüyordur ilk fırsatta tersler döver ya da engeller
Soran+1 yılOyle bunu kendiside diyo zaten ilk zamanlar gelip benle bir seyler yasasaydin seni bu kadar sevmezdim diyo birbirimizi seviyoruz ama istiyoruz da evliligide bekleyemiycez
- +1 yıl
Olabilir keyfiniz bilir
Vaktiyle bir kızla sevgili oldum çok seviyordum yatakta soğudum bu durum belli olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Nedennsohudun
- +1 yıl
Igrencmis hakketen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörmedim ama samimi konuştuğum birine bağlanırım sanalda sık oluyor bu
10 Yorumla
+1 yılSevdigi asik oldugu kiza, cinsellikle bir erkegi baglayamazsin
10 YorumlaAdamına bağlı cinsellik yaşadığına bağlanmak duygu içermez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Erkekten erkeğe fark eder. Şahsen benim için seksin bir bağlayıcılığı yok. Karşımdaki kişide bitiyor olay
10 Yorumla
+1 yılCinsel beraberlik yaşadığı her kadına bağlanmaz ergin insan. O bağlanma ergenlerde görülen bir durumdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olması lazım bağlanması için
- +1 yıl
Ergin erkeğin bağlanması için sevgi gerekir. İlgi gerekir. En azından bir duygu gerekir.
+1 yılSevistikce sever sevdikce baglanir ama adaimina gore degisir bu
20 YorumlaBağlanmanın tek yolu aşktır.. seks şevişmede bunların araçlarıdır.. insan sevdiğine dokunurda sevişirde... bu klişeden ziyade büyük bir yalan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bedensel olarak kimseye bağlı kalmam.. Duygusal anlamda ise değer görüp arzulandığım kişiye daha yakın hissederim.
00 Yorumla
+1 yılbir erkegin ilk iliski yasadigi kisiysen emin ol sevgisi bitse ayrilsan bile seni unutmaz ve sana acaip baglanir o erkek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselik yasadigim birine cok bagkaniyorm hic ayrilmamki baskasindan banae
10 Yorumla
+1 yılbenim için önemli olan, güzel, sağlıklı ve istekli olması. mümkünse duygusuzda olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİkisine de bağlanır. Bağlılık cinsellik ile açıklanabilir bir konu değil.
00 YorumlaBen sahip olduğum kişiye daha da bağlanirim.
Bana güvenmiş. Kendini bana emanet etmiş.00 Yorumlacinsel anlamda bir şeyler yaşadığı kıza bağlanacağını zannetmiyorum çünkü elde etmiş artık :/
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bak bak klişeleride biliyor... Kız kanıp veriyorsa ve sonrada bağlanırmı kız ayol acaba diyorsa bizim suçumuz ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılKanmak degil mesele cocuk değiliz sadece baglar mi sogutur mu onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılÇoçuk olmayan neyin ne olduğunu bilir.. Adam seviyormu sevmedenmi yaptı. Kadın sevmeden zevk olsun diyemi yaptı.. Aralarında nasıl bişey var nerden bilelim. Karakter herkesin farklı iç dünyası farklı...
Soran+1 yılSeviyoruz ikimizde niyet kandirip birakmak değil ama zaman geçtikçe sogur mu yoksa daha cok baglanir mi onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılGün geçtikçe bağlanırmı bağlanmaz mı bilemeyiz. En iyi adamı tanıyan sensin.. Bu iş seksle olsaydı bağlanmak. Çatır çatır yapanlar ayrılmazdı... Sen işin başka yerindesin... Öyle seksle insanlar birbirine bağlancak olsa o zaman neden bu aldatmalar ayrılıklar. Ayran gönüllü iseniz ikinizde o zaman bağlanma zor olur..
+1 yılŞartlar olgunlaştıktan sonra sevişiyorsa aşıktır...
10 Yorumla
+1 yılErgenler için cinsellik bağlayıcıdır ama yetişkinler için o kadar bağlayıcılığı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 30 arası
- +1 yıl
Maksimum 25e kadar bağlayıcılığı vardır. Sonrası için pek yok.
Seviyorsa dokunmadan da bağlanır
Dokununca hevesini alır
Bir özelliği beklentisi kalmaz ki10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunduysa hevesini alır biter. Dokunmadıysa ömürlük olur.
00 Yorumla
+1 yılErkekler herşeye bağlanır
51 Yorumla- +1 yıl
Sana bağlanıp müptezel olmak gayet normal
Cunsellik kadina bagliyan ögedir
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden bağlar
+1 yılerkeğe göre değişir ama cinsellikle baglanır çogu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDokunmadığı kiz evlenilecek kızdır cinsellik yaşadığı kiz basittir ihtiyaç gidermek içindir
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiye gore değişir
Cevap sahibi+1 yılOlabilir benim için boyle
Sen vermeye niyetlisin sen geç bu işleri bence.
24 Yorumla
Soran+1 yılSenden mi çekincem istesem veririm zaten amacım ilişkiyi bir yerlere getirmek
- +1 yıl
@ModSavar 'ın görüşüne değil ama az önceki yorumuna katılıyorum. Seven insan arzular, dokunmak, hissetmek ister. Bu kız için de erkek için de geçerli. Eğer çocuk cidden seviyorsa, saygı gösteriyorsa kızın hayatında kalıcı bir iz bırakmayacak şekilde hareket eder. Yani yüzeysel yaşanabilir ama tam ilşkiyi göze almaz.
Soran+1 yılBekaretimi vermeyi düşünmüyorum zaten oda istemez boyle bir seyi cinsellik derken öpüşmeyi sevişmeyi kastediyorum ilişkiye girmeyi değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılseviştikçe seviyom ben
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍
+1 yılasık oldugu kıza
öbürü heyecan10 Yorumlaİkisine de bağlanmaz erisemedigi kıza bağlanır
10 YorumlaKadınlığını yaşayan kadına.
00 Yorumlabir bağ kuramadım :)
00 Yorumla
+1 yılsevdiğime bağlanırım tabi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHangisi yani dokundugun mu dokunmadigin mi
+1 yılBirine bağlanmak benim ruhuma aykırı
10 Yorumla
+1 yılKisiden kisiye degisir ki o bilemeyiz
02 Yorumla
Soran+1 yılİste size göre hangisi
- +1 yıl
Kusura bakma gayim pek bilmem ama mantikli yaklasip yorumlarsak
Etrafimdan gordugum kadariyla sanki kendini ağırdan alan, hemen cinsellik olsun demiyen biraz daha sansli sanki
bağlanırda uzaklaşırda
10 YorumlaCinsellik sevmediğinle yapılmaz ki
10 Yorumla
+1 yılDokunma dıma yaşayamadı ma okdr rihayet etmem
10 Yorumla
+1 yılben bağlnırdım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmadığı kızı kim ne yapsın
05 Yorumla
Soran+1 yılHevesini alma durumu olmaz demi
Cevap sahibi+1 yılErkekle neden birliktesin?
Nesini seviyorsun
Anlat biraz
Soran+1 yılKarakter duruş tip her anlamda hayalimdeki gibi bir erkek her şeyi paylaşıp her türlü muhabbete girdik ama cinsellik yaşamadık bir kac defa başka birilerinden bahsederken cinsellik erkegi bağlar falan dedi acaba kendine yer mi yapıyo yoksa gercekten oyle mi düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılYani onda o surat ve fizik olmasa onu sadece düşünce tarzıyla benimseyecek kapasiteye sahipsin?
Helal o zaman
Ve o da öyle düşünüyor
Cinsellik erkeği bağlar
Ki bu da doğru bir şey
Araştırabilirsin
Soran+1 yılTabi tipi sadece baslarda etkiliyordu zamanla düşüncesini karakterini sevdim Şu an tipi gozume gelmiyo
YAŞadığına bence
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBenden once başkalarıyla da yaşadı ama ilki bende tatmadi?
+1 yılbirşeyler yaşadığı kıza bağlanır.
00 YorumlaDokunmadan yaklaşım olmazki kolay kolay
00 Yorumladokunmadığı kıza.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
canım benim. cinsel anlamda ulaştığı kızda erkek amacına ulaşmıştır misali belli bir dönemden sonra monotonluk başlar. bu da aşkın katilidir. dokunmadığı ve kendisine dokundurtmadığı bir kızla arkadaşlık kurduğu zaman o kız kapalı kutu gizli hazinedir ve değerlidir. zamanla onada tutkulu bağ kurar.
Soran+1 yılbir seyler yasadigi kizin şansı yok mu
+1 yılBen Sktiğimi severim, sevdiğimi severim :)
00 Yorumlaİnsan olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan olacak zaten hangisi daha bağlayıcı
+1 yılevlenmeden dokunmayız. dokunulmuşla evlenmeyiz
02 Yorumla
Soran+1 yılKlişe
- +1 yıl
gerçekten öyle
Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. insan sevdiğini... ker
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBseyler yaşanmışsa daha bağlayıcı olur bence
04 Yorumla
Soran+1 yılSogumaz mı
Cevap sahibi+1 yılYok ya zannetmiyorum ama gelip geçici biri olarak görmuyorsa kızı eger. Hani günlük ve ya takilmalik yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSenin durumun nasil
Yaşamak lazım ya.
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler cinsel anlamda bir şeyler yaşadığı kıza mı bağlanır yoksa dokunmadığı kıza mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler