Oyuncularda merak ettiğim açık sevişme sahnelerinde tüm üst düzey performanslarını sergileyip, göğüsleri vs açık bir şekilde sevişme sahnelerinde oynuyorlar. Siz oyuncu olsanız bu tür sahnelerde oynar mısınız?
sonuçta aileniz, çocuklarınız dahil herkes izlicek bunu
Oyuncu olsanız açık sevişme sahnesinde oynar mısınız?
Doktor ya da hemşire olsan "ay ben kan görmeye dayanamam, iğne yapamam" filan deme hakkın olabilir mi? Asker olup "ayh ben kimseyi vuramam" diyebilir misin?
Ya o mesleği yapmazsın ya da o meslek neyi yapmanı gerektiriyorsa eksiksiz yapman gerekir. Eğer mesleğin oyunculuk ise senaryo neyi gerektiriyorsa yapman gerekir.
Bu memlekette zaten kimse işini doğru dürüst yapmadığı için sürekli yerimizde sayıyoruz ya...
Çok güzel bir bakış açısı ancak bizde tamam oyuncu ol ama... li cümleler çok olduğu için kimisi öpüşme, kimisi sevişme sahnelerinden kaçınır. Benim kanunlarım kurallarım var der.
Bu Türkiye gibi ğlkelerde dini ve ananevi kriterlerden dolayı sorun olur. Ama bir meslek olarak oyunculuğu seçtiyseniz yapabilmeniz gerekir.
2
3 Yorumla
Soran
Kesinlikle katılıyorum, hamama giren terler ancak bu özellikle Türk aile yapısında ne kadar mümkün? Sonuçta filmde oynamışsın eşin dostun ailen ile beraber galasına gideceksin belki veya izleyecekler
Dediğim gibi. Bizim toplumda bu iş zor. Mesela manken Merve İldeniz vardı. En cesur transparan kıyafetleri o taşırdı defilelerde. Bir eadyo röpörtajında dinlemiştim. O benim mesleğimdir. Mesleğimin gereğini yapmak zırundayım. Ben günlük hayatta mini etek bile giymem. Ama meslepimle günlük hayatımı karıştırmam birbirine demişti. Profesyonellik bizim ülkemizde yerine oturmuş bir kavram değil maalesef.
Zamanında Akgün filmin erotik filmlerinde oynamak için seçilmiştim ama aile yasağı ve baskısı nedeniyle oynayamamıştım... Hala içimde yaradır... Erotik filmlerde oyunculuk yapmak da ayrı bir yetenek ister.
En İyi Cevaplar