Ya 18 yasimdayim 8 yasimda mast yapmaya basladim yaklasik 10 yildir bagimlisiyim aklimda surekli sapikca dusunceler geciyor bir erkek icime bosalirsa nasil hissederim opmesi falan hep aklimdan geciyor bir taraftan canim yanar diyede korkuyorum ama sevdigim adamla bunlari yasamak istiyorum😞. Siz ilk iliskiye girince nasil hissettiniz?
Cevabın nedir?
Çok bunalmışsın sen, kıyamam. Bak hiç böyle karamsarlığa gerek yok. Ben üniversite mezunuyum ve artık kendi hayatımı kurmak istiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve buranın nasıl yozlaştığını biliyorum. Kafamdaki düşünce şu, bu şehre okumaya yeni gelmiş, düzgün bir kızla evlenmek. O okulunu okusun, ben de yavaştan işime gücüme bakayım, hem kültürlü bir kızla evlenmiş olurum hem de temiz. Üniversite okumasını istiyorum çünkü anlaşmamız için gerekli. Kültürsüz, evden dışarı çıkmayan birisini ne yapayım ben? Benim hayatıma giren birileri oldu ama sevmedim hiçbirini, aşkı, sevgiyi herşeyi eşimle tatmak istiyorum. Sen böyle bir hayat ister misin? Nasıl bakıyorsun olaya?
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana senin gibi hatun lazım :D
tam istediğim gibi bir kızsın..
gerçekten sürekli istekli misin?
7/24 dayanabilir miydin bana?:)023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnerdesin bakıyım sen?:)
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi karım olsa daha ne isterim ya.. :D gece gündüz yaparım
sabaha kadar i&nlemek ister miydin?
Soran+1 yılEvet dayanabilirdim
Cevap sahibi+1 yılgi&zliden çıksam g&lir misin?
Cevap sahibi+1 yılgeliyor musun?:)
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılneden ama? seni mutlu etmek istiyorum tabi bana dayanabilir misin bilmiyorum :))
inletir ve b&ğırtırım seni zevkten
Cevap sahibi+1 yılhadi ama nerdesin? foto atıcam sana
Soran+1 yılÇok kötüsün ya 😞 senin yüzünden kötü oldum gene
Cevap sahibi+1 yılnaptım ki anlamadım? :D :p
hadi naz yapma işte sen de istiyorsun:))
Cevap sahibi+1 yıli&nletiyim mi seni sabaha kadar?:)
Cevap sahibi+1 yılhadi azgın prenses, seni anca benim gibi azgın erkek t&atmin edebilir :))
Soran+1 yılSanane kardeşim? Sen niye maydanoz oluyosun
Soran+1 yılHayalimdin_4506 benim insta burdan ulasabilirsin
Cevap sahibi+1 yılneden bu çocuk ikide bir geliyor anlamadım
bu arada instam yok.. snap var mı sende?
Cevap sahibi+1 yılburda g&zliden çıkayım gel işte.
senle iyi vakit geçireceğiz
Soran+1 yıltamam çık görünce takip atarım sana
Cevap sahibi+1 yılhadi bakıyım :) bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılTakipçi listene bak🙄
Cevap sahibi+1 yılbaktım şimdi :))
Soran+1 yılMaydanoz oldun şimdi defolup gidebilirsin
Cevap sahibi+1 yılne oluyor olum sana? başlarım şimdi senin alfana betana hadi bas git
+1 yıltatlım duygularınla değil hormonlarınla hareket ediyrosun, senin gibiydim bende, 26 yaşımda evlendim ve ilk eşimde yaşadım herşeyimi, sanırım seni tavsiyeme ihtiyacın var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika bir duygu tabi sevdiğin adamla
59 Yorumla
Soran+1 yılYasadin mi bunu?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki evlendin mi? Yoksa bekarken mi yaptin?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim
Soran+1 yılPisman oldun mu peki?
Soran+1 yılVe kac yasindasin?
Cevap sahibi+1 yılPişman olmadım hâlâ birlikteyiz 22
Soran+1 yılMutluluklar o zsman size
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
60Cevap
+1 yılBende 18 im. Bende merak ediyorum ama sonra pisman olucagimi biliyorum. Çünkü karşı cinsin gelip "eski sevgililerimle iliskiye girdim" cümlesi beni ondan sogutuyor. Yargilamiyorum ama elimde degil soguyorum. İlerde birini harbiden seversem. Baskalariyla yatmış olmam onu benden sogutmamalı
102 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende bundan korkuyorum ilerde evlenirsem esime nasil soyleyecem ama surekli aklimdan boyle seyler geciyor kendime engel olamiyorum😞
17:32 - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.
24:3 - Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.
Şu ayetlere bir bak derim şahsen.01 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden yapmadim bende😒
Masturbasyon gibi dusun fakat bunda kendi ellerini degil baskasinin cinsel organiyla yapildigini dusun canin acir fakat masturbasyondan ise bundan daha cok zevk alirsin tabi adamina gore degisiyor
66 Yorumla
Soran+1 yılAma mastta tek taraf surtunuyorsun peki sekste nasil oluyor iki taraftami surtunuyor
Soran+1 yılSadece omu surtunuyor sekste?
ilk ilişkim ilk aşkımla oldu çok güzel bir kızdı ve birlikte olmak için gecenin bir saati o camından sarkıp hemen pencerenin altındaki çatıdan binanın penceresine girip bir alt kattaki boş dairelerine inerdi bende kapısında beklerdim ilk orda olmuştu elektrik falanda yoktu ama çok güzeldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle anlatayım sana ilk olarak senin her noktanı opūp oksamaya başlıcak sonra senin nabzını yukselicek ateş başıcak İslanmaya baslicansın kendini kaybediceksin daha sonrasında islanan yerine sürmeye başlıcak sen hadi gir diceksin ilk girişte kasılman olabilir daha sonra doruklara ulasicaksin ve içe boşalma içinde şunu diyebilirim o sonlarda ki zevk anlatılmaz yaşanır ve sonra içindeki ılık akıntıyı hissediceksin yavaşça dışarı akmaya başlıcak vajinandan anüsüne doğru akicak
020 Yorumla
SoranPeki ya kadin soyunmaktan cekiniyorsa adam ona dokundukca geri cekiyorsa , sonucta ilk ya bu durumu erkek nasil karsilar?
SoranVe penistende korkuyor 😅
Cevap sahibi+1 yılZaten o durumda kıyafetler birer birer çıkar farkında bile olmassin bir bakmissin çıplaksın😊
Soran+1 yılPenis korkusu peki?
Cevap sahibi+1 yılMast esnasında sulanma durumun nasıl kuruluk oluyormu?
Cevap sahibi+1 yılPenis korkusunda aşma metotlari ve yöntemleri var aşılmicak bir sorun değil
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılSoylicem de çok açık olucak silmesinler sonra 😊
Cevap sahibi+1 yılPenis korkusu derken ne olacağından korkuyosun penisin nesin den sana ne yapıcgindan korkuyorsun ayrıca hiç Penis gordunmu?
Soran+1 yılEvet zaten gorunce korktum burdan biri foto atmisti
Soran+1 yılYani iliskiye girince sorun olur mu bilmem
Cevap sahibi+1 yılİyi islanirsan sorun olmaz mast yaparken ıslanma durumun nasıl sen farklı bişey göstermiş sanırım o gösteren nesinden korktun anlamadım
Soran+1 yılNe bilim daha once gormedigim seyi gordum belkide ondandir
Cevap sahibi+1 yılGördükten sonra ne hissettin ne yapmak istedin yeniden görmek istedinmi
Cevap sahibi+1 yılMasturbasyon yaparken neyi dusunuyorsun bide ıslanma durumun nasıl kuruluk var mı
Soran+1 yılKuruluktan kastin nedir mesela
Cevap sahibi+1 yılSoyle soyliyeyim cinsel iliski sirasinda vajinandan zevk suyu gelir buda penisin vajina ya daha rahat ve acısız girmesini sağlar sende masturbasyon yaparken bu sıvı geliyormu gelmiyormu gelmesse sıkıntı olur oyüzden sordum
Soran+1 yılGeliyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman sorun yok Penis korkusunuda gerçek yüz yüze görünce eline alıp vajinana sürunce zAten Penis kendiliğinden girmek isticek nasıl olduğunu bile anlamicaksin 😊
Soran+1 yılUmarım🙄
+1 yılyaşına göre normal bir durumdasın. doğru kişiyi bulduğun zaman ilk deneyimini yaşamanı tavsiye ederim. merakının kurbanı olma.
21 Yorumla
SoranPeki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkekler para basıp dilediğini yapma imkanına sahipken kendisini sadece 1 kişiye ait olmak için bekletecek, nefesine hakim olacak ama kız yapacak ve ileride söyleyince sorun olur mu falan? Olmasın mı? Vicdan ne olacak?
23 Yorumla
SoranHaklisin ama temiz erkeklerde var
Cevap sahibi+1 yılben eşimle evlenmeden önce ısrar edilmesine rağmen reddettim, imkan fırsat geldi ayağıma çok (istedikten sonra her zaman fırsat çıkar) ama kızların aksine erkek olarak kabul etmedim. düşündüğüm tek şey, evlendiğimde eşim sorunca doğru yanıt verebilecek miydim. Yalan söyleyemiyorum zaten, doğruyu söyleyince de bir ömür vicdanen huzurlu olamazdım. şimdi ise yaklaşık 10 senedir her birlikteliğimde birbirimize ait olmanın keyfini yaşıyoruz. duygusal anlamda böyle bir keyif yok. güven var, sevgi var, sadakat zaten başta.. seks sadece bedenle yaşanmıyor, duygularla birlikte zirvesine çıkılıyor. özellikle kadınlar için duygusal anlamda istemesi çok önemli
Soran+1 yılHaklisin valla helal olsun
Evlenince yaparsin ne bu merak kizlardaki anlamiyorum.
42 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum ama sürekli aklımdan bunlar geçiyor
Soran+1 yılYani boş olsamda olmasamda sürekli cinsellik düşünüyorum mast yapmasam rahatlamıyorum
öncelikle şunu belirteyim mast. azalt. kendini dediğin gibi hayat boyu seveceğin erkeğe sakla ve ayrıca erkek ilişki sırasında karsışındakinin sevdiği taptığı kadın olduğunu bilirse emin ol canın yanmaz ve birlikte hazzın doruklarına ulaşırsınız.
00 Yorumla
+1 yılİki tarafında arzusu ile uygun ortamda karşılıklı isteyerek gerçekleştiğinde ileride en çok hatırlanacak hayata dair ilklerdendir... Çok özel anlar yaşamadan anlayamazsın.
00 YorumlaBen de genç yaşlarda bu azginlik hallerim başladı 😂😂😂😂 şimdi onu nasıl azatabilirim derdindeyim dini sakincadan doğru kız bulmadan evlenince her gece inletirim
00 YorumlaKorkma benim gibi uzmana denkgelirsen acısız olur ondan sonra bulutlarda uçarsin zevkten
112 Yorumla
Soran+1 yılTecrubesiz biriyle yaparsam ne olur
Soran+1 yılKorkutma beni ya 😞
Soran+1 yılHadi ya😑
Soran+1 yılArada bir duruluyor zaten kisa suruyor benim ama gunde 2-3 defa da oluyor
Soran+1 yılDegisiyor , bazen haftada 1 bile
Soran+1 yılIste olmuyor o dedigin 😔
+1 yılMillet 8 yaşında sümüğünü yiyor sen mastürbasyon diyorsun..
20 Yorumla
+1 yılİlerde eşinle yaparsın sabretmeyi dene böyle seyler düşünürsen üstesinden gelemezsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGirmedim bakirim sen gibi bende mast bağımlısı oldum artık duramıyorum günde 6 defa mast yapıyorum çok fazla ama duramıyorum 😓
00 Yorumla Ciddi olamazsın bence normal değilsin troll değilsen bir doktora görün
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılSürekli istekli olmak sıkıntımı?
Soran+1 yılBilmiyorum ki bende mastın ne olduğunu araştırarak öğrendim
Soran+1 yılİnan yaptığımın ne olduğunu bile bilmiyordum
Girmiyorum..
Bence sende girme.
İnsanlar menfaatci ve çıkarcı..
Kullandırma kendini..027 Yorumla
Soran+1 yılAma daha ne kadar dayanicam 😞
- +1 yıl
Evlen yuva kur? Yaşın kaç?
Mast yap yeni mast teknikleri geliştir kendine güvenme kimseye insanlar çok kötü pislik..
Neler var neler burda bile yazıyorlar Yatağa atıp bırakırlar adını çıkarır uruspu ederler..
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti cinsellik de Allah'ın emri helalinle ama ayrıca her dokunuş sevaptır eşine.
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ama nasil olacak seneye lisem bitiyor ve 19 yasindayim ben universitede okumak istiyorum esim musade etmez buna bide en fazla 23 yasindaki biriyle evlenirim onunda maddi olarak gucu olurmu bana bakmaya
- +1 yıl
Abisi bende istiyorum bekliyorum maddi durumu ev kredisi vs vs..
Şimdi kız kardeşim ikisi de 18 inde evlendi ikisinin de çocuğu var..
Okumak ile ne olacak ki?
Ben olsam ben de okumasını istemem en fazla ev kredim bitene kadar beklerim o kadar..
Yaşın önemi yoktur abisi..
Maddi gücü yeter mi dersen mutsuz olursun..
Adam olan çalışır çabalar sevdiğine bakar...
Paraya bakarsan mutsuz olursun bunu bil...
Soran+1 yılParaya bakmiyorum bana bakabilmesi lazim ailem onay vermesi lazim ve en onemlisi beni okutmasi lazim bebek falan sorun olmaz hem cocugamada bakarim hem okurumda dogumdan sonrasi bakici tutabilirmi? Iste bunlar var
Soran+1 yılIste o yuzden evlenmek istemiyorum ben , okulum icin ailemi karsima aldim
Soran+1 yılO zaman zina olmuyormu
Soran+1 yılEvlenmeden once yap sonra evlen , gene gunah bence
Soran+1 yılGordum hatta eski imamhatip ogrencisiydim
Soran+1 yılSen beni kacirsana :D
- +1 yıl
Evlenmek istiyorum ama ayrı ev istiyorum şu an ailemle yaşıyorum o yüzden zamanım var hem tanımadan kaçırmak olmaz ki😅abim kaçırdı beş çocuğu var mutlu 😅hayırlısı ben değil ama kardeşim var 24 yaşında efendi delikanlı çalışiyor ailesine bakıyor durumu benden iyi 180 boyu var İstanbul Çekmeköy istersen tanıştırabiliirim hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadisi şerif... Ben bekkiycem ev kredim bitsin 1 sene daha zamanım var..
Soran+1 yılBen kacir diyorum sen kardesini tanitiyon 😂 neyse bosver
Soran+1 yılYalniz ben pencereden atlayamam bohcayla 😂 ev 7 katli ve site
- +1 yıl
Manevi kardeşim öz değil öz kardeşim de var 22 yaşında hiç sevgili olamamış iri yari EyvAllah evlenecek durumum yok şu an yoksa Kaçır beni diyen çok😅😅ben tırmanırim her yere her türlü siteye girerim kuryeyim ben camdan indiririm seni merak etme izle...
https://photos.app.goo.gl/pmhELTeHWgMWP0JC2
..
Soran+1 yılAhaha cok film izliyosun sen :D hayat boyle toz lembe degil mlsf
Soran+1 yıl😂😂yalniz biz kürdüz tehlikeli sularda yuzuyorsun
Soran+1 yılHeleki şu urfa mardin taraflari insanlarindan uzak dur sana tavsiyem :D
- +1 yıl
Kürt Türk beni bağlamaz..
Allah insanı yarattı Türk Kürt yok inananan ve inanmayanlar var tehlikeli biriyim belki nereden biliyorsun yerine göre herşey var bende dosyam da var tehdit taciz darp haneye tecavüz Allah'tan başka kimseden korkamam...
Yüzmeyi de bilmiyorum boyum kadar ama birkaç kişi kurtardım denizden...
İnsan olan herkese yakın olmayanlardan da uzak dururum uzak tutarım sevdiklerimi..
Soran+1 yılO zaman neni bu cehennemden kurtar yani ailemden bana cok buyuk bir iyilik yapmis olursun
Hacı ewlenince onu yasarsin ama bunu bilki o hayal ettigin cinsellik olmaz ilk iliski belki sende aci hissettircek ya bumu iliski diye bilirsin o yuzden herseyin bir zamani var sindilik kendince mast yap hic gercek iliski aklindan gecmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi olanlar genelde korkuyor zaten. Şöyleyim böyle azgınım, cok frna cilginım ama korkuyorum. Oral da yapmam kesinlikle. Eee bu nasıl istek nasıl azgınlık 😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. senin durumun alışkanlığı geçmiş, psikojik sorun haline gelmiş. eğer kendine yeni meşgaleler bulmazsan ilişkiye girmekte kesmez seni.
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim sevismek istedi onu o haliyle kabul etmistim ama son dk vazgectim eger dokunsaydi ileriside gelicekti
Soran+1 yılAyrildim cocuktan
Soran+1 yılBilmiyorum iliskiye girmek istemiyorum benimle evlenseydi belki verirdim ama oda yoktu cunku sanal florttuk ve sevgililik doneminde beni boyle kabul edeceksen anca olur ben dayanamam diyordu benim durum zaten ondan daha kotu yaklasirsa 2 gun sonra hamile oldugum icin aglamak pisman olmak istemedim
Soran+1 yılAynen ama bu istek gitmiyor 😞 basimi belaya sokacak ya
+1 yılEn azindan senin sevisme vaktin gelmis benden demesi
00 Yorumla
+1 yılYaş ın 18 i geçtiyse denemelisin. Mastürbasyon bir yere kadar.
00 YorumlaSenle iyi vakit geçer ama bir anlık dalgınlığa gelip de hata yapmayasın
00 YorumlaDenemeden bilemezsin. Ama ilk erkeğin kocan olmayacaksa deneyimli birisi olsun.
00 Yorumla
+1 yılcanın yanmaz işibi bilen birisi olursa zevk alırsın işkence etme tatlım kendine
00 Yorumla
+1 yılBence bir erkekle ilişkiye girmek cok mithiş bir his vericek bana
Her gece pasif olarak ilişki yadicagimin hayalini kuruyorum😊00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sana ilk özelimi anlatırım ama herkesin gözünün önünde olmaz. Bu ilişki 3 buçuk yıl sürdü hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçine bosalmasini pek hissetmezsin ama seks güzel şey v
Evlenince kocani mutlu edersin sen08 Yorumla
Soran+1 yılIcine bosalinca kadin hissediyormu bunu
- +1 yıl
Sanmıyorum evlenince öğrenirsin artık
Soran+1 yıl7 yil var daha 😑
- +1 yıl
Masta devam ozaman :) nerelisin
Soran+1 yılUrfali😅
- +1 yıl
Arapmisin normal 8 yaşında mast yapman ozaman , sevgilin var mı peki
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Olsada bozdurma sakın kendini
+1 yılsakin ol çılgın kız bu arada 8 yaşında ne mastı yapacan sen salak salak konuşma ya kendini dizginle :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYa valla ciddi söylüyom kimse inanmıyor ama o yaşlarda yapıyordum
- +1 yıl
ya bırak 2. sınıfa gidiyor oluyorsun 8 yaşında neyin ne olduğunu bilmiyordun yalan söyleme bari :D
Soran+1 yılNeden yalan söyleme ihtiyacı duyayım? Ne işime yarıyacak bu sence
- +1 yıl
bir işine yaramayacak ama gerçekten saçma
+1 yılBence çok güzel bir his olmalı düşündükçe bir kızın içinde olmak içine boşalmak acaip haz veriyor
033 Yorumla- +1 yıl
Bu arada 8 yaş baya erkenmiş bunu nasıl hatırlayabiliyorsun
Soran+1 yılBen bisileri kolay unutamiyorumki
- +1 yıl
Bilmem ilginç geldi 8 yaşındayken ben ne yapıyordum hiç hatırlamıyorum 8 yaşımı neredeyse
- +1 yıl
Nasıl başladın ki neler yapıyordun yani
Soran+1 yılYastikla basladim sonra battaniyeyle falan ben netten arastirdim el ile devam ettim bilmiyorum ya ufacik biseyde bile direk aziyorum bunu herkesten sakladim bir tek bende oluyor saniyordum meger herkeste oluyormus arastira arastira zaten ogrendim bir cok seyi hepsi meraktan
- +1 yıl
Ne garip bir dünya ya bir birimizi hayal edip mast yapıyoruz 🙉🙈🙊
- +1 yıl
İstekli bir kız olman bir erkek için bence hayalin ötesinde birley
Soran+1 yılEvlenince hergun istekli olsam esim icin sorun olurmu sence
Soran+1 yılAma cabuk bosaliyorum 2-3 dk suruyor surmuyorda belki
- +1 yıl
Aynısını ben soracaktım her gün istesem sıkılır mı bir kız
- +1 yıl
Aaa neden çok kısaymış
- +1 yıl
Üst üste yaptın mı hiç süre yine mi aynı oluyot
Soran+1 yılBilmiyorum ama bazen gunde 2--3 defada maat yapiyorum
Soran+1 yılMast*
- +1 yıl
Bende öyleyim her gün yapıyırum bir kaç defa ama uzun sürüyor benimkiler
Soran+1 yılPeki evlenirsem bu istek azalirmi sence
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum o zaman daha çok tadını alacaksın tadını aldığında azalacağı hiç zannetmiyorum
Soran+1 yılHergun yapsamdami?
- +1 yıl
Yani bilmiyorum ben her gün istiyorım ve hiç doyabileceğimi düşünmüyorum. Benim gibi bir erkek seni seksten soğutur muydu sıkılır mıydın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladım 😔
- +1 yıl
Sen istemeyecek misin her gün ilişkiye girmek?
Soran+1 yılBilmiyorum , insan hergun sevismek istemez bence
- +1 yıl
Bence ister hatta artık özgür olduğu her an elinin altında olduğu için ister. Hatta bir an önce akşam olsa diye düşünürsün eve gitmeyi gece yatağa girmeyi sabırsızlıkla beklersin
- +1 yıl
Hiç böyle fanteziler kuruyur musun mast yaparken
- +1 yıl
Aklından o an neler geçiyor
Soran+1 yılBilmiyorum ya😅 ama sevdigim adami keske red etmeseydim 😞 elime gecen firsati teptim resmen
Soran+1 yılOo bende fantazi cok 😊
- +1 yıl
Nasıl yani ne oldu ki
- +1 yıl
Burda mısın?
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Hayır 😳
- +1 yıl
Anlamadım konuşmak mı istemiyorsun
cok erken baslamissin zamanla kendini kotu hissetmene neden olur
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi düşün bir fikrim var açık yazamam yanlış düşünmez isen ulas
00 Yorumla
+1 yılBunu ben yazsam sorum silinir... Hemen tahrik ettin beni
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartma :D
Uçuyordum resmen çgerçi yıllardır seks yaparım hala aybı zevk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok farklı bir duygu ve anlatılmakla olmuyor o hiz zevk aldığın haz başka birşeyde yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOfff tam istediğim hatunsun seni varya sabahlara kadar inletirdim 😀😍
07 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir eşin olmasını istermiydin 😃 sürekli onu yapmak isteyen ve güzel bakımlı biri
Cevap sahibi+1 yılİsterdim tabi hic sıkılmazdik her ortamda birlikte olurduk 😀
Soran+1 yılYa kız azgın ve utangaçsa 🙄
Cevap sahibi+1 yılUtangaçligini alirim ben onun sınırlarımızı yıkarız birlikte 😊
Soran+1 yılSen bir gizliden çıksana bakimm 😝
Cevap sahibi+1 yılMuhsin003yaz🙈
Cevap sahibi+1 yılBuldunmu
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok erken ve çok mast yaparsan seksten zevk alamazsınız
00 Yorumla
+1 yılFazla merak iyi değildir
21 Yorumla- +1 yıl
Normal yaşına göre ve şanslı ki bir şey yaşamamış
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere sevissek eminim ki dunyada cenneti gorurdun 😀😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bişey ya yasadiginda göreceksin zaten
00 Yorumla 1/2 hafta ara ver aklına bile gelmez
00 YorumlaMast yapmaya ara ver biraz
00 YorumlaÇok başka ama senin için erken
00 YorumlaBakirim
#Hükümdardöndü10 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorm bakirim daha
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin?
- +1 yıl
Evet
+1 yılanal dene içine boşalt
00 Yorumlahiç düşünme git ver birine
02 Yorumla
Soran+1 yılKime :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinan nasl
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirmedim meraktayım bende.
023 Yorumla
Soran+1 yılBu yasta hemde
Cevap sahibi+1 yılkötü mü
Soran+1 yılYok degil
Cevap sahibi+1 yılkızlar bakir erkekistemez mi?
Soran+1 yılIsterler bende istiyorum zaten😑
Soran+1 yılBu yuzden kimseye vermedim
Cevap sahibi+1 yıloldukça ateşli
Soran+1 yılBen mi :D
Cevap sahibi+1 yılbu durum.. sen ben :)
Soran+1 yılDerken 😄
Cevap sahibi+1 yılhayal ettimde
Soran+1 yıl😂😂😂 daha beni gormedin nasil hayal ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılkonuyu hayal ediyorum ilklerin ilişkisi :)
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmedi mi?
Soran+1 yılNey
Cevap sahibi+1 yılSeninle o anı düşünmem?
Soran+1 yılSanmiyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilseydik sanardın neyse :)
Soran+1 yılYas kac senin?
Cevap sahibi+1 yıl27 sen
Soran+1 yıl18 zaten 25 olsam evlenicemde 😂 7 yil nasil dayanicam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDayanırsın artık yapacak bir şey yok :)
atma ziya 8 yaşında masturbasyona başlamış
02 Yorumla
SoranMastin ne oldugunu bilmiyodum arastirarak simdi bicok seyi ogrendim ve surekli o iliskiye girme istegi oluyor
SoranBakireyim korkuyorum evlenmeden olucak diye
+1 yılMuhteşem bir duygu. Dene derim
00 Yorumlaben gayım harika bir duygu
00 Yorumla
+1 yılErgenlik istek normale iner
00 Yorumla
+1 yılAcı ve zevk , inletirim
00 Yorumla8 yasinda mi abarma lan 😂
00 Yorumlamastını lütfen düzene koy yoksa sıkıntı çekersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an seni arzuladim tanışak mı 😍😍
00 Yorumlaçok güzel bir duygu bence acısı olmaz