Bir kadının bakire olduğu vajinanin görüntüsünden anlaşılır mı. Erkek ilk bakire olan kadınla birlikte olduğunda ilk girişte nasıl bir his oluyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina grüntüsünden pek anlaşılmaz ama içine girerken anlarsın. ayrıca o an kızın verdiği tepkilerden kıızın hal ve hareketlerinden anlaşılır bakire kız.. en başta o an çook aşırı heyecanlı bir his. elin ayağın titriyor heyecandan. hem zevkli hem de heyecanlı, o an kızın meraklı ve utangaç bakışları, acıycakmı, o koca şeyin hepsinimi sokacak endişesinin yüzüne ve hal hareketlerine yansıması başlıbaşına bir heyecan, ve tabiki içine girme zamanı geldiğinde kızın bacak arasına yerleşip kızın bacaklarının yanlara açıldığı ve o eşsiz manzarayı görünce kalbimin duracakmış gibi kütür kütür atması ve o anın heyecanı da bambaşladır.. ilk defa içine sokarken ki hisler, içinde ilerlerken ve köküne kadar sokup içinin ennn derinlerinde olmanın hissi, o an kızın altımda inleyip kıvranmalarının verdiği hisler bammbaşka bir zevktir... ilk defa kendi ellerinle bir kızı soyup görüyorsun, en çok merak ettiğin o memelere dokunup sıkıp okşuyorsun zevkle, bembeyaz kaymak gibi tenini öpüp okşuyorsun doyasıya... hele o kızın bacaklarını yanlara açıp o nefis manzarayı ilk gördüğün anda kalbin duracak gibi çarpıyor kütür kütür, yanaşıyorsun iyice bacak arasına yerleşiyorsun penisin başını sürtüyorsun vajina dudaklarının arasından içeri doğru, sımmsıcaklığı yakıyor adeta penisi, çook hoş hissediyorsun o an ve biran önce dibine dibine girmek istiyorsun ama kızcağızın da bir yandan korkulu bir taraftan heyecanlı bakışları arasında ilk hamleyi yapıp ucunu dayayıp bastırıyorsun kendini kıza, ıslaklığı darlığı ve sımmsıcaklığı çook hoş bir zevk hissi veriyor penise, kendini bastırdıkça içini genişletip girişi içini yarıp ilerleyişi çook harika bir hiss, az sokup çekiyorsun önce alıştırma şeysinden, o anda kızın kıvranması inler gibi olması başını sağa sola çevirmesi ayrı bir haz veriyor öyle görünce kızı, sonra tekrardan sokuyorsun penisin başını bekliyorsun öyle azz kız alışsın diyee, kızın kendini kasmalarını sıkmalarını hissediyorsun penisi sıkıştırması çok hoş zevk veriyor o an, sonra geri çek
318 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsonra geri çeker gibi yapıyorsun kız kendini sıkmayı bıraktığı anda hizlıca ileri hamle yapıp yükleniyorsun kıza ve penis köküne kadar bir anda giriyor enn dibine kadar, penisin başıı feci bir zevkle yanıp kavruluyor o anda.. öylece kalıyorsun, kendini iyice yapıştırıyorsun kıza.. t*şakların da iyice yapışıyor kıza.. içinden hiç çıkartasın gelmiyor.. gözlerini kapatıyorsun.. peniste hissettiğin zevk tüm belden aşağılarına doğru yayılıyor meltem esintisi gibi, kalçalarına dizlerine ayaklarına kadar hissediyorsun zevkii... kızın içinin ennn dibiiinin yakıcı sıcaklığı, içinin darlığı ve kızın kendini sıkmasıyla içi kasıldıkça penisi sıkıştırmasının verdiği zevk hissi eşliğinde peniste ve t*şaklarda sımmmsıcak bir zevkle, kızın içinde titreşim yaşarsın hıphızlı, sanki vajinanın en dibinde hafiften vakum etkisi vardır penisin başını emiyor gibi bir his olur zevk verici, bir yandan da kızın nefiss göğüslerinin tadına doymaya çalışıyorsun okşayıp sıkıyorsun öpüyorsun nefis dudaklarından... kı
Cevap sahibi+1 yılkızın altında kıvranışları inlemeleri apayrı bir haz veriyor sana.. sonra git gel yapmaya başlıyorsun içinde hızlı hızlı, sertçe kökleyerek şlaap diye vuruyorsun.. her vuruşunda t*şakların da şlaap diye vuruyor kıza... ve her vuruşunda kendinden geçiyorsun... uçarcasına bir zevk..
Soran+1 yılVavvv çok etkileyici 😀ilk defa böyle bir anlatım gördüm. Tebrik ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılmerci kuzum, ben bir başkayımdır yaşatırken de anlatırken de... ;) bir de kızın içinde boşalmayı anlatsam okurken orgazm olursun sen de kesin :D
Soran+1 yılHahah😀 anlatilmz yaşanır diyenler okusun bunu harika anlatmissnz 😀
Cevap sahibi+1 yılevet bence de sence ;)
Soran+1 yılBencede 😀
Cevap sahibi+1 yılsen yaşadın mı hiç yoksa hala bakire bir kız olarak yaşamak zorunda mı sın?
Cevap sahibi+1 yılya açıkçası ben de mesela ilk defa kızın içine girerken ve semsert kapkalın penis köküne kadar kızın içindeyken kız ne hisseder bunu çok merak ediyorum ;)
Soran+1 yılNisanliyim ben. İliski yasamadigim için sorunuzn cevabini bilmiyrm:)
Cevap sahibi+1 yılne zaman düğün? tez vakitte evlenin de beni de aydınlat :D sen ilk ilişkiden korkuyor musun? ya da utanma var mı nasıl soyunacam nasıl yatacam onun yanında, beni altına alacak felan nasıl yaparım gibi endişelerin var mı_?
Soran+1 yılDüğün tarihi belli değil yakın bir zamanda yok yani. İlk ilişkiden her kadın gibi bende korkuyorm. Utanma tabiki olur
Cevap sahibi+1 yılpembiş pembiş yanaklı meraklı ve utangaç bakışlarla elin ayağın titrer o an, kalbin kütür kütür atar. ben kızın göğsüne alimi koyduğumda kalbinin kütürtüsü acayipdi, davul çalıyordu sanki biri kızın göğsünün içinde ;) ama o heyecan çok tatlı bir haz veriyor sana.. helalinle yaşıyor olmak da güven hissi veriyor.. ve bence erkek daha ilk geceden kızın önünde soyunup penisini kıza göstermemesi kız açısından daha iyi olur, düşünsene bir anda karşında koca bir kazık tırsarsın, bu koca şey incecik yere nasıl girecek diye, o yüzden ben ilk gecede kıza göstermedim hiç, ama sonrada meraklı meraklı incelemişti özellikle nasıl sertleştiğini felan detaylıca incelemişti :D ama ben de acemiydim yani düşün artık bir sütyen kancasını çözmek için 5 dakka uğraşılır mı :D
Soran+1 yılEvlisinz yani? Nisanlimda sabırsızlıkla bekliyor. Ona kalsa beklemeyecek. Nikahmz olduğu için helalim ama gelinlikle yasamak cok farklı olacak.
Soran+1 yılHarbi çözemedinzmi yaa gerçi kolay birşey değil 😀
Cevap sahibi+1 yıl;) o gelinliği sevdiğin kızın üzerinden çıkartmak, çıkartırken öpe öpe güzelliğini ortaya çıkartmak çook heyecan verici ve çoook hoştu. sevdiğinin karşında kendini sana sunmuş görmek acayipp güzeldi, gelinliğini çıkartıp onu kucağına alıp yatağa yatırmak, yanına uzanıp pembişş yanacıklarından öpe öpe ona sahip olmak, onun kadınlığının verdiği hislerle teninin kalbinin içinin sımmmsıcaklığının verdiği zevklerle kendinden geçmekk çook hoştu.. içine ilk girdiğin an kızın gözlerinin içindeki o hisleri görmek çook huzur vericiydi.. ve en sonunda sevdiğine sıkksıkı sarılıp onun kucağına gömülerek uykuya dalması, o uyurken onun nefesini hissetmesi, saçlarını yanacıklarını göğüslerini hafiften okşaması çook çoook hoş zevklerdi ilk gece..
Soran+1 yılİlk gece geçtikten sonra herşey güzel olurda. Biz hiç birşey yasamadgmz için bir gece de hepsini birden yaşamak korkutuyor insanı
Soran+1 yılEşiniz şanslı romantik bir cinsel haytnz var anladıgm kadarıyla 😀
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. vajinanın dış görünüşünden belli olmaz. dudaklar açılıp zarı görmek gerek. bakire ya da değil giriş fark etmez.
eğer kasılma yaparsa kız zorlanma olur. ama sevişmenin akışında habersiz girilmiş ise fark etmez. kız da bunu fark etmez.01 Yorumla
Soran+1 yılİllak Fark edilir habersizde olsa
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle çok titiz temiz birisin ve öyle bir duruma düşmüşsün ki her yerin kir pas dağ başında kalmışın ya da savaşta günlerce.
Artık kirlenmekten ufak ufak yaralar çıkmaya başlamış cildinde çok kötü durumdasın.
Sonra birden oradan kurtulup sıcak banyo buluyosun sevincin tarifsiz ve banyo yaptıkca büyük keyif ve mutluluk duyuyosun haa işte öyle bir his :D11 Yorumla
Soran+1 yılHahah böyle bir anlatım yoktur kesin 😀 tebrikler
Gizli Üye(36-45)+1 yılilki zor hem kız hemde erkek için... aşırı kasıyor kendini tabiri caizse o yüzden yırta yırta giriyor birde aşırı kan alet resmen ete saplanmış hançer modunda çıkıyor vajinadan... ama sıkı vajina her zaman iyidir... zar olayına gelince anlayan kişi dudaklarını ayırıp dikkatlice bakınca görür zarı...
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok feci anlattınz yaa
Cevap sahibi+1 yılçokmu sert oldu? :(
Soran+1 yılKorktum
Cevap sahibi+1 yılkorkma diğer bir şekil daha var özelden yaz
Cevap sahibi+1 yılhayırdır sen bozdurmayamı karar verdin?
Soran+1 yılHayır
+1 yılErkek bunu anlayamaz yani oturup incelemesi lazım :) erkek için vajina anüs fark etmez yani hepsi aynı. O anda tek düşünülen şey alınan zevk olur
11 Yorumla
Soran+1 yılNefes alsn yeter der gibi oldu
+1 yılBakışla anlaşılmaz.
İlk girişte ve sonrasında sıcaklık hakim.02 Yorumla
Soran+1 yılDaha cok hissediln sıcaklık galiba
- +1 yıl
Evet öyle.
nirvana ancak öyle anlatılır sıcak yumuşak kaygan muhteşem bir his
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha peki 😁
+1 yılBiraz zorlanma darlığın verdiği müthiş zevk zevk suyunun çıkardığı ses yüzündeki acı mutluluk kaygı gibi karışık duygular göğüslerin gidip gelmesi inleme ve rahatlama tabi sonrasında gelen kanama penise bulaşan kan ve heyecan
00 Yorumla
+1 yılDışarıdan pek anlaşılmaz.
Daha dar olduğu için daha zevkli oluyor tabi.07 Yorumla
Soran+1 yılZamanla genişliyor mu
- +1 yıl
Herhalde yani
Doğum falan da yaptıysa. Mesela normal doğumda kesik atıyorlar vajinaya.
Soran+1 yılAynn doğum tabiki etkiler
- +1 yıl
Ama her uzuv gibi yapısıyla da alakalı. Bazı vajinalar daha sarkık oluyor bazıları daha sıkı.
Ayrıca egzersizler de etkiliyor. 40 lı yaşlarda çok sağlam vajinalarla tanışıklığım olmuştur ;)
Soran+1 yılSarkık derken nasıl yani? güzel duran görüntü ne
- +1 yıl
Vajina dudaklarının aşağı doğru sarkması, buruşuk olması, koyu olması . . .
Soran+1 yılHa o zaman birz kalın olması vajina dudaklrinin iyi yani
+1 yılTuhaf ve çok zevkli bir his kelimelerle anlatmak imkansız gibi girdiğin yer yumuşak kaygan ve sıcak
037 Yorumla
Soran+1 yılBütün yorumlar böyle
- +1 yıl
Gerçektede öyle ama senin ilişkin oldumu hiç
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Olsaydı bende sana sormak isterdim penisi içerde hissetmek nasıl bir his diye
Soran+1 yılBilmiyorm
- +1 yıl
Vajinanın sulanması bile beni bir tuhaf ediyo. Sen nasıl birisin isteklimi
Soran+1 yılÇok sayilmaz normal diyelm
- +1 yıl
Ben çok istekliyim ve bu durumdan nefret ediyorum
Soran+1 yılEvlimisiniz
- +1 yıl
Bekarım
Soran+1 yılO kadar sabretti yani bu saatten sonra yapmz
Soran+1 yılPardon yanlış oldu yorum 😀niye kötü olsnki
- +1 yıl
Anlamadım 🙄
Soran+1 yılİstekl olmaniz neden kötü olsnki dedim
- +1 yıl
Ney kötü olsun bişey anlamadım karıştırdın galiba
- +1 yıl
Hmm anladım
Soran+1 yılBen çok istekliyim ve bu durumdan nefret ediyorum
Dednya ona söyledim- +1 yıl
Ama sürekli mast kesmiyo
- +1 yıl
Evet çözüldü karışıklık
Soran+1 yılEvlenin 😀
- +1 yıl
Evliliği beceremiyorum ben
Soran+1 yılDenedinzmi ki
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHmm o zaman birşey diyemem ama neden ayrıldınız
- +1 yıl
Baş ver ya açmayalım bu konuları
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Senin sevgilin var mı
Soran+1 yılNisanliyim
- +1 yıl
Hiç konuşmadın mı bu konuları
Soran+1 yılKonuşuyorz
- +1 yıl
Sevişmen oldumu hiç
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Düğün nezaman
Soran+1 yılTarih belli değil
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ricaederim 😊
İlk girişte güzel oluyor tabiki.. kasılması da cabası.. incelerse tabiki görebilir ama dış görünüşten anlamaz
011 Yorumla
Soran+1 yılBirinden duymuştum anlaşılır diye. erkekler için bu kadar vazgeçilmez olan his nedir
Soran+1 yılBütün erkekler böyle demiş yaa😀
Soran+1 yılErkek milleti hep aynı demek 😀
Soran+1 yılYasamadigim için bilemycem ama yaşayanlardan duyduğun doluluk hissi
Soran+1 yıl:)..
Soran+1 yılEvlenen kadr hesabım kalırsa 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç ilişkim olmadı ama oraya bir kere girmeyi başarırsam ölene kadar çıkmam gibi geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıcacık bir hamura sokuyormuşsun penisini gibi oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnız tabirin hiç hoş gelmedi 😀
Cevap sahibi+1 yılama başka bişey gelmedi aklıma böyle bir hisse yakın sadece. yumuşak ve sıcak bişey işte neyse :D
Soran+1 yılHaha tmm😀
+1 yılBakire olup olmadığı anlaşılmaz. Anca jinekolog incelerse anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörüntüyle anlaşılmaz. Girişte sıcak bir ıslaklık hissi oluyor
095 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çok sevdiği his ıslak ve sıcaklık mi yani
Cevap sahibi+1 yılTabi onun içinde gidip gelme 😄
Soran+1 yılHiç farklı gelmiyor anlattıgn. Vazgeçilemyn his bumu şimdi
Cevap sahibi+1 yılAsıl zevk önsevışmede
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKadının her tarafını tadıyorsun
Soran+1 yılHmm kadın tadı yani
Cevap sahibi+1 yılTabiki heleki göğüsler 😄
Soran+1 yılBen yaşamadım ama kadın içinde zevkli olduğuna eminim
Cevap sahibi+1 yılTabi kadınlar çok zevk alır
Soran+1 yılAnldm
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene dilin onların uçlarında gezindiğini 😄
Soran+1 yılNisanliym ama daha yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılNiye be
Soran+1 yılEvlenince yaşanır
Cevap sahibi+1 yılNikahlı değilmisiniz
Soran+1 yılİma nikahimiz var
Cevap sahibi+1 yılIkeri derecede olmasa da bir yakınlaşma olur sonuçta birbirinizr helalsiniz demi
Soran+1 yılÜç yıllık da sevgilim ama ben uygun bulmuyorum evlenmeden önce
Cevap sahibi+1 yılKonuşmuyor musunuz peki
Soran+1 yılKonuşuyorz sevgiliyken de konuşuyorduk
Cevap sahibi+1 yılEn azından karşı tarafın nelerden hoşlandığını keşfedin derim
Soran+1 yılKonusurken anlamaya çalışyrm
Cevap sahibi+1 yılBu önemli
Soran+1 yılBende önemli olduğunu düşünuyrm ama evlilik öncesi hoş değil
Cevap sahibi+1 yılNikah olnasa dediğin doğru ama boşa kasıyorsunuz kendinizi
Soran+1 yılBirz taviz versem nişanlım daha fazlasını istycktir. zor ikna edyrm zaten
Cevap sahibi+1 yılBu kadar durduğunuza göre demekki hakim olabilirsiniz kendinize
Soran+1 yılBen kendime hakim olurum ama nişanlimi zannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok mu azgın 😄
Soran+1 yılİstekl diyelim
Cevap sahibi+1 yılHer erkekte o var birşey olmaz. hem başka nişanlıları görünce sana kızıyordur
Soran+1 yılAynen öyle nişanlılari bırak sevgilililer bile yaşıyor. Diye çok kızıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklı adam
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılSen haksızsın 😂
Soran+1 yılBen haklıyım demiyrm ki 😀evlenelim öyle diyrm
Cevap sahibi+1 yılIşte haksızlığın orada adam masta devam mı etsin
Soran+1 yılBen onun eşi değilm sonuçta ona karşı bir sorumluluğum yok 😀
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok nikahlı eş sayilmiyor mu
Soran+1 yılEş sayılıyor ama şu an sorumlu sayilmam bence
Cevap sahibi+1 yılAdam zina yapsa senin yüzünden
Soran+1 yılO kadar sabretti yani bu saatten sonra yapmz
Cevap sahibi+1 yılSabrettiğini ne biliyon😉
Soran+1 yılDaha önce ilişkiye girmediğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılInşallah 😄
Soran+1 yılTemennim:)
Cevap sahibi+1 yılErkekleri çok tanımıyorsun
Soran+1 yılTanımıyorum tek tanıdıgim erkek nişanlim
Cevap sahibi+1 yılOff anlamadın dediğimi
Soran+1 yılAnldm erkeklerin zihniyetini duygularını tam tanimiyrsn demek istedin. Nisanlim hayatımdaki ilk erkek ondan önce sevgilim olmadı. Genelde çok sevgilisi olanlar erkeklerin huylarini daha çok bilir 😀
Cevap sahibi+1 yılBilmek istersen burdayım
Soran+1 yılBuradan yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılÖzel şeyler onlar
Soran+1 yılSoru eskidi zaten. Burdan ne kadr yazabilirsnz yeterli
Cevap sahibi+1 yılNişanlı birine asılacağımı düşünüyorsan yanlışsın. belki o konularda bilmek istediğin şeyler vardır diye düşünmüştüm. neyse boşver
Soran+1 yılÖzel şeyleri zaten nişanlimla Konusuyorm. Ben sadece onu daha iyi anlamak için size sordum. Buda özel birşey sayılmaz yani burdan yazamayacak kadar
Cevap sahibi+1 yılNe düşünecek sana sitem ediyordur 😂
Soran+1 yılOnu biliyrm zaten
Cevap sahibi+1 yılBilmek istediğin ne peki
Soran+1 yılYani onu sürekli dile getiriyor zaten :) hani erkekleri çok tanımıyorsun dednya. Onu soruyorm size anlattığım kadryla hiç ilişki yaşamdm diye yalan söylüyor olabilir mi. Bunu anlayabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsın
Soran+1 yılAynı şehirde de değiliz. ayda iki kez geliyor. Aldatsa ruhun duymaz
Cevap sahibi+1 yılHmm sürekli gözönünde değil ama güveniyorsan sorun olmaz
Soran+1 yılBu konuda erkeklere pek güven olmuyor ama bakalım
Cevap sahibi+1 yılErkekle kız aslında aynı hisleri taşır sadece kızlar duygularını saklar erkeklerse dile getirir. onun için erkeklerin başı büyük 😃
Soran+1 yılKadınlar ilişki yasamadn önce eksiklik hissetmiyr ama bir kez yaşadıktan sonra erkekten daha istekli oluyorlar. Cevremde evli arkadslarmn çoğu böyle söylüyor
Cevap sahibi+1 yılYaşayınca tabi daha çok ister ama hormonlar bekarken de rahat bırakmaz 😄o evli arkadaşların umduklarını bulmuş mu peki
Soran+1 yılO kişiden kişiye değişir. Cinsellik konuştuğumzda nişanlimla bendede istek oluyor onu illaki farkedyrm ama hiç mast yapmadım. Hormanlar o kadrda baskın olmuyor demekki😀
Soran+1 yılBulan da var bulamayanda:)
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin sen evlenince de istemezsin be 😄
Cevap sahibi+1 yılBulamayan neyden şikayetçi
Soran+1 yılİşte öyle olursa o bu kadar istekliyken ben öyle olmzsam sıkıntı yaşanacağı kesn. ama ben her kadının aşık olduğu adami çok arzulayacgina eminim.
Soran+1 yılErken boşalma sorun oluyr dediklerine göre.
Cevap sahibi+1 yılSen bekarken mast falan yapnadıysan ilgisizsin demektir bu evlendiğinde de devam eder. erkeğin erken boşalması büyük sorun ama çözümü var
Soran+1 yılDevam etmez. Onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım. Hem erkekde kadın o an istemediği halde arzularını harekete geçirecek kadar yetenekli olması lazm 😀
Cevap sahibi+1 yılIşte erkeklerin en çok şikayrlet ettiği şey kızların evlilik sonrası başım ağrıyor bahaneleri 😃 bekarken hepsi istekli ama sonra değişiyorsunuz
Soran+1 yılBir zahmet basım ağrıyor dedirtmesin oda 😀
Cevap sahibi+1 yılHangi erkek dedirtir 😉 o sizde biyolojik 😄
Soran+1 yılOnu demedim yaa😀yani kendini arzulatabilirse kadının başı neden ağrısın😀
Cevap sahibi+1 yılMesela napmalı
Soran+1 yılMesela yaşattığı sadece zevk olmamalı. Hem duygusal hem bedenen farklı hissetirmeli.
Soran+1 yılAmaç o bir kaç dk lik zevkse onsuz şimdide oluyor yani 😀
Cevap sahibi+1 yılBiraz şans işi kendi işini görüp dönen erkek çok ne yazıkki
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor şimdi
Soran+1 yılBeklentimi yükselten nişanlım 😀 Arada tutku yoksa biraz sönük kalıyor zevk. benm fikrim
Cevap sahibi+1 yılTutkusuz tuzsuz yemek gibidir tabi. erkeğini mutlu etmek için erojen bölgelerini bilmen lazım onu da burda anlatamam inat ediyorsun
Soran+1 yılO kadar özel şeyleri insan sadece eşiyle paylaşmalı ne olursa olsun. O yüzden uygun değil bana göre
Soran+1 yılHem ezbere gidilmezki. İliski esnasında tepkilerine göre bunu anlarsn nelerden daha çok zevk aldığını vs
Cevap sahibi+1 yılYav benle mi paylaş diyorum fikir vermek isterdim mutluluk biraz da bundan geçiyor evlilik öncesi birşeylerin bilinmesi lazım
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılYanlış anlamayın kimse kimseyi mesajla yemez 😀ama ben özelden konuşamam
Cevap sahibi+1 yılAldatmış sayıyorsun demi
Soran+1 yılHem öyle hemde huzursuz hissedrm öyle
Cevap sahibi+1 yılne diyeyim öyle hissediyorsan
Anlaşılır ve çok güzel bir his
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaşılır
Soran+1 yılBencede o kadarı farkedilir
Soran+1 yılNe açıdan
Soran+1 yılİlk heyecan tabiki farklıdır
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNisanliyim
Soran+1 yılŞimdi düşünmüyorm tabi evlenince. Farkli bir sebepten sordum ben
Sıcaklık ve kayganlık hissi
05 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkeğin söylediği gibi
Soran+1 yılO an kadın öl dese ölecek yani😀
Soran+1 yılSonra kadınlar evlenince bunu kullaniyr suçlu oluyor😀
çok tehlikeli bir soru
017 Yorumla
Soran+1 yılNedrn
Soran+1 yılErkeklerin düşkün olduğu kadar var yani
Soran+1 yılBen anlamam:)
Soran+1 yılBurdan yazabilirsiniz
Soran+1 yılArada aşk varsa harika 😀
Soran+1 yılErotik film gibi anlattnz yaa😀
Soran+1 yılHahah seksi ruhunu😀
Soran+1 yılRuhmu?
süper bir his anlatılmaz yaşanır
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatın desem😀
Soran+1 yıltamam
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsüper manyak bişi anlatılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀😀😀
O his anlatılmaz yaşanır
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah klasik erkek lafı 😀
sıcak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı. Girmiyoki ilkinde :D
011 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılSende iyice korkuttun ha
Soran+1 yılZor olur diyince
Soran+1 yılNisanliym ben ama nisanliminda ilk olacak. dogru söylüyorsa
Soran+1 yılOldu 😀
Soran+1 yılYok öyle yapmaz
Anlaşılır.
01 Yorumla
SoranBir siz böyle söylediniz nasıl anlaşılır?
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çok güzel bir his
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş:)
anlaşılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm birisinden duymuştum
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi