Bir erkeğe yatakta erkek olduğunu iliklerine kadar hissettirmek istiyorum. Sevişirken neler söyleyebilirim ve yaptırabilirim? Dünyada tek erkekmiş gibi hissetsin istiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevişmelerin ile öpüsmelerin ile, dokunusların ile, sözlerinle azdırarak zaten hissettirirsin. Bakışlar çok önemli. Gözlerinle yemelisin onu. Onu istediğini hissetmeli.
süpersin
Tam olarak böyleyim🤗
O zaman sorun yok. Zaten hissediyordur rahat ol.
yüksek ateş
adamın üstüne çık, sonra doffy yaparken sen git gel
Yapıyorum bunları
daha ne olsun
Dirty talk sever mi bilmiyorum ama ben severim şahsen harikaymış gibi inle iltifatlar et iyi bir oral yap odun gibi durma butun vucudunu kıvrandır altta bile olsan sırtına tırnaklarını geçir kulağinin dibinde inle
Cinsel olarak konuş harikasın cok iyi beceriyorsun devam et sakın durma alete övgülerle
Söylüyorum bunları
İyi o zaman devam et boyle ve yatakta cılgın ol
sen varya harıka bı kızsın o erkek cok sanslı tek erkekmıs gıbı hıssetırmen of neden senın gıbıler karsıma cıkmaz mk off
Onu çıldırtmak ona erkekligini hissettirir 🙂😉göster ama😊ona hakim ol o sana hakim olmasın biraz
erkeğin nasıl bir fantezi dünyası olduğuna bağlı
Fantezi dünyası pek yok. Hatta ben sert seksten haz alıyorum ama kendisi sert davranmayacağını söylüyor. Bir senelik ilişkimiz daha yeni yeni ağzıma tükürmeye boğazımı sıkmaya başladı. Onlar da benim ısrarla söylememden oldu:)
sende az değilmişsin :)) muhtemelen bağlanmak ve tasma olayını da seviyorsundur ama bunu sana yapacak sözünü geçirecek dominant erkek lazım
Deri kelepçe aldım deneyeceğiz inşallah 🤪
eşin mi? sevgilin mi?
Sevgilim
ters kelepçe yaptır kendine , çaresiz bırak kendini karşısında , itaatkar olursan o zaman belki adamın yatakta arslan gibi kükreyebilir :))
Fikrin için teşekkür ederim :)
kaldı mı böyle dişi be
kemik çorbası yapabiliyor musun?
Ogrenmek istiyor San... anlatayim...
bilmiyorum hiç bişey söyleme
Anirman gerekiyor diğerlerini burdan zaten yazamam
Bunu yazarak anlatamam 😉
davranışların dokunuşların ile
Kim için bunlar
Canlı ders verebilirim afagsbd