Daha 3 ay oldu evleneli çok kibar utangaç bir insan ama birlikte olurken çok hırçınlaşıyor canımı yakmak istiyor sonra da özür dileyip duruyor soğumaya başladım artık ne yapabilirim. lütfen adam gibi cevap verecekler yazsın
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu durumu eşinle uygun bir dille konuşmalısın.
Bu şekilde olduğunda kendini ne kadar kötü hissettiğinizi, cinsellikten soğuduğunuzu burada yazdığınız dan daha samimi bir şekilde anlatın.
Bu veya yarın olabilecek her hangi bir sorunu her zaman çözün ve arkanızda bırakın, yoksa bu ayrılığa kadar gider.
.00 Yorumla
evlenmeden önce yatmadın mı? aaahhh siz çok salaksınız gerçekten belki hoşuna gitmeyecek evlilik demek %90 ı cinsel ilişki demek zaten söylence kızılıyor evlenmeden yatacaksın bu kadar basit baktın seni tatmin edemiyor evlenmiceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılHa ilişkiye gireyim beğenmedim başkasını bulayım. İlginç bir genişlik
Soran+1 yılEvlilik demek seks demek değil. Aile demek
Soran+1 yılTamam
+1 yılCinsel dürtü seni arzulaması çok normal
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
Hard yapıyor eşin. Demek ki içinde bastırılmış duyguları var. Sana fiziken zarar veriyor mu ilişki sırasında? Kollarını bağlamak, sana küfür etmek, seni tokatlamak gibi..
00 YorumlaSanırım sevgi eksikliğiyle yetişmiş biri ve önsevişme, sevgi gösterme faslını atlayıp salt seksten keyif almaya çalışıyor. İlişkiyi boşalma hedefi için değil birlikte mutlu olmak için yapmak lazım
00 Yorumla
+1 yılSert oluyor işte daha iyi bişey bu? Heralde biraz abartıyor sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBastırılmış duygular her zaman patşayacak bir delik arar.
İçindeki öfke haraketlerine de yansımış.00 Yorumlaayrıl tabıkıde cınsel tatmınsızlık 1ıncı derece bosanma nedenı mahkemede sana zarar veren bırıyle omur gecmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne yapmasını istiosan al karşına konuş burdan sana kimse yardım edemez
00 Yorumla
+1 yılSenin şikayetin hırçın, sert olması ve canını yakmak istemesi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadının sorunu patates çuvalı gibi yat anca biraz hareketli ol adamı çıldırtma adam seni mutlu edicem derken köpek olmuş ayıp ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup konuşacaksın başka çaresi yok zira anladığım kadarıyla sert seksten hoşlanıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılzamanla alışırsın. daha Seksi kıyafetler giyerek yönlendirme yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKadın isterse adamı her şekle sokabilir biraz ilişkinin kontrolünü eline al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin cinsellikte veremediği zevki şiddetle vermeye çalışıyor. bundan hoşlanmadığını yoksa soğuyacağını söyle
00 Yorumla
+1 yıl"Kerimcan - vur bana" şarkısını armağan ediyorum sana 😂😂
00 YorumlaTek bir sey var istediginde yapma sebep olarakta bunlri şöyle yaptiklarini anlat
00 YorumlaOtur konuş ben senin fantazilerini istemıyorum de canımı yakıyor zevk almıyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert seviyor demekli o an kendinden geçiyor ama durumu anlat
00 Yorumla
+1 yılBDSM ile ilgileniyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKonuşarak çözülebilecek bir sorundur...
00 Yorumlaçok istekli demekki. ama bu zamanla düzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBastırılmış duyguları o anda ortaya cıkıyodur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi bir psikologa gitmeye ikna etmelisin ve canın yandıgı icin seks yapmaktan korktugunu anlat bikac kere reddet yola gelicektir
+1 yılcok p*rno ızlemıs mı dıye sorsana
00 Yorumlaeşinede bunu böyle anlattın mı peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni mutlu etmiyor mu
00 Yorumla
+1 yılSert seks sevmiyorsun sanırım
00 Yorumla
+1 yıleşin düzelmez seviyorsan idare edecen
00 Yorumla
+1 yılcosuyor yane dimi zevkten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin sekste sert davranmayı seviyor demek
00 Yorumla bir kaç defa reddet bak bakalım kuzu gbi olur 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de oyle olcaksn o sadecr hızlı ılerlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal şeyler hard seviyor belki
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşında eşin
00 Yorumlasakinleştirci ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz