Eşim sertliğini kaybediyor, ne yapabiliriz?

Merhabalar arkadaşlar eşim cinselliğe düşkün libidosu yüksek bir adam. Nişanlıyken sadece sevişiyorduk birliktelik yaşamadık. Sevişmelerimiz saatler sürerdi ancak hiç bir zaman sertliğini kaybetmezdi. Her zaman da çok isteklidir. Evlendiğimiz ilk günlerden beri ön sevişme biraz uzasa sertliğini kaybetmeye başladı. Öncelerde ara ara olmaya başladı alkolden stresten vs. Gibi düşündük. Ancak son zamanlarda çok sık olmaya başladı ve kısa süre içerisinde sertliğini kaybetmeye başladı daha sonra da toparlayamıyor. Doktora tabi ki de gitti. Hormonlarına baktılar fiziksel muayene ettiler. Herhangi bir sorun Olmadığını söylediler. Son zamanlarda 10-15 dakikalık ön sevişmeler de bile sertliğini kaybediyor. Sorun bende mi diye düşündüm sordum hatta ama asla benlik bisey olmadığını söyledi. Evliliğimiz güzel gidiyor. Maddi manevi bir sorunumuzda yok. Bende bakımlı ve temiz bir kadınım. Onun hoşuna gitmeyecek şekilde de asla çıkmam karşısına. Bir kere bile duş almadan sevişmemişimdir. 6 aylık evliyiz. Sertliğini kaybettiğinde ona asla kırıcı bir şey söylemiyorum tabi ki. Olabilir önemli değil gibi onu teselli ediyorum. Ama artık bu durum beni üzmeye başladı. Her sevişmede yine mi aynısı olacak diye odaklanamamaya başladım. Sizce sorun ne olabilir ne önerirsiniz?

Eşim sertliğini kaybediyor, ne yapabiliriz?