ben sahsen böyle seyleri duydukca sasiriyorum. bakireyim ama simdiden evlenirsem esimi nasil mutlu ederim diye hayaller kurup düsüncelere kapiliyorum. en basta tek tarafli degil öpmeler. kadin heryerini yalatip öptürmeyi seviyor ama kendisi yapmiyor. ben sahsen esimin boynunu gögüslerini omzunu ve sirtini öpüp emmek isterim onu dahada zevke getirmek icin heryerinde gezdirrim parmaklarimi narince. ona oral da yaparim dakikalarca tam zirveye ulastirrim ve sonrada finalde farkli pozisyonlar. misal kadinin üste olup erkegi yatagin atmosferini yönlendirmesi gibi ve tabiiki esiminde hosuna gidecek bir cok farkli sey... ilerdeki esime sesleniyorum cok sansilisin mutluluktan zevkten cildirtcam seni :D simdi azgin bakire gibi yorumlarda gelr ama umrumda degil sonucta herhangi biriyle degil kocamla yapmanin hayali bunlar
Farketmez seks evrensel özgürlüktür ihtiyaçtır kimle yaparsan yap. 😃 yatakta ölü gibi yatma yeter kucağına otur ateşlice öpüş gözlerine bak hissettir yani 😃
gerci evlilige Kadar gelmis ise zaten belli bir ask Sevgi varir ama ne bileyim erkekleri sadece görsel düsünür saniyorum ask mesk pek umursamazlar gibime geliyor sanki tek aradiginiz seksi vucut gbi geliyor bana. performansi ya da aski ikinci plandami sizler icin?
Haklısın var öyle hatta çoğu erkek bulduğunu bunuyor ama öyle olmayanlar da var normalde kızların geneli de senin gibi değil ama senin gibi olan da var az da olsa önemli olan işlev her şeyden önce bence kadında da erkekte de elmasın var kullanamıyorsan gümüşün olsun ama kullan yani daha iyi bu arada buradan olmuyor ya sana da uygunsa yazar mısın
öye degil iste karini sevmek begenmek baska aman bahtima bu düstü demek baska. öyle p*rno yildizlari gibi meme bacak vajina vsyr nadiren var gercek Hayat baska onlari hayal ederseniz hayal kirikligi olur elbette
@Sağlıkolsn bakalim ya nasip... bana sorsan aynisini sevdigim adamiin kusurlari bile bana Tatli gelir ama saniyorumki karsimdkai beni begenmez.. aslinda yüz olarak cok guzel bir kizim herkes begeniyor türkan soraya benzetiyorla kocaman gözlü briyim yüzümde türkan soraya benzer 1 ben var minik belime Kadar saclarim var. ama iste hafif Kilo ve karnimdaki catlaklar benim aklim atakiliyo Hemde coooook. apttallik belki düsündügüm ama öyle malesef
@Sağlıkolsn konuşmak istese birileriyle gizliden görüş paylaşmazdı. Geldin yorumunu yaptın bir şey demedik. Ama kimseyi zorlamaya hakkın yok birader konuşmak isterse atar mesaj.
Bence doğanın kanunu gibi bişi mi desem bilmiyorum ama kadınlar altta olmayı daha çok sever erkeği onu öyle bir kapatsınki kaçacak yer bulamasın onun altında ezilmek her yeri öpülmekten mest olmak öpüşürken de sevişirken de erkeğin onu sıkıştırması her yerine hakim olması gibi şeyler ister diye düşünüyorum şahsen ben öyle isterim o yüzden bu malak gibi yatmak olmuyoda erkeğin üstte olmasını onun bizi sıkıştırmasını kapatmasını istediğimizden bence
Evet tabi mesela öpüşürken de ayakta kendine çekmek duvara yaslamak ya da duvara yaslayıp ayakta seks yapmak ya da masaya yatırmak mutfak tezgahına oturtmak yani hep erkek sarıp sarmalıyor kadınlarda bunu seviyo ama tabiki kadının da üstte olduğu pozisyonlarda olacak ama çoğunlukla erkek üstte kadın kendini teslim ediyo
Utangaçlığın kırılıt tabii partnerinde yardımcı olmalı sana. Biraz ateşli davranman gerekir ön sevişmede olsun vs kucağa oturma göz teması, dokunmak. Ve bir sürü şey. Hisset anı yaşa
bunun yabancı birin yat yapayım demesiyle alakası yok sen soruyu tamamen yanlış anlamışşsınn pozisyon zenginliğinden bahsediyoruz sen malak gibi yatanı yapmazmısın diyorsunn
senin gibi türk kızları olduğu sürece türk erkekleri alman rus ve çek kızlarına ilgiyi artırıcaktır bu yolda devam ettt seninle evlenenin vay haline sonra aldatıldım demedeee
En İyi Cevaplar