Erkek gömleği kadin giyince cinsel obje olarak gömlek algılanır ama ülkemizde bu düşünce yok işlemiyor. Kadınin kendisi cinsel obje olarak algılanıyor zaten. Küresel anlamda konuşursak benimde pek anlam veremediğim bir durum ki hoş öyle de ciddi ciddi merak etmiyor araştırmaya değer bir durum olarak gelmiyir bana
Kabaca düşünürsek genelde malum olayda erkek kadının üstündedir, sabahında ise sevdiği seviştiği adamın kokusu sinmiş olan gömlek veya tshirt kadının üstünde olmuş oluyor bir nevi metafor mu acaba :D kadın içgüdüsel olarak kendi giyiyor dizilerde
Normalde o gömleğin içinde adam var ya, ama o esnada ise kadın.. Yani adamın teninin yerine geçecek kadar onunla iç içe olmuş gibi bir mesaj gidiyor olabilir beyinlerine erkeklerin.. Ama aynısını erkek yapmış olsa son derece itici olur..
Uzman psikiyatr Nevzat Tarhan, kadınların ve erkeklerin illişkiden beklediği şeylerin bazen ortak olsa da, çoğu zaman farklı olduğunu dile getiriyor. "Kadın ilişkide erkeğe erotizm verir ve bunun karşılığında romantizm ister. Erkekse kadına romantizm verir ve erotizm ister." Erkeğin ve kadının ilişkiden beklentileri, anahtar ve kilit gibi birbirini tamamlıyor
erkek gömleği olması fark etmez altı kısmı çıplak olunca üstte sadece gömlek kalçalarına kadar geliyor oradan vajinasının ve poposunun görünümü seksi oluyor o şekilde
benim hoşuma gidiyor.. yani güzel duruyor bu durum.. nedeni nedir fakat bilmem.. sadece birlikte uyandıktan sonra.. giyinmesi mi zor geliyor kadının.. ondan mı giyiyor erkeğin gömleğini çözemedim =)
belki kız üstüne meyvesuyu döktü giymek zorunda kaldı da olabilir şahsen hemen cinselliğe vurmuyorum he ama fotodaki gibi altındada bişi yoksa bir zahmet cinsellik gelsin yani çocuk gömleğimi giy demiş ama pijama altı yokmuymuş derler yani :)
Kadının yedek giysisi yoktur anlık gelişir erkegin evinde oda rahat olduğundan dolayı gömlegini giyer. O zaman da akla bu düşunce gelmesi normal yani...
En İyi Cevaplar