1 yılfilmlerde özeniliyor sanırım... filmlerde genelde tanışılan gece yatakta bitiyor. Kızın o evde giyecek bir şeyi yok. Erkek gömleği elbette daha büyük beden olduğu için sadece üst kıyfet değil aşağısını da kapatıyor haliyle... filmlerde bu hep böyle tasvir edilir. millet de özeniyor popüler kültüre
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAnın rehavetiyle çok parçalı şeyler giymek zor geldiği için... Tamamen rahatlamışım bir de giyinmeye mi uğraşayım
42 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Ricalar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGüzel olur çünkü alel acele uzerine onu alıp sigara yakmak ya da bir içki almak.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılÖzel bir anlamı yok erkek şeyleri büyük kalıp oluyor çıplak çıplak oraya buraya gitmemek için giyiyoruz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBencede ne gerek var artist artist hareketler işte 😂 😂 senin herşeyin benim demeye getiriyorlar sanırım 😂
34 Yorumla- 1 yıl
Bak erkeğin kazağını gömleğini giyer ama boxerini giymez mesela 🤣
- 1 yıl
Yani dimi 😂 seviyorsa onu da giyer beyaz fanilasini da giyer oyuzden diyorum gerek yok böyle artistlik hareketlere 😂😂
- 1 yıl
Yav düşünsene seksten sonra senin tanganı veya sütyenini giyse komik mi olur itici mi olur değil mi? 🤣🤣🤣
- 1 yıl
İvetttt 😁🙄🙈
Çok filim ya da dizi izlemeni tavsiye etmiyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks ile alakası yok söyleyeceğim şeyin ama ben bekarken sevgilimin ceketini giymistim o vermişti ceketini ertesi gün ona geri vermiştim bu arada ayakkabılarımı o giydiriyordu çantamı da o tasiyordu
219 Yorumla- 1 yıl
Seninki biraz ezik ve silik bir tipmiş. Ya da sen dominant, o itaatkar yapıdaymış diyebilirim
Cevap sahibi1 yılTam tersi ne silik ne de ezik sadece aşırı kontrolcü biriydi çok şükür öyle bişey yok şu an olmasında dengesiz oluyorlar takıntılı
- 1 yıl
Bence de harika bir davranış centilmen olmak siliklik demek değildir ki, bir bebeğe karşı da mesela çok ilgili davranırsın üstüne titrersin çok emek gösterirsin o zaman küçücük bebeğin karşısında pasif mi oluyoruz hayır aksine sevgi emek ister, sevgi incelik demektir. Bir kadın da aynı şekilde bir adamın üzerine titreyebilir ve bunun pasif olmakla ilgisi yok.
Cevap sahibi1 yılValla bişey yapmadım hep öyleydi sürekli ayakkabarimi giydirir ayakkabı ayağımı vursa gider yeni bir ayakkabı alır onu giydirir sonra usudugumde ceketini verir çantamı taşır tisortum batsa yeni bı tişört alır 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılAma çok kiskancti 😂Ne deyim bilemedim umarim seni çok seven değer veren biri olur hayatında 🙏🏻🙏🏻tabi öncelikle iyi biri olsun🙏🏻🙏🏻
- 1 yıl
Hahahahhh kıskançlık da dozunda kötü değil eğer kimsenin hayatını kısıtlamıyorsa. Siz ayrısınız sanırım? Eğer birlikteyseniz umarım ilişkiniz çok güzel geçer. Değilseniz de, aynı dileklerin senin için de geçerli olsun çook daha iyilerini nasip etsin sana 🙏 İncelikten anlayan beyefendiler her daim öndedir.
Cevap sahibi1 yılEvet çok eski bekarkendi o evlendi sonra ben.. zaten karakter yapimiz uymuyordu mutlu olsun tabiki şimdi bende evliyim ve çocuklarım var çok şükür bende mutluyum Ama tabiki güzel dileklerim senin için 🙏🏻🌸
Cevap sahibi10 ayYorgunlukla ne alakası var dhhhhff😒🙄🙄🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılSeksi durduğumuzu düşünüyoruz ya da gerçekten aşıksak
50 Yorumla
1 yılOnla bütünleşme isteği onlar cinselliklerini sevilme görüyor
00 Yorumla
1 yılFilmlerden esinlenilerek bilinç altında kalıyor olmalı deneyeyim bende düşüncesi olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılalla alla 650 bin kere yaptim hiç bi kiz giymedigi gömlegimi
10 Yorumla
1 yılhiç giymedim
91 Yorumla
1 yılBu da fantazinin bir parçası
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana verdim artık bir parçamsın gibi bir şey
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özeniyor olabilirler sanırım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGecelik vs yoksa giyilebilir
54 Yorumla- 1 yıl
Ondan dolayı giymiyorlar
Cevap sahibi1 yılNeden giyiyorlar
- 1 yıl
Erkeğin gözüne biraz şapşik biraz komik, biraz da sevimli göründüğü için giyer
Cevap sahibi1 yılHmm ben hiç giymedim ama giyersem de dediğim gibi cıbıldak gezmek istemediğim için wc’ye falan gideceksem giyip yatağa girince çıkarmak üzere giyerim
Kim yapıyor onu hiç görmedim duymadım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılGüzel duruyor fifkf
30 Yorumla Rahat diyedir skdhkdj
10 Yorumla
1 yılO dediğin filmlerde olur
10 Yorumla
1 yılÇok fazla dizi izlemekle hep bunlar oluyor
00 Yorumla
1 yılHep dizi ve filmlerde gördük 😂😂
00 Yorumla
1 yılKokusu üstünde kalsın diye olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılKendilerini seksi sanıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen sweatini giyerim 😄
30 Yorumla
1 yılKokusu içindir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÜşüyodur ondan giyiyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFilmlerin empoze etmesi
10 YorumlaBende anlamış değilim kdkd
30 Yorumla
1 yılFilm/dizi etkisi.
13 Yorumla- 1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum
- 1 yıl
Ben sordun diye kendi düşüncemi söyledim
- 1 yıl
Tamam. Kimse Benim gibi düşünmek zorunda değil. Ben de kendi düşüncemi söyledim.
Ee sende kadınınkini genişletiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySence?
01 Yorumla- 9 ay
Erkeğe şapşik görünmeyi sever kadın. Erkek de kadının şapşik halini sever
Gizli Üye(18-24)1 yılNe anlatiyorsun dayı
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası