1,5 yıllık bir ilişkim var ben mastürbasyon bile yapmayı bilmiyorken sevgilim anllattı şu şekilde yap diye önceden hiç merakım yokdu çünkü sevgilimle birleşme olmadan bişeyler yaşıyoruz ve ben sevgilime çok aşığım oda aynı şekilde dün bir film izliyordum çocuk kızın beline dokunuyordu ve kızın içi gidiyordu o an sevgilim aklıma geldi onun bana dokunması o an yaşadığm duygular geldi aklıma ve çok arzuladım sevişmeyi veya başkasını değil sadece sevgilimin bana dokunduğu zmanki duyguları hissettim böyle ufak bişeyde onu arzulamam normal mi böyle duygular ilk kez oluyor bana bu arada ben 19 yaşımda sevgilim 22 yaşında ben sevgilimle buluşmadan önce heyecandan midem bulanıyor kusuyorum bana dokunduğu zman sıcak basıyor karnıma ağrı giriyor nefesim kesiliyor gibi oluyor herkezde oluyormu bu yoksa biz kızlar çokmu duygusal yaklaşıyoruz bu olaylara
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk olduğu için heyecan yaşaman normal. Bekarete önem verdiğin için ileri de gidemiyorsun. Masturbasyon la tam bir orgazm da yaşamıyorsun. Ancak ona rağmen çok fazla akıntın olur ve ıslanırsın. Hatta vücudunu ilk kez tanıyorsun böylesin.. şimdi cinsel isteklerin daha fazla doğrumu
03 Yorumla
Soran+1 yılancak bu kadar doğru anlatılabilirdii aynen öyleyim
Cevap sahibi+1 yılhatta vajinanın hareketleri bile seni korkutuyor olmalı. Özellikle ıslanman çok artmış olmalı. Ve içinde bir boşluk hissi yaşıyorsun. Kendi kendine kasılıyor bu seni hem zevklendiriyor hemde korkutuyor kendine hakim olmamaktan korkuyosun. Gözlerini kapattığında aklına hiç gelmeyen sevişme sahneleri geliyor olmalı. Vajinana hiç dokunmayan sen şimdi oraya dokunmamak için kendini zor tutuyorsun değilmi
Cevap sahibi+1 yılyanlış birşeymi yazdım
+1 yılnormal bir durum daha önce yaşamadığın için ve sevgilini sevmen olaya farklı bir duygu aidiyet duygusu yüklüyor... ve çok açsın... ve aşırı sulusun...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı şekilde öyleyim.
15 Yorumla
Soran+1 yılrahatsızmısın peki bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bu konuları sevmediğim ve istemediğim için. Ayrılma noktasındayız hatta o konuşmak istiyor ben istemiyorum.
Soran+1 yılsaygı duyması lazım senin fikirlerine
Cevap sahibi+1 yılEngel olamadığını söylüyor. Uğraşıyordu en başta çok pişman oluyordu ağlıyordu yapmak istemiyorum ben de ya bıktım diye. Elimde değil diyordu ama artık sanırım uğraşmak istemiyor bilemedim. 3 yıldır beraberiz ama iki gündür konuşmuyoruz üzgünüm çünkü saçma sapan konular yüzünden ne haldeyiz...
Soran+1 yılama sen istemiyorsan engel olmak zorunda buna yapacak bişey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
hayır sadece sende oluyor bız hepımız alısıgız buna
00 Yorumla
+1 yılKimisinde olur normaldir herkeste olmaz
10 Yorumla
+1 yılTen uyumunu araştır anlarsın
00 YorumlaNormal normal geçer ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha toysun
11 Yorumla
Soran+1 yılilerleyen zamanlarda geçermi yani
Heyecan ateslenme normal yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılergenlik bu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılNormal normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişiyonuz mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur öyle
00 YorumlaÇok uzun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSular selmi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIstek olmasi normal.
Bazen benimkisi kalkıyor