insan neden çok sevdiğini cinsel olarak arzulayamaz? Uzun süreli bir ilişkim var. Onu seviyorum ve cok degerli benim için. Ama cinsel olarak arzulayamıyorum. Hani onunla cinsellik yaşamak bana tuhaf geliyor hayaş edince. Sizce neden böyleyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Peki en başta da öyle miydi yoksa sonradan mı böylesin Ya da mesela ona karşı olmuyor dedinya evdeyken istek gelmiyor mu?
Önceden böyle değildim. Sonradan böyle oldu Baskası için hayal kurabiliyorum. Ama o bana dokununca sanki tacize uğruyor gibi hissediyorum.
Nasıl yaa soğumuşsun o zaman baya ama sevgim bitmedi diyorsun anladığım kadarıyla
Evet sevgim bitmedi. Degerli benim için. Cinselliği üstün görmüyorum sevgimden. Benim için prıblem değil bu durum. Sevdiğiö kişiden cinsellik yüzünden vazgecemem ama işte neden böyleyim diye merak ediyorum. Bu arada sevgilim de asla sorun etmiyor bunu. Evliliği düşünüyoruz
Peki istekli olduğun zaman napıyorsun sevgilinle bişey yaşayamazsan nasıl olacak?
sdece onunla mı yoksa başkası içinde mi hayal kuramıyorsun?
Baskası için hayal kurabiliyorum. Ama o bana dokununca sanki tacize uğruyor gibi hissediyorum
insellik yaşamadınızmı onunla. bir gariplik var demek. çözmek lazım
Yasadık. İlişki baslarındayken cok güzedi hersey. Ama sonra sonra böyle hissetmeye basladım
sana tutumundsn olabilir. görüşleri ters olabilir. hoşuna gitmtyen şeler yapıyor olabilir yatakta. sence*
bıraz yapsanız ıcıne almak ıcın cıldırcaksın
su an oyle gelıyor saana
Ama o bana dokununca kendimi tacize ugruyor, kötğ bir sey yapıyor gibi hissediyorum artık. Önceden böyle hissetmiyordum
bu cok yanlıs ya o zaman sen bununla nası yatacaksın
sevdıgıne emın mısın? oral vs yasıyomusunuz belkı osekılde alısırsın
Evlendiğinde değişirsin.
onla olmayacaksa neden seveyim onu
Peki onun dışında başkasını arzuladığın oldu mu
Çok normal
Aseksüelsin
Ama cinsel dürtülerim var normalde
Hiç bir insan cinsel dürtüsü olmadan yaşayamaz zaten, bende senin gibiyim sevdiğim birini arzulayamıyorum çok tuhaf geliyor
Sence neden böyleyiz
Bilmiyorum ürolojiye bile gittim cinsel ilişki esnasında bana çok sorun çıkartıyor erekte olamıyorum ama ne yaptıysam ne ettiysem bir çözüm bulamadım siz ne yaptınız daha öncesinden bu problemi çözebilmek için
Ben çözüm bulamadın. Sevgilim de sorun etmiyor. Hersey seks değil ben canım mıyım seks için senden mi vaxgecicem diyor.
Ama inan bir yere kadar, sonu hep hüsran oluyor ben sana söyleyeyim de