erkekler hepmi böyle acaba? Eşim bazen iki bazen üç dört haftada bir eve geliyo çalıştığı için geldinde yanımdan ayrılmak istemez sanıyodum ama öyle olmuyo, her geldinde başka şeylerle uğraşıyo benle dışarı çıkmıyo yüz defa desem anca yemeğe çıkıyoruz, bide ailesiyle oturuyoruz bu arada. Neyse gece duş alıyor geceliğimi giyiyor onu bekliyorum odamda gelmiyo salonda telefonuna bakıyo yanına gidiyorum bazen ama yine gelmiyo bazende uyuyorum sonra geliyo gece bir iki gibi. İstekliyse beraber oluyoruz değilse uyuyor ben çok üzülüyorum benle ilgilensin istiyorum ilgilenmediği için bende fazla üstüne düşmüyorum ne yapmalıyım onun yaptığınımı yoksa daha çok mu ilgilenöeliyim?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler olabiliyor, sana ilgisini kaybetmiş ancak bu temelli olmak zorunda değil. Kendini tekrar cazip kıl, istet. Seni görünce tekrar arzulamaya başlasın. Bu illa seksi bir şeyler giyerek yapacağın bir şey değil. Ne olduğunu da ben tam olarak söyleyemem, çünkü ne seni ne kocanı tanıyorum.
Kovalayan olma, kaçan ol. Yani demek istediğim gidip kocana seni istiyorum deme. Kocana seni istiyorum dedirt. Bu ilgisizlik süreç halinde devam ederse aldatmaya kadar uzanabilir, dikkatli ol derim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDun guzel bir soru vardi bu bolumde. Oryantal dans sizi etkiler ki diyordu. sende ona oryantal gibi seksi danslar yapip seksi kostumler giyersen ilgi cekersin
07 Yorumla
Soran+1 yılBen beceremem öyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yılIlla profesyonel oynamana gerek yok ki seksi bir kostum giy biraz cilve yap
Soran+1 yılDalga geçmesin sonra
Cevap sahibi+1 yılHosuna bile gider sen yap. Yanina birseyler de kat tabiki😉
Cevap sahibi+1 yılIstersen yardimci olurum
Cevap sahibi+1 yılOradamisin
Cevap sahibi+1 yılEig icin tesekurler
+1 yılBen şüphelenirdim hem ayrı kalıyorsunuz hem sana yaklaşmıyor tuaf 😕 Bir gün ayrı kalamam ha kalsak bile ikinci gün acısını çıkartırdım..
Cilveli-samimi ol belki de yoruluyordur. Derdinin ne olduğunu öğrenmeye çalış. İşi stresli olabilir. Konuşmadan bilmezsin..00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılŞu yazıyı dikkatle oku.
Eşini ateşlemek elinde.
sehves.tumblr.com/.../not-bu-yaz%C4%B1-k%C4%B1z-k%C4%B1za-bir-sohbettir-l%C3%BCtfen04 Yorumla
Soran+1 yılBunlar bana ters ne o ya baska erkeklere dokundurun falan baska kadin alin daha neler
Soran+1 yılTamam bazi seyler yapilir ama abartmislar
- +1 yıl
Sen abartma.
Dozunu sen bileceksin.
O yazıda en alt ve en üst sınırlar yazılı.
Sen ortada makul bir seviyede uygulayabilirsin.
Ama sen ön yargı ile "ben öyle bir kadın" değilim diyorsan baştan söyleyim çaren yok.
Erkekler yatakta "fahişe" isterler.
Eğer bana inanmıyorsan anket aç sor bakalım kaç erkek hayallerindeki kadının mutfakta aşçı, yatakta fahişe olmasını istiyor.
Soran+1 yılEvet haklisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılStresliyse ya da daha önemli bir şey varsa kafasında canı istemeyebilir. Her erkek farklı şeylerden hoşlanır. Sen gecelik giydin diye hoşlanmasını bekleme. Şahsen ben hoşlanmam.
Aldatıyor da olabilir. Boşaldığında sperm oldukça az geliyorsa bir şeyler karıştırıyor olabilir. İhtimal var. Bir de cinselliği monoton yaşamamak gerekiyor. Soracaksın ve neyi sevdiğini anlayacaksın. Hayır demeyeceksin kolay kolay.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan ne hodukler var be. Evde gül gibi karim bekleyecek iki haftada bir eve gelecem. Ve hicbir sey yapmayacam evde kaldığım süre içinde ona rahatlik mi veririm ya. Yataktan kalkamaz ederim hatunumu doyururum yanindan ayrilmam. Senin isin zor sabredebilirsen et
00 Yorumla
+1 yılDerdi neymiş öğren
Ateşli ol şehvetli ol :) ilgilenmeye devam et aniden öp aniden sarıl yaninizda kimse yokken ama03 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep sarılıyorum öpüyorum orda sorun yok
+1 yılÜstüne düştükçe o senden daha da uzaklasacaktır. Üzerine düşen görevleri yerine getir onunda sorumluluklarını yerine getirmesini bekle. Bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani soğukmu davranıyım
- +1 yıl
Soğukta davranma fakat öyle aman canım cicim yapma
Adam seni istemio sevmio bariz belli seven adam bunları yapmaz
00 YorumlaIşın zor ama bununda çaresi yok değil bence bu durumu kurtarabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çalışmadım içinmi aca ortamım yok evde hizmetçi gibiyim
Soran+1 yılBilmiyorum ben ailemi arkadaşlarımı bıraktım onun oturduğu şehre geldim ama değerimi bilmiyo gibi
cınsel tatmınsızlık en buyuk bosanma nedenı o adam bence senı aldatıyor demedı deme
04 Yorumla
SoranKimle
Soran+1 yıliyi misin baldızı yurtdışında bikere
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki istediği zaman kalkmıyor olabilir 😬 bir de böyle bişey var.
03 Yorumla- +1 yıl
Ulan😂😂😁😁
Soran+1 yıl@Sarp_Nıkılsın yok oyle bir sorun
- +1 yıl
Eee o zmn farkli şeyler deneyin
+1 yılNasıl sabredıyosun o kadar uzun sen. kocan dısarda kesın işini halledıyo olmalı duramz mumkun degıl bir erkek o kadar..
00 Yorumla
+1 yılCevaplardan ve goruslerden anladigim kadari ile sorun sende, kendinden taviz vermiyor burnundan kil aldirmiyorsun, boyle devam edersen kaybedeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçık açık konuş. bu durumdan rahatsız olduğunu, ondan bir hareket beklediğini bilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtur konuş ne hissettigini anlat. Eşek sıpası ya. Ayda bir eve gel sonrada götünle konus.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusmadimmi saniyosun
Cevap sahibi+1 yılAblacım hastalandiginda bir antibiyotigi bir hafra gundec iki kere icme şarti ile iyilesiyorsun. Bu bir surectir
Niye sen caba gösteriyorsun ki bırak birazda o çabalasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuyu bence direkt onunla konuşursan daha iyi olur burdaki yorumlar sadece kafanı karıştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef bu herkeste var.
Zamanla cinsel arzu azalir eslere karsi.
Mstbsyn yapmayi biliyormusun?01 Yorumla
Soran+1 yılE yani
+1 yılkusura bakma ama muhtemelen aldatılıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalan adamı kim napsın
- +1 yıl
bu söylediğini adama da söylüyorsan tabi birlikte olmaktan kaçar.
Soran+1 yılHakliymissim aldatiyomus
+1 yılNe dersin başka bir kadını seviyor olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılAldatiliyor olabilirsin ya da kocanda iş yok
00 Yorumla
+1 yılBir problem var konuşmalısnız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Daha çok ilgilen onunla
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisiniz ki?
08 Yorumla
Soran+1 yılÜç olcak
- +1 yıl
ilgi göstermelisin soğukluk girmemesi lazım ama girmiş belli ki, cinselligin sadece erkek tarafından istenmediğini onu istediği belli et her gece sırnaş etkilemeye çalış, tüm yolları denedikten sonra bir değişim yoksa da senin smacın ne deyip tepkini gösterebilirsin
Soran+1 yılNeden gelmiyosun dedimde ya uykum yok diyo ya da ses yaparım telefonda bişeyler izlerken bebek uyanır diyo benle ilgilenmedini söyledimde işlerden dolayı evdeki işlere yetişemiyomuş stresliymiş falan herşeye bir bahane bilmiyorum eşinden ailenden daha önemlimi herşey
- +1 yıl
Tabiki aileden önemli değil, bebek olalı ne kadar oldu, onun ilgisini tekrar çekmelisin. Hep mi böyle idi yoksa belli bir zamandan sonra mi değişti bunlar önemli
Soran+1 yılHep evlendimizden beri böyle bebek bir yaşında onlada fazla ilgilenmiyo zaten
- +1 yıl
Görücü usulü falan mi evlendin anlamadım ki? Yaslarınız yakın mi? Herşeyi denedin mi eşini kazanmak için?
Soran+1 yılEvet görücü usulü tanıştık bir ay konuştuk istemeye gelicez dedi bende tamam dedim yani kader kısmet heralde niye evlendiysek
- +1 yıl
Bir çaresi olmalı, dertleşir misin kocanla dostça arkadaşça
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılNapiyon sen bu arada mast ile mi idare ediyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Yazik ya evleniyolar esleri evde kuruyup gidiyo uzuliyorum. istekli bir bayanmisn hergun yapmk zornda mi kaliyosn
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Kocana dedin mi bu durumu yoksa umursamiyo mu
Evliljk boyle iste aski seksi herseyi olduruyir
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ilk günden böyle ilgisiz
Soran+1 yılYirmi sekiz
Soran+1 yılNiye çokmu yaşlıyımki zaten 25 te evlendim ozamana kadar bişey yaşamadım şimdide ayda bir
Soran+1 yılGerek yok
Onun yaptığını yaparsan işin içinden çıkamazsın
00 Yorumla
+1 yılİlgiyi artırmak iyidir ve değişik kıyafetler dene
02 Yorumla
Soran+1 yılYataktamı
- +1 yıl
Evt
Gizli Üye(36-45)+1 yılDış görünüş cilve vs eksik bnce sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cilveli değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatıyor ya da makine çalışmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden böyle odunlara ömrünüzü verirsiniz bilmem
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkeklerin çoğu odun
Cevap sahibi+1 yılÇoğu evet. O odunlar yüzünden biz açıkta kalıyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. belkide başka denizler kürek çekiyodur
00 Yorumlaoo bence sen yakında aldatırsın
00 YorumlaSana öyle geliyor olamazmı
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz?
00 YorumlaSakso yap surekli azdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatırsın yakında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yaptığını
00 Yorumla
+1 yılÇok az kalmış bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılözlemiyo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılBuddy bul
012 Yorumla
Soran+1 yılKocamla aramı düzeltmek istiyorum tek derdim seks değil
- +1 yıl
Adam istemiyor acaba ona cazip gelmiyor musun
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Kilolu musun