Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Askeri üniformayla ögretmen evine gitmiş !!! Allah Allah 🤔 Seni kandirmis olmasin. Subay üniformasıyla görev olmadikca sivilde gezemez. Artı görev olsa bile bu görevler ; şehit cenazesi, resmi tören, ve milli bayramlardır. Ögretmen evinde şehit cenazesi oldugunu sanmiyorum, milli bayramda ögretmen evinde askerin de bir işi yok. Resmi törenlerin de yine ögretmen eviyle ne alakasi var. Bana hic inandirici gelmedi
07 Yorumla- +1 yıl
Beni rezil etmeye calistigin icin fotograf atti diyosun. Yalan... Sana subay üniformasiyla foto atmis olabilir. Ama ögretmen evinden atamaz ! Orada sivil olabilir ancak. Eger atmissa da bir yasagi cignemis demektir yasagi cignemisse inanirim atmistir. Ayrica seninle mesajlasirken de subay oldugumu söylemistim. İnanmamissin demek ki. Bir de şu var senin bana hicbirseyini ıspatlama mecburiyetin olmadigi gibi benim de sana birsey ıspatlama mecburiyetim yok. Sitedeki bazi arkadaslarim beni iyi bilir sen merak etme 😊 . Sana göre subay nasil oluyosa artik cok merak ettim. Nasil olmamiz gerekiyor yani mesela? Bu tip sitelere üye olmamamiz mi gerek mesela? Aklindaki subay profilini merak ettim dogrusu. Neden yüzümü hic tam göstermiyorum saniyodun sen. Neyse güldürdün beni cici şey
- +1 yıl
Güncellemeni okudum. İnanki öyle bir beklentim ya da çabam yok ama sen askeriyenin kendi içindeki yasaklarini ve agir önlemlerini bilmedigin icin özelden resim bekliyosun. Zaten akli basinda bir asker bu tip sitelerde asla üniformayla foto paylasmaz. Ki ben şahsen öyle birini görürsem sikayet ederim emin ol. Neden mi? Yasak...
Facebokumuza ve diger sosyal hesaplarimiza bile atamiyoruz foto. He sosyal medyada üniformayla fotosu olanlar yok mu? Var. Hem de cok var. Yasak oldugunu da biliyorlar. Ama büyük risk aliyorlar. Bence sen ne yap biliyomusun. Konusmayi tanismayi cok istedigin ve subay oldugunu söyleyen kisilere numarani ver sana whatsaptan atsinlar. Whatsap iki kişi arasinda oldugu icin yasak degil. Eger subay degilse engellersin bir daha da mesaj atamaz bu kadar basit ve kolay. Ben sana sayfa sayfa imzaladigimiz ve sorumluluguna girdigimiz şeyleri söylesem ohaa dersin. Bunlari bil diye söylüyorum. İyi aksamlar
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılBende askerleri cok begeniyorm cok cekici kiliyo üniforma onlari asker polis candir :))) ama ole hepsi değil tabi bazıları cok tipsz 😂😂😂 ayy su mavi bereliler filan cok cekici geliyo insana 😍
312 Yorumla- +1 yıl
Bordo bereliler nasil?😉
- +1 yıl
@rroommeeoo bilmem pek dkkat etmedm özel harekatcilara amaa bir kac kezz hastanede yeşil bereli jandarmalar görmüştüm :)) cok cekiciydii
- +1 yıl
Ben bahriyeliydim. Elbiselerim hala duruyor 😉😎
- +1 yıl
@rroommeeoo 😂😂 eeee
- +1 yıl
Sen anladın onu 😉😚😎
- +1 yıl
@rroommeeoo 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
- +1 yıl
Fantezikeri cok severim.. 💓👍😎
- +1 yıl
@ozianna Hić bilemezsin belki deçok yskınindadır da sen göremiyosundur😉
- +1 yıl
Haklisın ben bike arada bir ćıkarıp giyiyorum. Fantezisi ćok güzel. Tavsiye ederim. Sanada giydirebilirim. Eminol ćok s4xy olursun 😙😎
+1 yılSimfi anliyorum burada neden o kadar cok astsubay oldugunu, sanirim kizlari kakalamak icin
016 Yorumla- +1 yıl
Evet kim yazsa merhaba astsubayim su yastayim ismim su vs vs ulan ne tanidip reklaminizi yapiyorsunuz görücüye cikmis gibi banane neysen nesin
- +1 yıl
Yani adam astsubaylikla alakasi yok kizlari oltaya dusurmek icin astsubayim diyor gecen biri payladim yapmisti hatta bayanlarin dikkati biri astsubayim diyip abazalik yapip kadinlarin ozeline gidip taciz ediyor diye anlasilan astsubayligin cekici geldiginden haberdarlar
- +1 yıl
Oltaya geldigini soylemw lutfen😮
- +1 yıl
astsubay diye yazılıyor söyleyim
- +1 yıl
@dedereli28 bende oyle yazdim zaten
- +1 yıl
ozianna yanlış yazmış :D inanmayın kimseye bence sanal ortamda
- +1 yıl
yanlış t yok arada
- +1 yıl
@dedereli28 turk dil kurumubdan mi gonderdiler seni😂
- +1 yıl
:D sen ilgin olmadan doğru yazmışsın ilgili arkadaş yanlış yazmış :D
- +1 yıl
Askeriyenin icinde ikamet ediyorum ama bana pek dikkat cekici gelmiyorlar hatta bazen yazigim geliyor yemek yaprim göndermek istiyorum ama yanlis anlasilir diye uzak duruyorum😂
- +1 yıl
Yer degisebiliriz😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Askerlerden bir şey beklemeyin adam güneydoğu görevine gidiyor orda belli aralıklarla karavanaya şap atılıyor. Adam haftalarca aylarca aleti kullanamıyor. Kullanılmayan silah paslanır. İyi çalışmaz. 5 dakika sonra boşalıp sigara yakmaya çıkarlar. Çünkü aylarca yapmamış (hele deniz kuvvetleri). Üniforma seviyorsanız. Polis daha mantıklı
017 Yorumla- +1 yıl
Şap olayı 20 sene önceydi , o zaman yoktun sen.
2009-2011 ben yaptım 3 gün de bir mast. yapıyodum
Özel Harekattan Güney-Doğu Anadolu da askerlik yapan bir sürü arkadaşım oldu hiçbiri nden Şap hikayesini duymadım.
Eskidendi o işler
+1 yılTeyze Allah aşkına her gün burda fantezilerini dinlemekten gına geldi
40 YorumlaÜniforma başarı sağlamışlık göstergesi olduğu içindir herhalde. Sonuçta bu bir tahrik unsurudur. Erkekler içinde geçerli bu durum. Hostes, iş kadını, hizmetçi, pilot vb.
00 Yorumla
+1 yılZaafınız normal genel ortalamada var zaten güvenlik güçlerinin çekiciliği.
sırf bu yüzden üniforma giymiyoruz.02 Yorumla- +1 yıl
Boşver beni:) burada sıradan bir üye say beni
+1 yılMilletin derdine bak adam olsun adam asker bilmem ne geç bu işleri
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bende de var. Abim subay onun arkadaşlarına asılıyorum bazen. Onlar da gizli saklı mesaj atıyor
22 YorumlaÜst teğmenden selam.:) Gerçi ben öylesine bu siteye yorum yapmak için takılıyordum. Demekki gerçekten bizleri beğenenler varmış teşekkürler.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılBen de askeri üniformalı kadınları seksi buluyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılBu üniforma aşıkları neden bize denk gelmiyor ki. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir asker ya da polis şu hatunun ateşini indirsin evindeki kuru sıkıda iş yok kaç zamandır asker arıyor :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin anlattığına göre sen istiyorsun eşin istemiyor bayramdan bayrama yapıyor fakat şu var sen diyorsun ki 5 yıla yakın sevgiliydik aynı evde yaşadık o dönemde bu durumu görmedin mi? Birde ben şimdiye kadar hiç birbirinin aynısı olan eş görmedim bilmiyorum evlilikle alakalı mı mutlaka bir taraf çok isterken diğeri soğuk oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eh , artık bu muradına ermelisin. Zira sen soru sormaktan bıkmayacaksın bu üniforma meselesinde. :)
00 Yorumlabayan rutbelide cok. seksi buluyorum uniformayi fenaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay kandırılan, zeka seviyesi düşük çoğu kızda mevcut olduğunu gördüm yalnız değilsin :|
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen anlamazsın boşver
+1 yılBende giyiyorum istersen gösterebilirim üniformalı resmimi :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende var askeri üniformalı hatunlara bayılıyorum sanada :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılen yakın zamanda askerı unıforma alıp kadınların oldugu yerlerde takılacam bakalım kac kadınla sevısebılecem :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara sevgilim zorla bana askere para teklif ettirmeye çalıştı asker onla ilişkiye girsin diye
00 YorumlaSadece sen değil Genelde zaafı var zaten kadınların bunu görüyoruz üniformayla dışarıya çıktığımızda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılablacım evli yazmışsın profile günlerdir milleti trollüyorsun sapık sapık paylaşımlar nedir ya bu
12 Yorumla- +1 yıl
@armahoras bence de
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. askerdeyken nerdeydin sen. bembeyaz üniforma ile çıkardım karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu burda demeseydin keske askerlik bahanesiyle şimdi toplanırlar yoruma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu erkeksin leşleri niyeee çok merak sardım 😂😂😂😂
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBul beni yakışıklı 😂😂😂
Öyle bende askeri unuforma giyen bide kaplan desenli pantolon giyen kadınlara hastayım napcaz
00 Yorumla
+1 yılamma basit kizmissin arkadas ya.
32 Yorumla- +1 yıl
onunla sevisesim var bununla sevisesim var deyip duruyorsun.
+1 yılKocan ne diyor bu duruma?
01 YorumlaBende de var jsjdjfkjsd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bir çok kadında var bu
00 YorumlaTürk kızları seviyor evet.
00 Yorumla
+1 yılBen insaatci seviyom
43 Yorumla- +1 yıl
😂😂seda sayan gibi
- +1 yıl
@Stajyer_Doktor ahahahahaha
+1 yılşu sıralar çoğunda var
01 Yorumla- +1 yıl
illa askerle mi seks yapıyorsun yakında polis olacam olmuyor mu kurtarmıyor mu :D
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSadece asker mi. Polis olda olmuyor mu 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Ne çok üniforma meraklısı varmış ya. Bunu değerlendireceğim 😁
Ne yapsak uzmanmı olsak bilemedim
00 YorumlaNiye sende tek olsun ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılBilseydim uzman çavuş olurdum 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hayvandan polis fantazisi var
22 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😄
+1 yılevinin adresini versene geleyim?
00 Yorumla
+1 yılSAS 'ım ben sevisebilirmiyiz
00 Yorumla
+1 yılÜniformalı kadınlara zaafım var.
00 YorumlaVar öyleleri yalnız değilsin 😂
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenel olarak üniforma şeyi var bende
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen yanardağ gibiler. hangisini tercih ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılilk tercihim benim de o ama hiç askerle denemedim açıkçası polisle tecrübem var
Cevap sahibi+1 yılneden denemedin ki
bir bana denk gelmedi böylesi
00 YorumlaAlınır üniforma kaç kuruş
00 YorumlaKocan bişey demiyor mu bu duruma
00 Yorumla
+1 yılİyi de sen evli değil misin?
00 Yorumlauniforma giyesim geldi :))
00 Yorumla
+1 yılsaçma
10 YorumlaSana öyle gelmiş olmasın?
00 Yorumla
+1 yılsiz kadınlar hiç uslu durmuyosunuz :)
00 YorumlaErgen her kızda vardır 1000 yıldır
00 Yorumla
+1 yılBenimde zafım var
20 Yorumlagel yamacima..
00 YorumlaBiride çıkıp demiyor ki kadına da çok yakisiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBndede var
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenı yatağa atmak ıcn unıforma gerek anldım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUniforma sulandırır
00 YorumlaSende var sadece
00 Yorumla
+1 yılbende sexy bulurum
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBak şuna
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de var
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@yargı01 al beni😂
+1 yılBende var !
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar