Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburada namus bekçisi olup her türlü kötü yorum yapan çok olur ama benim kendi düşüncem cinsellik yaşamak doğaldır. bunun utanılacak veya aşağılanacak tarafı yok. ama bu demek değil herkesle yaşa.. sevdiğin önemsediğin dğer verdiğin biriyle bunu yaşamış olman son derece normal. sinemaya gitmek yemek yemek kadar doğal. o yuzden kendini kötü hisetme
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılniye vicdan azabı çekiyorsunuz anlamıyorum. sevişmek kötü bir şey mi ki masumiyetimi kaybettim diyorsun. kocasıyla sevişen kadın kötü bir şey mi yapmış oluyor ki sevgilisiyle sevişti diye vicdan azabı duysun.
015 Yorumla
Soran+1 yılAdım üstünde onlar evli
Soran+1 yıl*adı
- +1 yıl
ne fark eder. evliyken yapılması yanlış olmayan bir şey bekarken niye yanlış olsun. fahişelik yapmıyorsun ya sonuçta. sevdiğin adamla sevişiyorsun.
Soran+1 yılFahişelik gibi görüyor erkekler
- +1 yıl
o onların bok yemesi.
- +1 yıl
sen de öyle mi görüyorsun şimdi
Soran+1 yılYaptığım yanlıştı zina çünkü:(
- +1 yıl
zina yasak ilişki demek. o zamanki toplumun kurallarına göre yasak olan demek. yoksa evli olmadğın erkekle yatmak demek değil
Soran+1 yılBilmiyorum çok suçlu hissediyorum bir de onun eline koz verdim açık fotograf göndermiştim
- +1 yıl
internetten mi tanıştın
Soran+1 yılHayır okuldan liseden
- +1 yıl
ee niye foto yolluyorsun ya elin piçine
Soran+1 yılBari onlarla tatmin olayım sevişmek istemiyosan beni elinde tutcaksın dedi saflık ve aptallık ettim
- +1 yıl
nerden bulursunuz böyle itleri bilmiyorum be güzelim. gider siktirirsini kendiniz böylelerine. sonra yok erkeler şöyle yok erkekler böyle. hak ediyorsunuz aslında ha.
Soran+1 yılBiliyorum hakettim :'(
Yasin onsekizden kucukse muayene olma polise verirler mahkemeyle ugrasirsin yasadim bunlari hep muayene olmak zor degl bacaklarni aciyosun elle bakiyolar acimiyo. Senin gbi kandirilan cok kiz var erkekler boyle kucuk yasta safmissin yapmissin geri donisu yok vicdan azabi cekme zaten patlasaydi kan gelirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılSen gittin mi? Tek nasıl gidicem peki? Doktorun tepkisi vs
Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. ders al, pişmalığın yeter kafana takma ama bunu her platformda paylaşki aptal geri zekalı kızlara ibret olsun, kendisi kullandırmasınlar. bu tür hikayeleri okudukça öldüresiye dövmek geliyor içimden, anlayın artık seks isteyen erkeğe güvenilmez, seven s*kmek istemez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Niye bu kadar vicdan azabı çekiosun ki ya da kendinş suçluyosun sankki dünyanın en büyük günahını hatasını yapmış gbi sonuçta sen her insanın yasadığı ve ihtiyaç duyduğu bişey yaşamışşın bu kadar sorun etme bnce kendini üzersin sadece
00 Yorumla
+1 yılYa ayrılınca kullanıldım, kandırıldım diye suçu karşı tarafa atarak vicdanını rahatlatmaya gerek yok. İlerde evleneceğin kişiye bunları anlat pişmansan. Zaten seni seviyorsa dürüst olduğun için görmezden gelir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen suçu kimseye atmıyorum vicdanım böyle rahatlasaydı bu soruyu sormazdım !
- +1 yıl
O zaman kandırıldım, kullanıldım deme. Bunu yaparak aslında farkına varmadan vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Ortada tecavüz yoksa, tehdit yoksa buna kandırıldım, kullanıldım diyemezsin. Bu durumdan rahatsız oluyorsan bir daha tekrarlamazsın aynı şeyi olur biter.
Soran+1 yılSus nolur. Yaşadıklarımı Allah biliyor sen ne anlarsan anla. İkisi çok farklı şeyler ayırt edemiyorsun.
SEVGİMİ KULLANARAK BENİ KULLANDI.- +1 yıl
Bu dediğinle olan olay farklı şeyler. O zaman istekli bir şekilde yaparsan kullanılmış olmuyorsun. Herkes yaptığı şeyin sonucunu er ya da geç çeker. Bende fazla değer verdim, haddinden fazla sevdim ve terk etti bir itle aldattı. O zaman bende diyeyim beni kullandı, ona yaptığım fedakarlıkları kullandı. Sevgiliyken farklı şey düşünüp ayrılınca farklı şeyler söylemek saçmalamak olur sadece.
Soran+1 yılTamam sen böyle yorumla. Yaşadığımız farklı şeyler. Çıkma amaçları farklı şeyler.
İyi geceler- +1 yıl
Hiçbiri farklı bir şey değil. Farkında olmadan suçu karşı tarafa atarak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun. Bu durumdan rahatsız oluyorsan ileride aynı şeyi yapmamaya bak.
İyi geceler.
Sen sevişirken ne kullanıyorsun. Bakiremisn değilmisin yani içne aldınmı almadınmı bilmiyorsun. Bu nasıl iş anlamadım. Adam seni uyuttumu haberin yok mu yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu
+1 yılBU şekilde düşünerek sadece kendine acı verirsin... Olayı kabullen ve ardında bırak... Geçmişle yaşayamazsın... Geçmişi geri getiremezsin...
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama aklimdan cikmiyor bir turlu
- +1 yıl
DÜşünmek istersen sürekli aynı şeylere odaklanırsan orada kalırsın...
Soran+1 yılMuayeneye gitmeli miyim daha yasim kucuk univ 2ye baslayacagim :(
- +1 yıl
Hayır gitme muayeneye neden gideceksin ki bunun için bir neden yok ki.. Önceliğin derslerin ve okulun olsun gerisini boşver... Düşünme...
Soran+1 yılIlerde evlenince kocama ne diyecegim peki :( ya kiz degilsem :((
- +1 yıl
O ilerisinde düşüneceğin bir olay... Seviyorsa bu insan seni bacakarana takılmamalı diye düşünüyorum...
Soran+1 yılErkekler bakiyor ama burdakileri okuyorum hep yok babasinin evine gotururmus de bilmem ne mal degiliz ki... durust olun diyolar anlatiyorsun bu sefer de ayni her turlu begenmiyorlar
- +1 yıl
Kusura bakma da şey etmeye gelince bütün kızlara evet evlenmeye gelince mi seçici ooluyorlar... Boş versene ya... Takılma bunlara...
Soran+1 yılMaalesef erkekler öyle
- +1 yıl
evet maalesef ki çoğu erkek bu şekilde... ancak sadece umudunu kaybetme ve geçmişe takılma...
Soran+1 yılAnlatmam zaten yirtildiysa da diktiririm baska yolu yok
- +1 yıl
O da kendinden ziyade karşında olan insanı kandırmak olur ve hiç etik değil... Seni sen olduğun için sevecek ve kabullenecek bir insanla karşılaşmanı dilerim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılo çocuk iyi bir ah almış senden benım eskiside öyle. ne kadardır bırlıkteyken oldu bu kac sene cıktınız yanı. ne kadardr ayrısınız?
014 Yorumla
Soran+1 yılAh aldı da ne oldu mutlu şimdi 7 ay çıkmıştık 2 sene oldu ayrılalı atlatamadım. Üstelik açık fotograf da göndermiştim ayrılmasını diye elimden geleni yaptım
Cevap sahibi+1 yılcanım benım 7ayda nasıl güvendin ciddimiydiniz ki? bende yasadım böyle bişey ama 4seneye yakın sevgilimle. anlayabılıyrm pişmanlıgını bıde bırakıp gıtmesı cok koyuyor ınsana bılıyrm bende cok ah ediyorum
Soran+1 yılNeler yaptı inandırmak için canım bilsen herkese göstermiş resimlerimi de yüzüm de gözüküyodu çok sevdim lanet olsun
Cevap sahibi+1 yılherkese göstermiş bide he allahım bu ne serefsizliktir ya allah ıslah eylesın
Soran+1 yılBenimle hep dalga geçti kaç ay benimle uğraştı :(
Cevap sahibi+1 yılah canım cok safsın sen :(
Soran+1 yılBiliyorum canım çok çektim :(
Cevap sahibi+1 yıl:(:( tövbe et rabbım affeder
Soran+1 yılNapıcam bu olayı unutmak için canım :(
Cevap sahibi+1 yılcanım hiç düşünme bol bol dua et allah yonel allaha dua et unuttrması ıcın sende unutmaya zorla kendını serefsız oldugunu düşün sürekli
Soran+1 yılSevmiyorum zaten canım şerefsiz olduğu aklımdan zaten çıkmıyor içimdeki nefret büyüyor bunlara rağmen o mutlu ben mutsuzum çok yalan söyledi çok Günahım aldı mahvetti bir de eline koz verdim...
Cevap sahibi+1 yılkuzum daha erken hiç bişey belli değil dur en son gülen önemli canım benım şu an mutlu olabılır
Soran+1 yılİnşallah bebeğim :((
Cevap sahibi+1 yılsadece rabbim sabretmemizi istyr ben mesela 9aydır aglıyrm o ıse guluyrm ama artık bende gülmeye basladım bende mutluyum rabbım ıstedıklerımızı verıyor ınan bana sadece allaha bol bol ıcten dua et
bunlar hep cevre ne der diye düsünmenin sonucları cevreyi bosver ne derlerese desinler hayat senin 1 kere geliyorsun sen nasıl istersen öyle yasa
15 Yorumla
Soran+1 yılİlerde evlenince sorun olacak ama
Soran+1 yılAma erkekler bunu düşünmüyo işte kim bilir evleneceğim erkek şu an hangi kızlarla neler yapıyor
Soran+1 yıl:( offfff
+1 yılSenin zarın için evlenen adamla evlenme arkadaş ne gerek var sanki o yapmamış mı? sen zannediyormusun erkekler çok temiz geçicen bunları arkadasım
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama toplumda herkes biriyle bir seyler yasamis kiza bile kasar gozuyle bakiyo ben basit bir kiz degilim :(( simdi ilerde anlatsam beni de yataga atmak isterler ciddi dusunmusse eskiden bile
- +1 yıl
buna kesinlikle katılmıyorum, o senin bulduğun kişinin karaktersizliği olurdu. Hayatımıza giren insanlarla çoğu sefer birlikte olabiliriz ama ne bu senin kaşarlığını ifade eder nede o adamın acımasızlığı vs. artık buna ne ad konursa yani demem o ki; doğru insan herzaman sever senin bacak arana bakıp seni sevmiyecekse zaten hiç sevmesin çünki bu tür insanlar eşleri yaşlanıncada yanındakinin kıymetini bilmez o zamanda sen çirkinleşmiş yüzün kırışmış olucak bir düşün derim
Soran+1 yılBöyle düşünen erkekler % 3 belki de... Herkes farklı gözle bakıyor
- +1 yıl
yok daha fazla sadece çevrenden dolayı bu tür bir yanılma içerisindesin
Soran+1 yılburada herkes öyle düşünüyor erkeklerin tek derdi kalp, sevgi değil bacak arası
- +1 yıl
buradakilerin sözlerine inanımıyosun gerçekten? eğer insanlar farklı olmasaydı hayat ne kadar gereksiz ve sıkıcı olurdu değil mi?
Soran+1 yılHepsi aynı zaten kardeşim sorun bu
- +1 yıl
ya hocam yapma etme herkes aynı değil benim neden arkadaşlarım bu tip insanlar değil? çevreden hocam çevreden kendine kitap okumayı seven entellektüel seviyesi yüksek ki bu tabir den nefret ederim insanlar bu kendine değer veren insanlarla konuş * et yani çok takma geçer hadi iyi geceler
Soran+1 yılİnşallah iyi geceler
neden pişman olucagınız seyleri yaparsınızz anlamam bir türlü
026 Yorumla
Soran+1 yılCunku o zaman cok guvendim cok saftim vs sen hic pisman olmadin mi bir sey yapip
- +1 yıl
oldum ama kızla erkek bir değil senin en büyük pişmanlığının bunun olabilceğini düşünmen gerekiyodu neyse zaten hatanı anlamışsın zor durumdasın kandırılmışsın ama olmuş bitmiş önüne bakmak zorundasın ne diyebilirimki baska keske yapmasaydın hem o nasıl bir o* cocuguda seni seviyorum diye kandırıp kullanıyo
Soran+1 yılSadece beni degil beyfendi kendini o kadar gelistirmis ki oskarlik yalanlar soyleeme kullanma yetenegine sahip
Soran+1 yılBende suçluyum eden bulmuyor
Soran+1 yılBunu illerdeki sevgilim eşime anlatamayacağım:(
Soran+1 yıl*ilerideki
Soran+1 yıl17 yaşımda
Soran+1 yılSöylemem sanırım yoksa bana kaşar der kullanır
Soran+1 yılO zamanda bunu bana neden daha önce denediniz der evlenilecek kız görmez ayrılır üstelik eski sevgilimde açık fotoğraflarım da vardı noldu onlar bilmiyorum çok kötüyüm ya :(
Soran+1 yıl*demedin
Soran+1 yılGöğüslerim felan gözüküyodu üstelik yüzüm de
Soran+1 yılÇevresine göstermiştir o it
Soran+1 yılNefes aldığım her gün ölüm gibi çok kötüyüm
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence tavsiyen var mı sonrası için
Soran+1 yılHaklısın cok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisver olan oldun tatlim kendini uzme allahindan bulsun!
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin canim :(
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuşlar ölmüşe çare yok. Gidip muayene olup gerçeklerle yüzleşmen en iyisi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşım daha küçük cesaret edemiyorum üniversite 2. sınıf
Evleneceğin insan bişiler yaşamış olsun söyleme durum eşitlenir sadece o bilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire miyim emin degilim off off ben cok kotu seyler yaptim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenicegın erkek bakir olmasın yeterli zaten bakir olmayan namussuz cok sende tövbe et bıdaha bulasma namus bu baska bıseye benzemez
06 Yorumla
Soran+1 yılBende mi namuzssuzla evleneyim yani?
Cevap sahibi+1 yılevet sende namuslu bişeye benzemiyosun gülüm
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin.
Cevap sahibi+1 yılhepimizin öyle eden bulur sonucta
Soran+1 yılBana namuzssuzla diyemezsin çünkü içimi bilmiyorsun
Soran+1 yıl*namussuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bilmemde, eğer değilsen, herifte cinsin tekiyse, atıverir babanın kapısına elaleme maskra olursun. Babanda napar kalpten mi gider, yoksa senimi keser... bilemem artık :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle böylesi, ne pişman olman güzel tövbe et artı eğer ki tam anlamı ile çıplak değldi iseniz sanrım birşey yoktur bakiresindir ancak olmaanvbile bu dünyanın sonu değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kötü hissediyorum sanki evleneceğim insana ihanet etmiş gibi
Cevap sahibi+1 yılo kadar da takma bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire olsanda değişmez artık yaşamışsın ama pişman olmuşsun hataların olmuş ama zamanla geçer herkes hata yapıyor ama bu cinsel şeyler çok kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende çok pişmanım kızın birini sevdiğim için gelinlikle hayal ettiğim için ilşkiye girmedim ayrıldı benden arkamdanda dalga geçmiş keşke zikseydim
03 Yorumla- +1 yıl
Keske
- +1 yıl
HAhsduhaeujqwsadqwgfd kardeş götümün lobları dans etti ya
Cevap sahibi+1 yılreyiz sen yapma bari :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. en azından pişmansın. bu da iyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakire olman sorun değilde pişman olmana üzüldüm
00 YorumlaOlmasına mı? Olmamasına mı? Üzüldün?
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye izin verdim niye yaptim dedim uzuluyorum
Soran+1 yılHayır
+1 yılAman ne zor günlermiş
08 Yorumla
Soran+1 yılKarakter meselesi. Ben bunlari yapacak biri degildim bana bunlari yasamak agir geldi sana basit gelebilir
- +1 yıl
Yaparken neden ağır gelmiyo
Soran+1 yılO zaman da agir geldi ama bana baski kurdu ayrilmaya calistim yapamadim istemedim zorladi hep
- +1 yıl
Hmm kötü olmuş o :/ kaçtı yaşın ki
Soran+1 yıl19 yasindayim
- +1 yıl
Bu sene mi oldu yani
Soran+1 yılHayir iki sene oldu
- +1 yıl
O kadar kolay bozulacağını zannetmiyorum :) ama içini rahat ettirme amaçlı bir doktora görün 😊😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi ama herkesin bir geçmişi var
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılismini sorsam cevaplar mısın?
016 Yorumla
Soran+1 yılSen söyle ismini ya da başka harfini
Cevap sahibi+1 yıltamam nereli olduğumuzu söyleyelim kabul mu?
Soran+1 yılEvet önce sen
Cevap sahibi+1 yılbursa sen?
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yıladında hangi sesliler var acaba :)
Soran+1 yılNe yapacaksın bilmece mi oynuyoruz
Cevap sahibi+1 yılkusra bakma önce bir açıklama yapayım eski kız arkadaşımla gerçekten de evlenmek istiyordum hemde çok onun da beni sevdiğini biliyordum aynen senin anlattığın kadar biz de yakınlaştık ama her yerde beni küçük düşürdü. Sonra ayrılma kararı almıştım.
Soran+1 yılO ben değilim
Cevap sahibi+1 yılevet bunu anladım ama sende onun durumundasın
Soran+1 yılO da pişman sanırım
Cevap sahibi+1 yılyaptıklarımızdan değil sadece beni kaybettiği için pişman olduğunu söyledi hep ona diyemediklerini sana demek istiyorum. Hayat Devam Ediyor...
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlarının yanında ol yani çok yalnız kalmamaya bak unutma bir kemik iki defa aynı yerden kırılmaz o yüzden tecrübeli olacaksın artık bu konuda.
Soran+1 yılHaklısın herkesin niyeti bu sanki
Cevap sahibi+1 yılBen istemedim böyle olmasını hatta ben kendimi kullanılmış bile sayıyorum. Ben diyorum keşke yapmasaymışız diye yani benim niyetim hiç bu olmadı aslında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl kandırıldın canım neden ayrıldınız?
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik istemedim diye canım
Soran+1 yılSen benim kalbimi nereden bileceksin be! Git lütfen sorumdan
Soran+1 yılCinsellik istesem o... olurdum
Soran+1 yılCevab değil cevap. Kalbimi kırma demedim! Sen kalbimin içini nerden bileceksin dedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPisman olman yeterli tövbe et bir şey olmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomple cıplakmıydınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılbian okuyunca acaba dedim eski sevgilim mi
05 Yorumla
Soran+1 yılEğer o kız da benim gibi pişmansa çok beddua etmiştir
Cevap sahibi+1 yılbana beddua etmesini gerektiren bir durum yok kendisi ayrildi bende diyorum ilerdeki kocası ve sevgilisi düşünsün
Soran+1 yılKim bilir ne yaptın da ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılhiçbişey yapmadim bigün baktım feyste falan fotograflarimizi silmiş iliskiyi kaldirmis ne oluyo dedim ailesinin sıkıntı cıkarttıgını söyledi sonra ara verelim falan dedi ondan sonra ben hic olmamisim gibi davrandi baskalarıyla konusmus kimseye benden bahsetmemis falan
Soran+1 yılHa anladım boşver o zaman
+1 yıltovbe et mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılEttik.
ibadetle meşgul ol
00 Yorumla
+1 yılTe Allah'ım ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasın kac bacımmm?
013 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşım
Cevap sahibi+1 yılhmm kızlıgında gıttı evlenmektende korkuyorsun oylemı? hamıle mısın bu arada?
Soran+1 yılNe alaka? Soruyu iyi oku.
Cevap sahibi+1 yılsoruyu okudum bakıre olup olmadıgını bıle bılmıyorsun gıt bıran once doktora baktır kızlıgın duruyor mu durmuyor mu ogren eger gıttıyse sana teklıfım var benımle evlenebılırsınn kımseyede kızlıgının gıttıgını soylemem aılenede rezıl olmassın
Soran+1 yılBen bulurum eş adayımı
Cevap sahibi+1 yılsen bılırsın kızlıgı gıttıgını duyarlarsa uzulursun canım param pulum zevgınım herseyım var
Soran+1 yılPara pul değil adam lazım
Cevap sahibi+1 yılbızde adamız cınsellık ıcın almıyorum zaten senı sana sahıp cıkmak ıcın alıyorum ıyı bır hayat yasa dıye alıyorumm
Soran+1 yılSahibe ihtiyacım yok benim mal değilim.
Sanada evlilik teklifi eden birinin nasıl olduğunu tartışılır.
Kızlık zarım gitmiş olsa BİLE yalnız kalmam
Cevap sahibi+1 yılben sna mal demedımm hersyı yanlıs yerden anlama, ben kızlııgn gıttı dıye ortada kal ıstemıyorum gele braber evlenelım mutlu mesut yasayalım altına araba ev ne ıstersenn snn olsnn
Soran+1 yılOrtada kalmam zaten her erkek kızlık zarına bakmıyor kültürlü bir erkek bulurum bana değer verir
Cevap sahibi+1 yılıyı gıt bul o zmn sankı bız cınsellık seks ıcın evlenıyoruz yha senınle o sankı bunları ıstemıcekk
Soran+1 yılNeleri istemeyecek?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat