Arkadaşlar sekse başladıktan 10 dk sonra boşalıyor ben daha uzun sürsün istiyorum. En fazla 1 dk oral yapmama izin veriyor. Bu kadar yeter diyor. Ama bana yetmiyor hiç. Neden erken boşalıyor? Bunu ona söylesem kırılır mı? Çözümü yok mu bunun?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm senin adına ama şöyle uzatabilirsin tam boşalma esnasında kadar getir sonra biraz ara ver sonra tekrar boşalma esnasında getir sonra tekrar ara ver bunu uzun süreler boyunca yapın üçbeş ay sonra sonuç alabilirsiniz biz de ilk zamanlar öyleydik şu an sevgilimle otel veya rezidans gününde saatlerce boşalmadan seks yapabiliyoruz erkeğin birazda güçlü gerçi ama tüm günde 6.07 defa boşaldığını bilirim boş almayı beyninde kendi ayarlıyor yani birkaç saat boyunca seks yapıp da boşalmadığı da oluyor tabi aralarda beş 10 dakika çay kahve molası vererek
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen ilk ilişkimde dinlene dinlene gece yarısından sabaha kadar devam etmiştim 😂 en son ağrım olunca uyandıktan sonra tekrar yapmak durumunda kaldım ama hiç bir zaman öyle 10 dk 20 dk sürmedi ilişkilerim çok şükür 😂😂 o ne lan insan tuvalette bile daha çok vakit geçirir ahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılsormayın benim o moda girmem 10 dk sürüyor zaten hiç bişey hissetmiyorum
- +1 yıl
Valla bilemiyorum işi bitince de devam etsin o zaman ya da hiç yapmasın 10 dk için zahmetine değmez 😂
+1 yılTıbbi olarak ilk bir dakika içinde boşalıyorsa erken boşalma diye tanımlanır.
10 dakikaya erken boşalma deyip doktora gitseniz kazma sapıyla döverler.04 Yorumla
Soran+1 yılöpüşmeye başladığımızdan itibaren 10 dk
- +1 yıl
Sen oral sekse başladığından itibaren içine girmesi ve boşalması arasında geçen süre ne kadar?
Soran+1 yıl3 dk
- +1 yıl
Tecrübeyle bu süreyi uzatmak mümkün.
Prezervatif kullanırsanız biraz daha uzar süre. Ama bu durumda da aldığınız zevk azalır.
Geciktirici kremler kullanırsanız penisi uyuşturur. Hiç bir şey hissetmez ve onun için gecikme sağlar. Sen belki zevk alırsın bu esnada ama erkek hiç zevk alamaz ve bir şey hissetmez.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
56Cevap
tabiki söyleceksin sonuçta zevk meselesi ayakkabı köselesi deyil seks ön sevişme diye bir sey var canım en az 15 dk olmalı karsılıklı oral yani neymiş kısa mesafeli maraton koşusu gibi 1 dk partnerin beyninde oral sırasındayken alakasızı şeyler düsünmeli ki süreyi uzatabilmemli
00 YorumlaEvet bu bir hastaliktir dedavi edile bilir ama zordur dedavisi ona bunu söylersen o biter emin ol gendi hissetip toparlanacak ama zaman alir bide evli yani düzenli iliskisi olmalı. Bunlar hep mast sonucu meydana gelir
012 Yorumla
Soran+1 yılaynen her sabah mast yapıyo
Soran+1 yılsürekli buluşamıyoruz
Soran+1 yılerken bosaldığını ve tatmin olamadığımı söylesem çok mu gururu incinir?
Soran+1 yılhayır o benim ilkim
Soran+1 yılben mast yaparken daha çok zevk alıyorum ama
+1 yılSenin gibi istekli bir kiz karsisinda 10 dakikada bosalan 1 dakka oral yaptiran adama adam denmez. Senin gibisiyle uyumadan sabaha kadar yaramazlik yapmali yaaa. Neden bize ugramiyosunuz hiccc
00 Yorumla
+1 yılKarşılıksız mastürbasyon artık otomatik tüfek gibi hemen ereksiyon sonrası boşalmaya maruz bırakır. Partnerle yapılfığına bu sorun olmaz. Fakat bu alışkanlık varken bunu düzeltmek uzun sürer.
00 Yorumla10-15dk normaldir ilk postada. Sonrasında uzar zaman ama öyle yarım saat bir saat bekleme hem yaşı genç olduğundan hem de bizdeki de maküne değil ki haz aldığı anda gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılgirdiği andan değil öpüşmeye başladığımız andan itibaren 10 dk.
+1 yıl2 kadeh alkol içsin normale döner. Bende daha hiç oral ile boşalamadm nasıl boşalıyorlar anlamıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapabilen yoktur hdgdhsd
- +1 yıl
Belkide ama iyi yapsa bile kolay olcağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Sende önce erkek arkadaşını oral ile boşalt, sonra 5 dakika bekleyin, tekrar oral ile onu erekte et, ve sonra içine girsin, ozaman hemen boşalamaz, ya da iki kadeh birşeyler içsin.
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Çeşitli çözümleri var. Bir ilacı vardı bunun. Onun dışında geç boşalmak için egzersizler var. Ama erkek için sıkıntılı bir süreç olabiliyor
00 Yorumla10 dakika aslında erken bir süre sayılmaz, normal bir süre ama uzatabilir isterse.
06 Yorumla
Soran+1 yılgirdiği andan değil öpüşmeye başladığımız andan itibaren 10 dk.
Soran+1 yılseks de aynı şey değil mi? yani ön sevişme dahil değil mi sekse?
Soran+1 yılo zaman seks 3 dk diyelim
doktorluk çözümü, 10 oral en güzeli, sonradan da 30 bir girse sana iş görürü ama 10 dk bitmesi kötü.
06 Yorumla
Soran+1 yılben ne olup bittiğini bile anlamıyorum
Soran+1 yılevet aynen öyle işi bitince direkt yatanlardan
Soran+1 yılilerde birlikte yaşayacağız belki düzenli seks hayatımız olursa düzelir
Sence ne kadar olmalı ki genel. olarak penetrasyon sonrasında 10 dakika ideal bir süre sevisme hariç
018 Yorumla
Soran+1 yılgirdiği andan itibaren 10 yeterli ama o öpüsmeye başladığından itibaren 10 dk sürüyo
Soran+1 yıl3 dakika falan. yetmiyor haliyle. zaten o 10 dk öpüşme koklaşma elleşmeyle falan geçiyor
- +1 yıl
Anladim şimdi ilk olarak yapman gereken
Penisi vajina na sokacak ve bekleyeceksiniz giriş çıkış olmadan opusun kalçalarını uyar ve penis başı ile makat arasını uyar belli bir süre sonra boşalacak prezervatif kullanma içine gelsin senin hap kullanman gebelik sorununu çözer bu birinci adım
Soran+1 yılhaplar riskliymiş öyle duydum
- +1 yıl
Bir dakika sonrasında iki dakika penetrasyon ve bekle bu şekilde süreyi adım adım 10 dakika yapabilir normal koşullarda yaşıma göre örnek vermek gerekir ise gecede 3 ilişki ideal bir saat aralıklarla ile ilk ilişkide 10 sonrasında 20 ve 30 dakika penetrasyon. da ideal eğer bunu yapamıyor ise beslenmesini değiştirmesi lazım.
Soran+1 yılprotein ağırlıklı besleniyor kaslı baya
- +1 yıl
Önemli olan protein değil bol bol soğan yemesi lazım. Ve e vitamini kullanmalı dengeli olarak ayrıca diğer yorumları okudum sizin ilişkiniz düzenli değil o sebeple de evlenene kadar bu şekilde devam et ama anlattığım metodu işe yarıyor kaç çifte tavsiye ettim genel de başarılı gelelim içine boşalma mevzuatına bu önemli çünkü buda ilave korku yapıyor erkekte
Soran+1 yılhapları nasıl kullanacağımı bilmiyorum zaten
Soran+1 yılburdan daha iyi olur
- +1 yıl
Doğum kontrol hapı, istenmeyen gebeliklerden korunmak için başvurulan, oldukça güvenli ve yaygın bir doğum kontrol yöntemidir. Doğum kontrol hapı, doktor kontrolü dışında kullanılmaması gereken ve kişinin doğum kontrol hapı için uygunluğuna karar verilmesi gereken bir yöntemdir. Şayet doğum kontrol hapı için uygunluğunuza karar verilmişse, adetin ilk günü haplar alınmaya başlanmalıdır. Her gün aynı saatte alınması oldukça önemlidir.
21 tablet içeren doğum kontrol hapları:
Doğum kontrol hapları genellikle 21 tabletlik kutulardan oluşmaktadır. İlk kutuya adetin ilk günü başlanır. Her gün aynı saatlerde içmek koruyuculuğun artması açısından önemlidir. 21 tabletin tamamlanmasından sonra 7 günlük bir ara verilmesi gerekir. Bu bir hafta içinde kadının adet olması beklenmektedir. Adet başlamasa bile 21 günden sonra bir hafta ara vermek gerekir. 8. Gün ise yeni kutuya başlanmalıdır.
Soran+1 yılovvv hayatım ilaçlarla geçecek çok kötü. ertesi gün hapı varmış bide
Soran+1 yılen iyisi prezervatif boşver shgdjsks
+1 yılsen yaparken aklına yıldız tilbeyi getirsin. 10 dk kesin uzar:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. oral ile boşaltıp sonra devam etmelisiniz. tabi 1 seferlik çarkaralmaz değilse
04 Yorumla
Soran+1 yılbosaldıktan hemen sonra bir daha yapamıyor sıkıntı o
Soran+1 yılben sevdiğim insandan cinsellik yüzünden ayrılmam
+1 yılBiz oral yaptiramiyoruz bı saat yapsa yine boşalmam millet istemiyor demek vay bee.
00 Yorumla
+1 yılkırmak mı ıkız kulelerın yıkılısını bılıormusun? ızle derım o anları aynısını yasatırsın :) ama 10 dk ıyı bır sure
00 Yorumla
+1 yılcok guzelsındır etkılenıyordur ya da cok p*rno ızlıyor olabılır ve cok abur cubur yıyorsa o da etkı eder
00 Yorumlasende 5 kişi daha bul 10 dakkadan 5 kişi 50 dakka eder rahatlarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesizleşmeyin.
Soran+1 yılfarkındaysanız anonim olarak sordum ve yardım istedim. gayet normal. ben sevgilime sadık biriyim başkasına göz ucuyla dahi bakmam.
Soran+1 yılevet burdaki cinsellik kategorisi insanların bu konuda bilgi alması için eklenmiş.
yok cozumu cekeceksın boyle 10 dkde bır bosalacak bırdahada zor kalkar ıktıdarsız adam
00 YorumlaBazıları da tam tersi niye erken boşalmıyorsun diye kızıyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılgirdikten sonra 10 dk ideal ama öpüşmeye başladığımız andan beri geçen 10 dk kısacık
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun aralıklarla ilişki yaşıyorsa hemen boşalıyordur ya da kendini tutamıyorda olabilir sık aralıklarla deneyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun ama sanırım erken boşalma sorunu var peki rahatlayınca iniyor mu hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır inmiyor 2. 3. de geliyor ama hepsi kısa kısa ve araya zaman girerek
- +1 yıl
Anladım erken boşalıyorsa bir doktora görünmeli yani senin açından
+1 yılErken derken içine girdikten 10 dk sonramı boşalıyor
00 Yorumla
+1 yılÇözümü kendinde saklı boşalmayı düşünmemeli seni boşaltmayı düşünmeli ;-) o zaman süre uzar ama tabi zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaman mekan kaygısı olmadan sevişmeniz lazım, bir de erken boşalmaktan korktuğu için yalatmıyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılzaman mekan kaygısı yok ama ilaç aldığı halde işe yaramadı
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaç kaç
Soran+1 yılben 19 o 22
Cevap sahibi+1 yılzaman kaygınız yoksa ilk seferde karşılıklı oralla ya da 69 da boşalın, ikinci postada seks yapın
Soran+1 yılikincisi hemen gelmiyor malesef
Cevap sahibi+1 yılsevgilin senin ilk partnerin değil sanırım
Soran+1 yılyok o benim ilkim
Cevap sahibi+1 yılne zamandır seks hayatınız var, düzene binince artar süre
Soran+1 yıl8 aydır ayda 2 3 kez yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılhafta sonunu değerlndirdiniz mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşının isteğini arttır. Boşalması düzelir de. isteğini arttırıcı ilaç veya sprey al
02 Yorumla
Soran+1 yılilaç işe yaramadı
Cevap sahibi+1 yılHmm. O zaman iş sana düşüyor
+1 yılUlan ben 45 dk da zor bosaliyirum 20 25 dl oral yapacak bir kız denk gelmiyo
00 Yorumla10 dk normal önemli olan sürekli boşalması gecede 7 8 yapsa yeter sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene bir sor, erkek arkadaslariyla ayni sorunu yasamisitr, sana yol göstersin.
14 Yorumla
Soran+1 yılannem babamla erkenden evlenmiş görücü usülü
Cevap sahibi+1 yılÖyle anne babadan senin gibisi cikmaz, yeme bizi, senin annen kacinci babanla evlendi, sen ondan haber ver..
Soran+1 yılinsanların annesine dil uzatmak senin ne haddine düzgün konuş. ölmüş anneme dil uzatamazsın sen
Cevap sahibi+1 yılSenin derdinden ölmüstür
+1 yılNe sıklıkta ilişkiye giriyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılçok değil fazla buluşamadığımız için ayda 2 3 kez
- +1 yıl
Erken bosalma problemi duzenli seks yapilmadiginda ortaya cikar. Cok mast. Erken bosalmaya sebep olur. On sevismeyi uzun tutarsaniz problem olmayacaktir diye tahmin ediyorum.
Soran+1 yılher gün mast yapıyor. ön sevişmeye izin vermiyor ki kısa tutuyor. geciktirici hap aldı ama işe yaramadı
- +1 yıl
Her gün mast. yapmayacak. Ön sevişmeyi uzun tutacak. Bunun başka çaresi yok.
1DK oralmı olur sadece yumurtsnın bırını yalarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece ıslatıyorum o kadar. birkaç dil atmam yetiyor ona. hemen zevk suyu geliyor ve bu kadar yeter diyor
Geciktirici krem kullan kokulu
00 Yorumla
+1 yılDüzenli olunca uzar süresi
02 Yorumla
Soran+1 yılher gün mastürbasyon yapıyor bu yüzden olabilir mi
- +1 yıl
Bir süre bıraksın bakalım etki edecek mi
+1 yılDüzgün beslemen gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılsporcudur protein ağırlıklı beslenir
- +1 yıl
Demekki yeterli değil ya da sen bunun uzamasını sağlayacak kadar sıcak bir ilişki sağlayamıyorsun
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun ve kontrol sende olsun.
014 Yorumla
Soran+1 yılizin vermiyor ki
- +1 yıl
Haydaa... Utanıyor bence, çekiniyor...
- +1 yıl
Yoksa oral istenmez mi ya, 1 dk ne? Bence durumun farkında ve utanıyor; direk deme bence ama bir çözüm bulunmalı...
Soran+1 yıloral yapınca boşalacak gibi oluyor kasılıyor sonra geri çekiyor kendini. biraz bekleyip öyle giriyor
- +1 yıl
Anladım, yani dediğim gibi ön sevişmeyi uzun tutup kontrolün kadında olması daha iyi ve rahat ama izin vermiyor diyorsun zorla devam ettirdin diyelim kaza olma ihtimali var anladın umarım?
Soran+1 yılkaza derken?
- +1 yıl
İstenmeyen kontrolsüz yere boşalma...
Soran+1 yılha o sorun olmaz ki
- +1 yıl
İsterseniz bana ulaşın, yardımcı olmaya çalışayım; yorumların altına saçma sapan şeyler yazıyorlar biliyorsunuz...
- +1 yıl
Anlıyorum sizi, sorun değil; umarım çözersiniz, mutluluklar... 💐
- +1 yıl
Gözünü ve ellerini bağla sürprizim var sana de; kalkma üstünden; çıkartma içinden mesela.
- +1 yıl
Peki, umarım sorunun çözüme kavuşur... 💐
- +1 yıl
Oralla boşalıyorsa ya erken boşalma sorunu var ya da sen çok iyi yapıyorsun... 😂😅🤔
- +1 yıl
Peki, benimle daha fazla sohbet edecek gibi durmuyorsunuz; iyi günler...
+1 yılO zaman kendine uygun bir partneri bul
016 Yorumla
Soran+1 yılseks için çıkmıyorum onunla. sevdiğim için çıkıyorum.
- +1 yıl
Ama seks olmadan aşk sevgi olmaz olamaz
Soran+1 yılyoo gayet de olur. ben sevmeden sevişmem.
- +1 yıl
Sevmeden sevişmeside güzel oluyoooooo
Soran+1 yılerkekler için öyle olabilir ama kadınlar duygularıyla hareket eder.
- +1 yıl
Saçmalıyosun kaçtan kadın tanıyorum bir saat önce tanıdıgı erkeğe sakso çeken😀
Soran+1 yılgenelleme yapma bence çünkü kadınlar genel olarak daha duygusal olduğu için sevmeden sevişmeyi tercih etmez. anketlere falan bakabilirsin. o tarz kadınlar nadir. ben de bir sürü erkek tanıyorum sevmeden sevişmeyen ama genele bakarsak erkekler için sevgi olmadan da sevişme olur. benim için asla ama asla. sevgi yoksa sevişme de yok.
- +1 yıl
Ama işte siz kadınlar çoğu zaman yanlış partiler seçim yapıyorsunuz partneri seçimi
- +1 yıl
Dışarda seksi olarak çok kuvvetli erkekler var ama gidiyorsunuz nerede uyuz var onları buluşuyorsunuz
Soran+1 yılönemli olan ten uyumu değil karakter uyumu. ben karakter olarak bana en yakın insanı buldum ve ruhen huzurluyum. gerisi boş.
- +1 yıl
Evlendiğini zaman görürüz boş muymuş dolu muymuş siteye bak yüzlerce bayan var kişinin cinsel performansından memnun olmayan o kadınların hepsi bacım olduğu için mi böyle bir sorunlarını paylaşıyorlar
- +1 yıl
Bayanların hepsi yani eşinden cinsel olarak memnun olmayan bayanların hepsi kötü kadın olduğu için mi öyle paylaşım yapıyorlar
Soran+1 yılbenim için sadakat 1. sıradadır. ve ben geçmişimde travmatik olarak aseksüel bir bireydim. yani cinsellik benim için en son planda. daha önce yapmadım bile. sevgilim oldu mu evet ama cinsellik yaşamadım. çünkü dediğim gibi travmatik olarak aseksüeldim ve birinden vazgeç deseler -aşktan mı cinsellikten mi- cinsellikten vazgeçerdim. geçmişte yaşadığım kötü olaylar var çünkü. (taciz ve cinsel istismar gibi)
- +1 yıl
Anladım o zaman durum biraz farklı isterseniz özelden yazabilir miyim size lütfen yanlış anlamayın sadece bilgi almak istiyorum dediğim gibi her bayana cinsel obje gözüyle bakan biri değilim
Soran+1 yılözelden erkeklerle konuşmamaya dikkat ediyorum sizlik bir durum değil yanlış anlamayın genel olarak prensibim bu
- +1 yıl
Tamam saygı duyarım
+1 yılÇözümü var ama bunu onun istemesi gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Mesela
Ilişki esnasında direkt sonuca odaklanmayacak en büyük etmen bu zaten
Ve boşalmayı frenlemeyi öğrenmesi lazım
+1 yıl10 dakka rekordur ulan
04 Yorumla
Soran+1 yılbence çok kısa bir süre. sekse başladığımız derken ön sevişme de dahil. öpüşmeye başladığımız andan itibaren 10 dk sürüyor
- +1 yıl
birinciden sonra durmadan yaparsa yirmi dakkayı bulr
Soran+1 yıldurmadan yapamıyor ki
- +1 yıl
o zaman erkek bosalıyor sıkıntı
Çözüm bulsun yoksa ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılseks için birlikte değilim sevdiğim için birlikteyim
Soran+1 yılben sevmeden sevişmem cinsellik için de sevdiğimden vazgeçmem
Söylemen lazım kırılmaz kız ayool
00 YorumlaDemekki daha o kadar çabuk heyecan ve korku var
00 Yorumla
+1 yılVar ama seninki kirilir buna
00 Yorumlaçok tahrik ediyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhulusi abi maça gelmeyi unutma
00 Yorumla
+1 yılçözümü evlenmek bulabilirsen
00 Yorumla
+1 yılbende boşalamıyorum.. bu nasıl tezat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen sürekli ağzında olsun istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır 5 dk alsam yeterli 1 dk fazla kısa
Cevap sahibi+1 yılseviyormusun oral yapmayı
Soran+1 yılevet sevdiğim insanı mutlu etmeyi seviyorum benimki daha çok psikolojik tatmin
Cevap sahibi+1 yıl10 dakika gerçekten çok kısa bunu ona söylemenin bir faydası olmaz boşalma kontrolunu ögrenmek uzun bir süreçtir
Cevap sahibi+1 yıltakip edermisin bazı tavsiler vericem
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral ne dmeek
05 Yorumla
Soran+1 yılpartnerinin cinsel organını ağzına almak. ağız yoluyla tatmin etmek
Cevap sahibi+1 yılMiden bulanmiyormu o seninkini yalayiyomu
Soran+1 yılevet yapıyor. midem bulanmıyor çünkü zaten tadı ve kokusu yok. temiz olduktan sonra yapılır
Cevap sahibi+1 yılEvlencekmsnz
Soran+1 yılbilmem belki evlenirim belki evlenmem beraber yaşarım. neticede sadece kağıt üstünde bir imza. henüz öyle bir düşüncem yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılYiyişiyor musunuz s. kişiyor musunuz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 10 dak iyi.
00 Yorumlatedavisini olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir miydi sevgilin
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşında
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yas
- +1 yıl
Utangaç birimi
- +1 yıl
Sen mi tahrik ettin çocuğu
+1 yılGeciktirici kullansn
02 Yorumla
Soran+1 yılkullandı işe yaramadı
- +1 yıl
Hm 10 dk da bosaliyrsa geciktririci kullandimi 20 25 dk bosalir bn ole yapiyrm gayet etkileyici
+1 yılDeğiştir o zaman
00 Yorumla
+1 yılZamanla düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Heyecan stres
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı
00 Yorumla
+1 yılkırılırrrrr.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıln s l l..
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi