Erkek arkadaşımın birlikte olduğu ilk kız benim ve erken boşalma problemi yaşıyoruz. Bazen 30-40 dakika sürüyor seksimiz bazen de ilk 10 saniyede boşalmak istiyor. Devam edemiyor tutuyor kendini ama biraz daha devam edince yine boşalma isteği geliyormuş. Erken boşaldığı için morali bozuluyor. Biz de çözemedik bazen uzun bazen kısa. Ben psikolojisini etkileyecek hiç bir yorum yapmıyorum. Çok dikkat ediyorum asla kötü bir şey söylemiyorum çözüm öneriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Partnerinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 02 Yorumla
Soran+1 yılBen uykusundan oral yaparak uyandırıp anlattığın şeyleri yapıyorum bazen kısa bazen uzun oluyor bence okuduğum diğer yorumları da baz alarak , benim tutkulu haraketlerim onu çok etkiliyor ve bazen kendini kontrol edemiyor zamanla alışacak
Cevap sahibi+1 yılTam anlatalamadım sanırım. Şöyleki, eşinin gece ereksiyonu oluyor olduğu an uyandıracaksın. Yani erekte olduğu an uyandıracaksın.
Yoksa, uyandırıp oral ile erekte edersen hemen boşalır.
Anlatabildin mi acaba?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5-10 dakika oral yap etkisini göreceksin. ya da durex maraton extreme kullansın. boşalma gibi olursa çıkıp beklesin bir süre sonra o his bitiyor ve rahat devam edebiliyorsun. ya da senin seksiliğine değil, saçma sapan fikirlere odaklansın o da etkili oluyor uzatmada.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaa oral yaptığımda da aynı durum geçerli ama dikkat edip yine deneyeceğiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla benim de aklimda bu sorun var ya bende ilk yasadigimda kesin erken bosalirim sinir olurum kdfjg
O degil de knk gordum ki her gun yapiyormussunuz bu senin icin bilmiyom da erkek icin her gun bosalmak hic yorgun halsiz isteksiz enerjisiz falan birakmiyor mu sevgilini...
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya maşallah çocuğuma enerjisi hep yerinde
Cevap sahibi+1 yılDegisikmis laa benim bildigim duydugum hani malum erkegin spermin icinde bir suru vitamin mineraller bilmem neler var ya onlari surekli surekli her gun atarsan vucudunda geri toplayamadiktan sonra (yani her gun meyveler falan yemen lazim vitaminleri geri toplamak icin vs) insan bi sure sonra halsiz yorgun vs dusuyor diye biliyom ve bunu kendimde fark eder gibiyim ust uste 3 4 gun falan olsun ya da iki gun arayla uc bes kere yapinca sanki hemen etki yapiyor ondan dusundum siz 5 aydir sevgili olup her gun beraber olmaniz insani enerji ve istek olarak bitirmiyor mu...
Soran+1 yılGerçekten enerjisi çok yüksek üst üste 2 kere bile yapıyoruz boşalıyor ereksiyonu devam ettiği için 2. Yi de yapıyoruz ve bazen inmemesine rağmen bırakıyoruz. Libidomuz çok yüksek ve ten uyumumuz çok iyi. Duygusal bir ilişki olduğu için kollarımızın birbirine değmesi bile yükselmemize yetiyor
Cevap sahibi+1 yılVay anasina kollar birbirine degmesi, o neymis be hocam kdfjg bosaldiktan sonra erkesiyonu devam mi ediyor, benim bildigim normalde iner ama evet bazilarinki devam ediyor bu da galiba eger artik icinden cikilmiyorsa yani tahrik edecek ereksiyon edecek seyler yapmaya devam ediyorsan o belki indirmiyor olabilir ama penisteki kaslari da yorar agritir gibi geliyor ya bazen iki uc kere yaptigimda biliyorum birden agrilar girmeye basliyor da, diyom kendime oyle olunca "yine b. okunu cikardin" falan kendime kiziyom.
Valla knk kafamda deli sorular sorasim var bir suru ama neyse utandim kjfdg
Soran+1 yıl6-7 kez yaptığımız oluyor bazı günler o zaman ağrıyor onun da ya da tahriş ediyoruz birbirimizi ara vermek zorunda kalıyoruz ikimiz de çok yüksek olduğumuz için kısa sürse bile devamı geldiği için benlik sorun yok da o kafasına takıyor daha uzun yapmak için :(
Cevap sahibi+1 yılevet sikinti yaa bende hic yasamadigim icin kendime demiyor degilim kisa surer mi ilkte diye falan ama yasayip da gorecez bakalim..
Peki her gun yaptiginiza gore bi saatiniz mi var otomatik ona gore hazirliyorsunuz kendinizi yani nasil basliyor...
Soran+1 yılHayır spontane gelişiyor
Cevap sahibi+1 yılYavasin la hepsi sizin tamam…
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence normal ya benim eşimde aynı bazen uzun sürüyor bazen kısa sürüyor. Neden erken boşaldın diye sorunca da çok naptım falan diyor seks esnasında ben sürekli bi şeyler fısıldarım onun etkisi büyük
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iradesini kullanmayı öğrenecek. ayrıca bu işin ortak olduğunu anlayıp kendine değil sana odaklanacak. bencil olmayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni düşünüyormuş yine de erken geliyor bazen işte çözemediğimiz bir dengesizlik var bazen uzun bazen kısa hatta seks esnasında dalga geçiyoruz şaşırtıyorsun diye erkek arkadaşım da ben de anlamıyorum aşkım diyor
Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Düzenli seks yaparak
14 Yorumla
Soran+1 yılHer gün yapıyoruz zaten
Soran+1 yıl5 ay olmak üzere
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 40 dakika olunca kuruluk sorunu yaşıyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok ıslağım zaten ona dayanamıyor fark ediyorum
Soran+1 yılYani normal
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette var ve dolu dolu da üstelik.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitsin okadar zevk vermez ki
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme kısa sürüyor muhtelemen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici sprey alın
00 Yorumla İçine girmeden sevişin
00 YorumlaÜroloji görsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Daha iyileri var çünkü
benim 2 saat sürüyor boşalmam 🫶🥹
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gidin
21 Yorumla- +1 yıl
Öğrenirler ua
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuzenli degil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli her gün sevişiriz 2-3 kere
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun sürdüğünde net boşalıp geliyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde kalıyoruz ya dolaba girip gizlice yapması lazım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılErken boşalan birinin boşalmadan uzun sürmesi imkansız tuvalete gidip yapıyordur illaki
Soran+1 yılKız vallahi yapmıyor ondan çözemiyoruz biz de hatta dalga geçiyoruz kendi aramızda kafasına göre takılıyor diye
Cevap sahibi+1 yılSaçma geldi bana dediğim gibi öyle bir sorun varsa imkanı yok uzun sürmesinin alıştıkça düzenli yaşadıkça o süre uzar çünkü
Soran+1 yılAynen bakalım umarım çözebiliriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandır berabersiniz siz
09 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay olmak üzere
Soran+1 yılHemen hemen her gün
Cevap sahibi+1 yılHmmmm
Cevap sahibi+1 yılFiziğin güzel mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılUyudu mu o
Soran+1 yılUyumadı yorumları okuyoruz
Soran+1 yıl4. Anneni getir o zaman olur :)
Cevap sahibi+1 yılKizma hemenn
İlaç kullansın
00 Yorumla
+1 yılkafasını sık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye erken boşalıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi