Aile babası olacak evlilik diyince kaçmayan sorumluluk sahibi bir insan oldugunu karşıdakinin nasıl anlarim? Biraz olgun erkekler de evlilikten kaçar mi? bence evlilik günaha bulasmamak için hayat yolunda el ele birbirimize hem destek olmak hem sevmek sevilmek özel şeyler paylaşmak için harika bir fırsat. Evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım diyince gidiyorlar. Sanki evlenince bogacam adamı.
Cevabın nedir?
Acıkcası hic bir kızla hicbirsey yaşamadım yaşamamda zina günahtır
Evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek istiyorum maske takmak istemiyorum da
Evlilik iki cinsin sadakat ve vefakar bir sistem ile bir ömür yaşlanmasıdır
İnsan özel şeyleri eşi ile yapmalı acıkcası
O densiz pervasız insanlar çoğaldı toplumda kimin eli kimin cebinde belli değil buda aile kavramını sadakati saygısı vefayı bitiriyor..35 Yorumla
Soran+1 yılHelal takdir ettim valla senin gibiler cogalsin tüm kalbimle diliyrm ya şu an
Soran+1 yılYaaa bilmiym ama benim çevredeki kızlar iyiler yaaa
Soran+1 yılSende kardes
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnamızdan babamızdan görmedik , dinimiz de yasaklamış bize de o yoldan gitmek yakışır , Mevlana ne güzel söylemiş 7 öğüdünden biri , diyor ki ; 5 dk lık zevk için namusunu lekelemeye değmez..
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok az kalmis boyle erkek. Erkekler bile öyle diyo. Nerden bulacaz biz her taşın altına mi bakım yani nolcak BN de anlamadim ya. Terk edildim bu yüzden gitti okuz
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılHepimiz insanız hepimizin nefsi var ama sabretmeliyiz
Var tabi ama yok denilecek kadar azdır oylelerini de tebrik ediyorum çünkü gerçekten iyi yetişmiş adam gibi adam dediğimiz kişiler
49 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden yani karısı bile olmayan birinden böyle şeyler istiyorsa e bı zahmet sorgulasinlar kendilerini yanlış anlama sakın beni ama kendinden örnek al bı kız kardeşin varsa anlayabilirsin çünkü helal olarak eşiyle olsun istemez misin disaridakilerden korumaya çalışırsın neden çünkü yanlış olduğunu bilirsin
Soran+1 yılDoğru soyluyn kız valla nerde öyle erkekkk profil foton guzelmis
Soran+1 yılİstemek derken fiiliyata dokmekten bahsediyo
Soran+1 yılNe demek canisi
+1 yılAzdır ama evlilik öncesi birlikteliğe sıcak bakan her erkek de aile babası olamayacak sorumluluktan kaçan tipler değildir
12 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru bak bisey diyemem
Soran+1 yılHaklisin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
39Cevap
var tabi onlardan biride benim. ama ne zaman bir kızla tanışıp iş cinselliğe gelse ve ben evlenmeden yapmıyorum desem beni ta top zannediyor ya da kafasına şüphe girip kaçıyor.. devir öyle hale geldi ki düzgün insanı bozuk gibi görüyorlar ve aşağlıyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah kızlar da değişik ya. Ben öyle dusunmuym ya. Allah korkusu olduğunu dusunurum. Bir de Karekteri de duzgunse oooo ne guzell
- +1 yıl
geçen arkadaşlık sitesinde tanıştım biri ile. kız daha tanışmadan cinselliğe girdi.. diyor ki yalnız yaşıyorsun beraber yaşayabiliriz cinselliği dert etmem aramızda olabilir... dedim ki ben sana nasıl güvenip aynı evde kalayım ya da sen bana nasıl güveniyorsun? üstelik evlenmeden seks yapamam ben dedim. bir baktım asosyal deyip engelledi :)) onlara göre sosyal olmak için kızlarla seks yapmak gerekiyor.. bunlar genelde komunist ve solcular böyleler:))
Soran+1 yılHelal olsun bir erkek ayağına gelen cinselliği reddediyorsa takdirimi kazanır. bana gore siyasetle alakası yok akpli kafası kapalı bir bayan vardı mahallede kocasını defalarca aldatti düşün. Karekteri meselesi diyelim
- +1 yıl
öylelerde var ama solcular komunistler biraz dinden bir haber oldukları için bunu anlamazlar, aciz zavallı ezik olarak görürler, asosyal utangaç der... tutupta bu insan iradeli biri diye düşünmez (çoğu ) dünyanın çivisi çıkmış... ama şaka maka evde kaldım. daha önce sevgilisi olmuş kızlardan bile tiksiniyorum yaklaşmıyorum :)) piyasada hayalimdeki el değmemiş kızı bulacak gibime gelmiyor :)) neyse.
Soran+1 yılÖyle diyen çok gördüm haklisin gerkafali diyorlar bir de saygıyı özgürlüğü savunuyorlar.
Evlilik öncesi sekse karşıyım diyen kızları da anlamıyorum samimiyetsiz geliyor bana. Evlenmek için mi evleniyorsunuz anlamıyorum ki. Sanki evlendikten sonra boşanma diye birşey yokta evlendikten sonra yapalım diyorsunuz. O zaman evlendikten sonra yapın yapın sıkılınca boşasın sizi bu mudur yani?
Ben kalplerin bağlılığına inanıyorum o yüzden karşı değilim. İnsanın içinden geliyorsa istiyorsa yapabilir.. bir kağıda imza atsak ne atmasak ne 😏 Hayır attığın imza da bişeye yarasa bari gam yemicem, atıyorsun 2 gün sonra boşanabiliyorsun nedir yani.03 Yorumla
Soran+1 yılGünaha girmek istemiym ondan
Varız tabi ki. :)
Deneye deneye mutlaka rastlayacaksın.
Sayımız hiç de az değil, fakat kızlar genelde iti kopuğu tercih ettikleri için bizlere pek denk gelmiyorlar.
Aramaktan yorulunca da "düzgün erkek kalmamış" diye şikayet edip duruyorlar.
Umarım sen onlar gibi şikayet etmek yerine daha düzgün adamları tercih edersin.
Bol şanslar. :)12 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet etmez miydin sen simdi evlilik oncesi cinsel birlikteliğe karşıyım dedim. cümle agzimdan çıktı. Ben yokum dedi gitti öküz. Gidersen git dedim. Saldim çayıra
Olması gereken bu bence ben bakirim evlendiğim zamana kadar bu konuda kesinim. Tek eşliliğe inanıyorum fakat evlilik ciddi bir şey oyuna gelmiyor.
Tam anlamıyla ayaklarının üzerinde duran bir erkek evlenmekden korkmaz.20 YorumlaBen de karsiyim evlilik oncesi iliskiye ama evlenmekte istemiyom kadinla degil sulalesiyle evleniyon.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bak o beni de korkutuyor. sülaleler çok karışmasın adamı deli etmesinler
Soran+1 yılKatılıyorum da is çiftlere düşüyor adamı hasta etmesinler kocam bir gurlicek karismayin lan bize dick elindem çekip goturck hayalimdeki koca
seks için belediyeden izin alacak değilim. evliliği seks, sekside evlilik olarak görmüyorum, ''günaha batmamak'' olarak görmüyorum. bu halimle de gayet iyi bir baba olacağıma olan inancım tamdır ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bakış açıları farklı olabilir dinler farklı olabilir
Soran+1 yılBenim inancıma gore evlilik öncesi birliktelik günah yani
çok nadir insan kaldı öyle sen öyle istersinde o istemez
16 Yorumla
Soran+1 yılOffff offff
Soran+1 yılAz kaldığı için ofluym
Soran+1 yılHer taşın altına bakmak gerek
Soran+1 yılBana öyle denk geldi ya asabim bozuldu kusura bakma kardeş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre ister erkek ister bayan.. evlilik öncesi seks isteyen sapıktır. E zaten evlenince yapacaksın nedir bu acele.. hiç normal bir durum değil
30 YorumlaSeks istiyorum ama irademe sahibim... Bu yaştan sonra macera peşinde değilm.. belli bir yaşa gelmiş ve işinde güçünde olan birisini tanımaya çalış bence
11 YorumlaEvlilik öncesi cinsel temasa karşı ol bence, bunun dışında tensel temastan uzak durmak bence anlamsız.
09 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek rahatça olmalı diyosun
- +1 yıl
Tensel temas dedik. Sevişmek demedim. Opersin koklarsın elini tutarsın biraz daha ilerlemek istersen ve karşı tarafın iradesine güveniyorsan sevişirsin. Ancak şunu da unutmayınız. Başına defalarca gelmiştir. 21-29 yaş aralığı kadınların gebe kalmak için hormonlarının tavan yaptığı bir yaş aralığıdır. Tek bir cinsel ilişki ve rahme sperm boşalması gebe kalmanız için yeterli olabilir. Evli olmadan da bu durumda kadın korkunç bir yük altına girer. Ben bu duruma tamamen karşıyım. Karşı olduğum konu cinsel ilişki değil, erkeklerin kadınları kullanıp gebe bırakıp yüz üstü terk etmeleri.
Soran+1 yılKarşı olunmayacak gibi değil ki. Haklisin anliyrm.
Soran+1 yılDikkatli olmaya calisoyrm şahsen ben elin adamı kurnaz olmuş valla. lafı eviriyo ceviriyo. cins bir tur çıkmış ortaya
Soran+1 yılNet de olmuyorlar. böyle ikiyüzlü garip bisey. boyle güzel kardeşim gibi Puşt gibi bisey olmuşlar. Ay biraz sinirliyim kusura bakma sözüm meclisten disari
- +1 yıl
Gerçekten evlenmek isteyen biri bakire eş adayını gerdek gecesine kadar bekler bu konuda emin olabilirsin. Amacı evlilik olmayan erkek ise kısa sürede hedefe (yatak) ulaşmak için otuz takla atar, bu noktada toplumumuz da kendinizi korumacı olmanız en önemli mevzu. Allah kaderinizi güzel yazsın, beş dakika zevk için diyelim birlikte oldunuz sonuç? gebe kaldınız herif kayboldu bebeği aldırmak günah? Ne yaparsınız?
Soran+1 yılValla sıkıntı. Herif yoksa ortada mecbur aldircan. Yoksa babam öldürür valla.
+1 yılEvlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama tanışır tanışmaz ilk yıllarda yaşayanlara karşıyım. Birini anlamakta bu devirde zor. En basiti zaman geçirmek yoksa anlamak zor
10 YorumlaBu tarife uyan az var bulmanı umarım. Ben de bu tarifin kız versiyonu nu arıyorum varsa haber ver
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce sevişmek güzel olur ten uyumu var mı öğrenirsin yoksa ayırlısın.
00 Yorumlaİllaki vardır neden olmasın
110 Yorumla
Soran+1 yılVardır da karşıma çıkmıyor çok fazla yas farkı olan çıktı sadece bn de azıcık yaşıma uysun diym yani
Soran+1 yılHe ya bir de bekliyz bekliyz Dank değişik birine denk gelip pişman olmak da var riskli durumlar zor anam zorr
- +1 yıl
öyle adamlar varki guinnes reorlsr kitabıns aday olacaklar çıkıyor nerdeyse evleninceye kadar herşeyi alırım şunu yaprım bunu yaprım şöyle olacak böyle yaşatırım seni derler evlenince 360 derece döner ondan sonra kadın yüzüne bile baklmaz evde kadınmı var kim var bilmez kadını bir eşya gibi kullanıp yüzüne bile bakmaya tenezzül etmez
Soran+1 yılOy oy nabicaz biz yaaa
Soran+1 yılGünaha girmek istemiyrm ya o yüzden
Soran+1 yılAminnnnnnnnn kocamannnn
Tabiki vardir ama böylelerini kizlar bek begenmez odun gibi adam dersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemiyorum
Hatta evlenince de istemiyorum
Hiç olmasın03 Yorumla
Soran+1 yılNiye evlenince olmasin
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılSaygı duyarim tabi olabilir yani herkes ister diye bir şey yok
+1 yılIsterim istemem duruma bagli ama pekde muptelasi degilim bakariz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir çok var, çevremdeki çoğu arkadaşım ilk ilişkisini düğünde yaşadı diye biliyorum.. imkansız değil. nefsine hakim olan da çok olmayan da
00 Yorumla
+1 yılHaha evlenmeden seks istemeyen erkekten şüphe duyarım
19 Yorumla
Soran+1 yılCanım çiçeğim öyle deme ya gaza geliyorlar :)
Soran+1 yılSimdi sen kendini bilen bir erkek olabilirsin bu durumda takdir ederim ama bazı erkekler sırf erkek olduğunu ispatlamak için (tırnak içinde bence erkeklik öyle ispat edilmez de) bunu talep edebilir
Soran+1 yılNe demek
- +1 yıl
Ya bunlar gaza gelse nolcak canım
İş ciddiye binince belli olur böyle kalkıp bana demesinler ben yapmam istemem diye - +1 yıl
Kadinlar ne dusunuyor bu konuda evlilik oncesi cinsellik olmali mi olmamali mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence bunda bir sakınca yok karşılıklı güven varsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar elbette benim sevgilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben evlilik öncesi seks istemem.
10 Yorumla
+1 yılbunu basaranlardanim 😉
10 Yorumlaİstemiyorsa sorun vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmayabilir belki günahtan korkuyo muhafapxakar biri. kişiden kişiye değişmez mi yani
Kaçmıyoruz ama evde kaldık
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim evlilik diyince öncesi birlikteliğe karşıyım. Adam terk etti gitti bizi. İse bak ya. Ben şok ben şaşkın..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hem istiyorum hem istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılistemeyen yokturda bulamayan vardır
00 YorumlaEvleneceksem eğer o gecenin büyüsünü bozmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılzannetmiyorum bu devirde özellikle
00 Yorumla
+1 yılYas 30 olunca evlilik isteniyo
10 Yorumla
+1 yılKarsiyim
30 YorumlaVardır azdır
20 Yorumla
+1 yıl%2 lik kısım falan
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir istatislik bu. yüzde vermişsin
+1 yılMuhakkak vardır da
10 Yorumlavardır elbet
10 Yorumlabennn
10 Yorumla
+1 yılYapmadım bekliyorum
20 YorumlaVar bennn
00 Yorumlaseks ıyıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılBizce de iyi de evlenince iyi diym bn azıcık beklesen ölün mü diym ölürüm diyor. ben de öl dedim napim yaa saldim çayıra
Soran+1 yılSevişme olmalı diyorsun ilişki olmasın diyosun
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vardir belki
00 Yorumla
+1 yılvardır
00 Yorumla
+1 yılYoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar var
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce seks istemeyen erkekler var mıdır az mıdır çok mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler